- 23 Mart 2016
- 29.836
- 90.290
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #322.761
Ah canım biraZ önce bende ablamla konuştum sen ne dediysen inan aynısını dedi. Ama ona şuan diyetisyeni hiç kilo veremedi diye şok diyet verdi bu hafta çok sınırlı beslendi o yüzden.spor yapıyor musun dedim de yok devamlı başım ağrıyor halim yok evde olunca hep yatıyorum dedi. Seninde belki diyetin toplam kalorisi çok az oldu ? Daha yeni başladın aslında biraz daha kuvvetli bir menü olabilirmiş aslındaYa @emniscim bu haftam hiç iyi geçmiyor. Şöyle ki, diyete dikkat ediyorum ancak inanılmaz halsiz, bitkin ve açım!üstelik hiç kilo verdiğimi de hissetmiyorum. Bu hafta inanılmaz enerjisiz geçiriyorum günlerimi.Biraz bu moral bozukluğundan da ne bakabildim ne yazabildim. Bu hafta yağı olabildiğince azalttı diyetisyen listemde ancak ben yağdan ve proteinden fakir beslenince sanki kilo veremiyorum, pek yaramıyor bana. Hep yağlı beslenen biriyim, yağsızlık iyi gelmiyor bünyeme. Bu durumu yaşayan var mı hiç aranızda? Kaçamakta yapmadım ama vücudumdan anlıyorum sanki gram oynamamış gibiyim bu hafta.