Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hhahahaaja ya bayılıyorum sana yine tedavi süreci adamı darladın mı :))))
Bu sefer ben çok suçsuzum bence. Bi oyun problemimiz var bi süredir gündemimizde yoktu ama dün hastaneden geldiğimizden beridir telefonu elinde asla yüzüme bile bakmıyo bugün için plan yapmıştık, hazırlanıp çıkalım dedik bi baktım yine oyuna girmiş 🤷🏻‍♀️ Ben de isyan bayrağı çektim 😂

Menüm
Sabah
2 yumurta biraz tel peynir 7 yeşil zeytin domates salatalık
Öğlen 1 muz 1 mandalina 1 galeta
Akşam 3 YK bulgur pilavı 3 YK zeytinyağlı patlıcan yemeği 1 YK yoğurt ve salata
Spor
6000 adım
500 zıplama ipsiz ip atladım :) iki gündür yapıyorm alt bacak hamladı bu seferde :KK70: geçen hafta üst bu hafta alt bitmiyor bu ağrılar anam
25 squat
Afiyet olsun canım. Magnezyum var mı evde. Magnezyum iç. :KK54:

Bu sefer ben çok suçsuzum bence. Bi oyun problemimiz var bi süredir gündemimizde yoktu ama dün hastaneden geldiğimizden beridir telefonu elinde asla yüzüme bile bakmıyo bugün için plan yapmıştık, hazırlanıp çıkalım dedik bi baktım yine oyuna girmiş 🤷🏻‍♀️ Ben de isyan bayrağı çektim 😂
Hayret cidden haklısın :KK70:ama gaz vermeyeceğim yoksa vay eniştenin haline 🤭🤭

Canım bu oyuna tapmayan erkek tanımıyorum. Hepsi aynı. Özellikle eşinin yaşı gençse. Yaşı ilerledikçe unutur. ;)

Canım bu oyuna tapmayan erkek tanımıyorum. Hepsi aynı. Özellikle eşinin yaşı gençse. Yaşı ilerledikçe unutur. :KK66:
ben oynamasın diyengillerden değilim oynasın ama yani insanın bi dozu olması lazım kahvaltıda sofraya elinde bi oturuyo uyuyana kadar elinde. Yemin ederim bi ara o kadar takmıştı ki uykusunda bişeyler sayıklıyo bi dinliyim dedim oyundaki herolarından bahsediyo beyfendicim uykusunda bile 🙇🏻‍♀️ Bi ara gece 5e alarm kurup kalkıyodu yarışmamı ne varmış bu kadar çok fazla değil mi ben mi abartıyorum 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

ben oynamasın diyengillerden değilim oynasın ama yani insanın bi dozu olması lazım kahvaltıda sofraya elinde bi oturuyo uyuyana kadar elinde. Yemin ederim bi ara o kadar takmıştı ki uykusunda bişeyler sayıklıyo bi dinliyim dedim oyundaki herolarından bahsediyo beyfendicim uykusunda bile 🙇🏻‍♀️ Bi ara gece 5e alarm kurup kalkıyodu yarışmamı ne varmış bu kadar çok fazla değil mi ben mi abartıyorum 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Ay Allah'ım inş çözersiniz bu durumu kesinlikle fAzla canım

Back
X