Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun 🤩 dün müydü bi diyetisyenin yazısını okudum kaçamak yapmaktan korkmayın, kaçamağı tekrarlamaktan ve sık yapamaktan korkun gibi bişey yazmıştı. Sen de çok sık ve tekrarlı yapmadığına göre keyfini çıkar bence 😄
Evet kaçamak yapınca insan diyeti bırakıyor ya diyetisyenler de kaldığın yerden devama motive etmeye çalışıyor bir şekilde. sonraki öğünde dengelemeye geçmeyi öneriyorlar ya bir de; ben artık yöntem olarak bunu değil bir kaç gün ekstra sporu deniyorum.. şimdilik fena da gitmiyor kaçamaklı bir hafta olsa da eksi olmam bundan bence.
bu arada minerallerim düşük çıktığı için diyetisyen iki maden suyu önermişti. İçiyorum ama ödem yaptı bende, yüzüğümden anlıyorum.. yine de içmeye devam edeceğim, iki hafta sonra bir analiz daha yaptırmayı düşünüyorum bakalım.

Evet kaçamak yapınca insan diyeti bırakıyor ya diyetisyenler de kaldığın yerden devama motive etmeye çalışıyor bir şekilde. sonraki öğünde dengelemeye geçmeyi öneriyorlar ya bir de; ben artık yöntem olarak bunu değil bir kaç gün ekstra sporu deniyorum.. şimdilik fena da gitmiyor kaçamaklı bir hafta olsa da eksi olmam bundan bence.
bu arada minerallerim düşük çıktığı için diyetisyen iki maden suyu önermişti. İçiyorum ama ödem yaptı bende, yüzüğümden anlıyorum.. yine de içmeye devam edeceğim, iki hafta sonra bir analiz daha yaptırmayı düşünüyorum bakalım.
Aa ödem yapıyo muymuş ben kolaya dadanmamak için sodaya dadanmış durumdaydım 🙈 Sodadan sonra da ödem atıcı bişeyler içsen nasıl olur acaba?

Evet kaçamaktan sonraki porsiyonu küçültün diyolar ama o zaman da insan aç kalıyo. Senin yöntem bence de daha mantıklı

ben sana çok şaşırıyorum deniz, 2 saat nasıl stepper yapabilirsin dizlerin, bacakların yamulmuyor mu?🙈tabiialışmakla da alaklı olabilir.

***5. Takım 647. Etap***

Leyl-i-fer(74,9/)
emnis (72,2/)gecen hafta bildirimde bulunmadı 2 ye bölündü
kardelelen321 (87,3/)
dennisgo (70,7/)
Libas7 (73,4/)
pawlover(50,8/)

5.Takım Ortalaması:-%

ayvacicegi ( 52,5/)617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86/8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (68,4)607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola

kızlar listeyi ekledim yukarıya kremsokola tatlım daha önce neden alt listeye eklemedik ki seni o_O o_O
Bilmiyorum valla ben meczup gibi kendi kendime takiliyorum :KK70:
Bu hafta dürüm yedim, kısır yedim, hamburger yemenin direğinden döndüm arkadaşım saolsun :) sonunda arkadaşlarımı değiştireceğim:KK70:
Şimdi teyzem ve dayımlara gitmem lazım ama ben ne yapıyorum stepper tepesinde debeleniyorum. Çünkü akşam yemediğinde kocaman et yedim tam 120 gr :oha: normalde bu kilolarda avuç içi kadara geçmiş olman lazımdı ama gözüm doymuyor ki :)
120 gr etten nolcak ya, azicik bisey o. Cok sevdigim bi et restorani var burda, normal porsiyonundaki et 450 gr, buyuk porsiyon 700 gr :KK57:

Bugünkü Menüm

Sabah:
-çeyrek simit
-1 adet karper peyniri

Öğle:
-3 adet sushi
-Acılı-ekşili çorba
-2 kaşık etli noodlle
-2 kaşık mançuryan tavuk
(Çin restoranına gittik, kb. biraz fazla kaçırdım gibi geldi ama eşim abartılı bir şey yemedin dedi. Acı ekşili çorba beni çok şişirdi hatta içimi dağladı resmen!😂)

Akşam:
-Palamut buğulama (3 küçük parça)
-Yeşil salata

Bugünkü Menüm

Sabah:
-çeyrek simit
-1 adet karper peyniri

Öğle:
-3 adet sushi
-Acılı-ekşili çorba
-2 kaşık etli noodlle
-2 kaşık mançuryan tavuk
(Çin restoranına gittik, kb. biraz fazla kaçırdım gibi geldi ama eşim abartılı bir şey yemedin dedi. Acı ekşili çorba beni çok şişirdi hatta içimi dağladı resmen!😂)

Akşam:
-Palamut buğulama (3 küçük parça)
-Yeşil salata
Ben acili eksili corbaya bayiliyorum yaa, cin restoranina gidip aile boy o corbadan icmisligim var yani. Zavalli garson 4 corba kasesi getirmisti yaninda, demistim al bunlari ben icicem sadece :KK70:

Aa ödem yapıyo muymuş ben kolaya dadanmamak için sodaya dadanmış durumdaydım 🙈 Sodadan sonra da ödem atıcı bişeyler içsen nasıl olur acaba?

