Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün benim de eşimin doğum günü. Bugün pasta kestik yarında yemeğe çıkacağız. İnce bir dilim yedim ne yapayım eliptik yapacağım eve gidince.🙈 Anlayacağın çok denk geldi, bu haftadan geçtik sanırım.🙈
Beni de iki doğum günü pastası bekliyor. Birisi hafta sonu yeğenimin, diğeri de giderken benim yaklaşan doğum günüm için olacak :)

İyi akşamlaar 🌸

bugünkü menüm neydi ben de kestiremiyorum absürt bişey yemedim ama düzenli oturupta yemedim. Orda burda ayakta geçiştirdim hep. Daha yeni totomun üzerine oturabildim 🙇🏻‍♀️

spor sağlam bi yürüyüşüm var ama birazcık zıplayayım öyle yazcam 🤪

Mezuniyete kaldı 2,5 kg. Hızlıca mezun olmak gitmeden biraz yemek istiyorum. Çok zorlanmıyorum ama bazı şeyleri yemeden de dönmek istemiyorum eve.. şu an listedeyim diye dengelemeye çalışarak ufak tefek yiyorum ama rahat değilim :)
Süpersin canım sen. 2 haftada mezun olursun bence.

Bugünkü menüm

sabah ; 1 dilim ekmek 1 Kk peynir, Mozarella peynirli Dereotlu omlet, 7 zeytin domates salatalık

ara; sütlü kahve

öğleden sonra; 1 tost 1 kutu zero

akşam; 2 kadeh şarap

1 lt su
Spor; 15 bin adım 2 bin ip Cherry Mom Cherry Mom
Sen şimdi içebilmek içinmi akşam yemeği yemedin yani

Açlıktan uyuyamıyorum😑😑😑😑
Yada kiloyu yine kafaya taktım ondan uyuyamıyorum 22 den beri yataktayım 🤦
Kiloyu kafaya takıp vücudu strese sokmamak lazım canım benim. Sen canını sıkma çok istiyorsan 7 lerin canını sık, uykusuz kalsınlar ve çekip gitsinler :)

Günaydın, güzel haftasonları herkese ❤❤

Dünkü menum:

Sabah 1000 Menemen, sütlü kahve

Ogle 1300 Çay, 1 dilim elmalı turta

Ara 1530 1 persimon, 1 kase yoğurt

Akşam 1800 sulu köfte yemeği, salata

Spor:9524 adım Cherry Mom Cherry Mom

Yesfit olarak bu hafta iddiamızı devam ettirelim, hadi kızlar ;)

Bugün marketten düzgün ananas bulabilirsem yarın detoks başlarım zaten 2 günlük galiba.

günaydınlar güzel bir gün olsun hepimize kızlar deniz ve esra sayesinde notadan kurtulduk bu hafta daha dikkatli olmalıyız bu arada ben yeni bir diyetisyene başladım pozitif elektrik aldım güzel gelecek bana inanıyorum
Günaydın kaptanım
İnş faydalı olur siz devam edin memnun kalırsanız bende giderim belki :)) kendi başına olmuyor sanki bu iş benim önceki gittiğimde devlet hastanesi mantığında ilerliyor o yüzden sevemedim ayda bir görüşme ile olmuyor

Back
X