Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben ilac niyetine iciyorum canim. Doktor bolbol kola kahve ic dedi. Bas agrim olunca 1 kola iciyorum geciyor hemen. Bende kola vs.pek sevmiyorum.
Geçmiş olsun canım. Baş ağrının nedeni neydi ki kafein içerikli şeyler önermiş doktor? Bana kola bir tek şeker nedeniyle çok düşerse iç diye önerilmişti.

bugünkü menüm;

Sabah; 1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta zeytin turp salatalık domates roka

Ara; tarçınlı Türk kahvesi

öğlen; 3 köfte kadar tavuk göğsü, salata

Ara; 1 elma 2 ceviz

Akşam; 1 kase mercimek Çorbası, 1 kase yoğurt

ara; 1 bardak süt

-2 lt su
-5 bin ip Cherry Mom Cherry Mom
5000 maşallah :bicak:
Son fzlalıklar 1 2 güne gideer bu hızla :)

İp atlamak çok etkili gerçekten; günlerce de atlamadım, biraz zaman geçsin yeniden faydasını görürüm bence. Yarın bölgesel çalışmaya da başlarsam güzel olacak
Bende geçn hafta düzenli atladım tabi senin kadar değil 500 -1000 falan + hergün bisiklet belki o yüzden fazla kilo gitti bu haftada aynen devam ettireceğim inş tabi birde haftanın 7 günü yaptım o biraz zorladı 🙄 yapacak bişey yok emeksiz yemek olmuyor misali

Her şey yolunda canım teşekkürler. Sen nasılsın ?
Beni hiç sorma. İyi değilim pek. Çok yorgunum ama bedensel değil ruhsal. Boşver gitsin.

1 ay Türkiye de tatil ve evde yenen kadayıflardan sonra sadece +1 çıkmam büyük başarı canım tebrikler bu arada.

Beni hiç sorma. İyi değilim pek. Çok yorgunum ama bedensel değil ruhsal. Boşver gitsin.

1 ay Türkiye de tatil ve evde yenen kadayıflardan sonra sadece +1 çıkmam büyük başarı canım tebrikler bu arada.
Keşke elimizden bişey gelse ama psikolojide öyle birşey ki kötüyüm dedikçe kötü olursun :( toparlan lütfen sen güçlü bir kadınsın

Bende geçn hafta düzenli atladım tabi senin kadar değil 500 -1000 falan + hergün bisiklet belki o yüzden fazla kilo gitti bu haftada aynen devam ettireceğim inş tabi birde haftanın 7 günü yaptım o biraz zorladı 🙄 yapacak bişey yok emeksiz yemek olmuyor misali
Ben koşu bandından daha çok fayda görüyorum ipten. Hep öyle oldu zaten ama işte her zaman müsait olmuyor atlayacağın yer sıkıntı yaratabiliyor falan filan.. bir de tek tip spor önermiyorlar ya vücut arada şaşırdın diye koşu bandında da takılıyorum bazen :)

Menüm
Sabah yarım elma yulaf yoğurt karışımı
Ara sabahki elmanın yarısı :)
Öğlen sebze çorba + 1 dilim tavuk pirzola
Ara mandalina + 1 bisküvi 🤦
Akşam sebze çorba
Su fazlasıyla içtim :)
Spor
500 zıplama
1 saat bisiklet
Spor da spormuş ha :) bence 7 ler kırıldığı için böyle devam ederek bu hafta güzel sonuçlar alırsın.

Ben koşu bandından daha çok fayda görüyorum ipten. Hep öyle oldu zaten ama işte her zaman müsait olmuyor atlayacağın yer sıkıntı yaratabiliyor falan filan.. bir de tek tip spor önermiyorlar ya vücut arada şaşırdın diye koşu bandında da takılıyorum bazen :)
Nabzı çok yükseltiyor ondan belki ben baya kesiliyorum bir süre sonra 😂
Bu vücutta çok biliyor devamlı yediğin şeyleri yemeyeceksin şaşırtacaksınn
Devamlı yaptığın sporu yapmayacaksın şaşırtacaksın 😒 kocamı bu kadar şaşırtmıyorum ayol :KK70: :KK70:

Çocuklar mı zorluyor seni? yorgunluğun nedeni nedir?
Aslında + 2 canım ama tartı farkı var ya 1 kg ondan dolayı görünmüyor sanki 1 kilo almışım gibi görünüyor :) Ama yine de dediğin gibi tatilde verebilmek bile iyi bir sonuç. Hala buradan gittiğim kilodan daha zayıfım sonuçta :)

Back
X