- 23 Mart 2016
- 29.790
- 90.196
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #322.621
Ucundan :) sağol canım6 lara merhaba dedin galiba canım devamı da gelecektir..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ucundan :) sağol canım6 lara merhaba dedin galiba canım devamı da gelecektir..
Geçmiş olsun canım. Baş ağrının nedeni neydi ki kafein içerikli şeyler önermiş doktor? Bana kola bir tek şeker nedeniyle çok düşerse iç diye önerilmişti.Ben ilac niyetine iciyorum canim. Doktor bolbol kola kahve ic dedi. Bas agrim olunca 1 kola iciyorum geciyor hemen. Bende kola vs.pek sevmiyorum.
Şimdilik ucundan gördün ama kalıcısın bence o kilolarda :)Ucundan :) sağol canım![]()
5000 maşallahbugünkü menüm;
Sabah; 1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta zeytin turp salatalık domates roka
Ara; tarçınlı Türk kahvesi
öğlen; 3 köfte kadar tavuk göğsü, salata
Ara; 1 elma 2 ceviz
Akşam; 1 kase mercimek Çorbası, 1 kase yoğurt
ara; 1 bardak süt
-2 lt su
-5 bin ipCherry Mom
Evet bir rozet alabilmişim öyle bir bildirim gelmiş. Rozetten fazlasını demek ki hak etmedim :)
Alal alah bellkide uygulama kalktıEvet bir rozet alabilmişim öyle bir bildirim gelmiş. Rozetten fazlasını demek ki hak etmedim :)
İp atlamak çok etkili gerçekten; günlerce de atlamadım, biraz zaman geçsin yeniden faydasını görürüm bence. Yarın bölgesel çalışmaya da başlarsam güzel olacak5000 maşallah
Son fzlalıklar 1 2 güne gideer bu hızla :)
Bende geçn hafta düzenli atladım tabi senin kadar değil 500 -1000 falan + hergün bisiklet belki o yüzden fazla kilo gitti bu haftada aynen devam ettireceğim inş tabi birde haftanın 7 günü yaptım o biraz zorladıİp atlamak çok etkili gerçekten; günlerce de atlamadım, biraz zaman geçsin yeniden faydasını görürüm bence. Yarın bölgesel çalışmaya da başlarsam güzel olacak
Beni hiç sorma. İyi değilim pek. Çok yorgunum ama bedensel değil ruhsal. Boşver gitsin.Her şey yolunda canım teşekkürler. Sen nasılsın ?
Keşke elimizden bişey gelse ama psikolojide öyle birşey ki kötüyüm dedikçe kötü olursunBeni hiç sorma. İyi değilim pek. Çok yorgunum ama bedensel değil ruhsal. Boşver gitsin.
1 ay Türkiye de tatil ve evde yenen kadayıflardan sonra sadece +1 çıkmam büyük başarı canım tebrikler bu arada.
Ben koşu bandından daha çok fayda görüyorum ipten. Hep öyle oldu zaten ama işte her zaman müsait olmuyor atlayacağın yer sıkıntı yaratabiliyor falan filan.. bir de tek tip spor önermiyorlar ya vücut arada şaşırdın diye koşu bandında da takılıyorum bazen :)Bende geçn hafta düzenli atladım tabi senin kadar değil 500 -1000 falan + hergün bisiklet belki o yüzden fazla kilo gitti bu haftada aynen devam ettireceğim inş tabi birde haftanın 7 günü yaptım o biraz zorladıyapacak bişey yok emeksiz yemek olmuyor misali
Spor da spormuş ha :) bence 7 ler kırıldığı için böyle devam ederek bu hafta güzel sonuçlar alırsın.Menüm
Sabah yarım elma yulaf yoğurt karışımı
Ara sabahki elmanın yarısı :)
Öğlen sebze çorba + 1 dilim tavuk pirzola
Ara mandalina + 1 bisküvi
Akşam sebze çorba
Su fazlasıyla içtim :)
Spor
500 zıplama
1 saat bisiklet
Nabzı çok yükseltiyor ondan belki ben baya kesiliyorum bir süre sonraBen koşu bandından daha çok fayda görüyorum ipten. Hep öyle oldu zaten ama işte her zaman müsait olmuyor atlayacağın yer sıkıntı yaratabiliyor falan filan.. bir de tek tip spor önermiyorlar ya vücut arada şaşırdın diye koşu bandında da takılıyorum bazen :)
Çocuklar mı zorluyor seni? yorgunluğun nedeni nedir?Beni hiç sorma. İyi değilim pek. Çok yorgunum ama bedensel değil ruhsal. Boşver gitsin.
1 ay Türkiye de tatil ve evde yenen kadayıflardan sonra sadece +1 çıkmam büyük başarı canım tebrikler bu arada.
Hedef mi belirtiyoruz
Evet canım cuma hedefin nedir ? Küçük hedeflerle şartlanmak kolay oluyor böyleceHedef mi belirtiyoruz