Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar ;
Sabah yazayım dedim birazdan hazırlanıp yeğenimi okula bırakacağız sonra biraz parkta yürüyüş yapacağız bakalım. Gece kinder ile mücadele ettim ben kazandım :) sanırım yediğim browniler dengemi bozdu gece hep tatlı bir şeyler yemek istiyorum. Bir şekilde unutacak vücut diyeceğim ama eve dönmeden iki kere daha pasta yiyeceğim. Doğum günlerimiz hep arka arkaya :)
Tebrikler canım ben o sınavları hiç kazanamıyorum

Ne kadar olması gerekiyormuş normalde?
Detaylı bilgi alamadığım için bilemiyorum ama ben eski ölçümlerime göre 22 diye tahmin ediyorum
Ve ben 2 sene önce 7 kilo daha fazla yağlıymışım iyi gitmiş dimi

Detaylı bilgi alamadığım için bilemiyorum ama ben eski ölçümlerime göre 22 diye tahmin ediyorum
Ve ben 2 sene önce 7 kilo daha fazla yağlıymışım iyi gitmiş dimi
Evet 7 kilo güzel erimiş darısı kalanların başına 🤩 ben de merak ediyorum yaa ben de ölçtüreyim bari 🤪 öncesi sonrası foto yapcaktım, öncesi halim yok hiç boydan 🤧

Ehe öncesi pozu avmde kıyafet denerken bulabildim ama olsundu 🤪 Leyl-i-fer Leyl-i-fer

Eklentiler

• 5A144A94-F15E-4B98-A337-ABB2CDD918C2.webp
    5A144A94-F15E-4B98-A337-ABB2CDD918C2.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 35
Ehe öncesi pozu avmde kıyafet denerken bulabildim ama olsundu 🤪 Leyl-i-fer Leyl-i-fer
Nasıl yok 1.cide daha geniş duruyosun tatlım incelmilsin yani 7-8 kilo azmı, hedef kaçtı
Yalnız Şu parlak taytlar daha geniş gösteriyo insanı bence

Nasıl yok 1.cide daha geniş duruyosun tatlım incelmilsin yani 7-8 kilo azmı, hedef kaçtı
Yalnız Şu parlak taytlar daha geniş gösteriyo insanı bence
48 az kaldı ama erişemiyorum çok takıldım 50ye 🙇🏻‍♀️ Bana kıyafetten geniş durmuşum gibi gelmişti ama belki de bana öyle gelmiştir

Back
X