Evet kaçamaktan sonraki porsiyonu küçültün diyolar ama o zaman da insan aç kalıyo. Senin yöntem bence de daha mantıklı
Ya maden suyu yapmaz normalde, sonuçta mineralli su ama bende yapıyor nedense.. uzun süre içmediğim için belki bilmiyorum.belki de başka şeylerle etkileşimi oluyordur bilmiyorum ama resmen yüzüğüm parmağımdan zor çıkıyor bir kaç gündür :) Çok anlamadım ama içmeye devam edeceğim.

ben sana çok şaşırıyorum deniz, 2 saat nasıl stepper yapabilirsin dizlerin, bacakların yamulmuyor mu?🙈tabiialışmakla da alaklı olabilir.
Canım
Ben stepper senelerce kullandım, sayesinde çok iyi kilo da verdim. Bir sene gelmediğim için kullanamadığım halde ilk tepesine çıktığımda 45 dakika yaptım. Tabiki bacaklarım ağrıyor hatta son yarım saat ayaklarımın uyuştuğu bile oluyor pozisyon değiştirip devam ediyorum :)
Bugün her yarım saatte bir 100 tane jamping jack yaptım ve devam ettim. Bir antrenör takip ediyorum o ne önerirse deniyorum :)

Ya maden suyu yapmaz normalde, sonuçta mineralli su ama bende yapıyor nedense.. uzun süre içmediğim için belki bilmiyorum.belki de başka şeylerle etkileşimi oluyordur bilmiyorum ama resmen yüzüğüm parmağımdan zor çıkıyor bir kaç gündür :) Çok anlamadım ama içmeye devam edeceğim.
Olabilir, belki de başka bir sebebi vardır ödemin. Devam ettikçe geçer belki

Çivi çiviyi söker belki canım. Sık sık tartılmak da olumsuz etkiliyor sonuçta. Bir de belki yağ veriyorsun kas alıyorsun.. bilemiyoruz ki şu an neden artısın. Ama spordan zarar gelmez sporla gelen artı candır, hiç takılma mutlaka karşılığını alacaksın.
Psikoloji veya öğretmenlik okumalıydın harika motive ve analiz ediyosun, sağol canım

Yooo soda tuzludur diye biliyorum ben fazlası tansiyonu yükseltir

Bilmiyorum valla ben meczup gibi kendi kendime takiliyorum :KK70:

120 gr etten nolcak ya, azicik bisey o. Cok sevdigim bi et restorani var burda, normal porsiyonundaki et 450 gr, buyuk porsiyon 700 gr :KK57:
Ben de yerim hiç affetmem. Hatta gider bir tur atar bir porsiyon daha yerim :) ama kilo verme aşamasında olduğumuz için fazla olduğunu söylüyorum. Diyete yaklaşık 82 kilo ile başladım. O zaman 120 gr et, balık, 150 gr tavuk göğsü ile başladım. 6 ları ucundan gördüm aynı gram et yememek lazım diyorum. Korumada olsam hiç dert değil..

İnş canım Allah yardımcın olsun olmadı yatar uyursun akşam erken okunuyor geçer bir şekilde yarında kaptanımın dediği gibi geç bildirim yaparsın 😘
Benimde kolum kalkmıyor o kadar yoruldum ki harç kum taş pisliği deli etti beni şimdide spora gideceğim :)
Neyi yeniliyosun esra

Psikoloji veya öğretmenlik okumalıydın harika motive ve analiz ediyosun, sağol canım
Canım
Damdan düşeni damdan düşen anlarmış. O yüzden o kadar iyi anlıyorum ki seni.. diyetle başladığım sporlarda kabusumdur o artılar. Kas almak zordur derler ama nedense her spora başlayan ilk haftalarda kas alır. Yağ yakar ama kas fazla ise artı gelir bunalıma girer :) çok defa sporu bırakacağım dediğimi biliyorum. Ama sonrasında bu kaslar bize hızlı metabolizma olarak dönecek.
şu an bile yaşıyorum ben bunu. Analiz yapıldı ya orada 70 tim ama eski ölçümlerime göre neredeyse 65 kg olduğum zamanki yağ oranına sahibim. Arada kas almışım ondan tartıda ciddi artıyım. ama 27 beden likralı kot giyiyorum bu tartı sonucu sayesinde.. daha önce sporsuz 62 olduğum bir zamanı hatırlıyorum mesela 29 beden kot giyiyordum.. o yüzden kıyafetlerden takip etmek en iyisi.. motivasyon açısından da çok iyi geliyor. Bende hep içine girmek istediğim bir pantolon oluyor her hafta onu deniyorum :)

Back
X