Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya @emniscim bu haftam hiç iyi geçmiyor. Şöyle ki, diyete dikkat ediyorum ancak inanılmaz halsiz, bitkin ve açım!😣 üstelik hiç kilo verdiğimi de hissetmiyorum. Bu hafta inanılmaz enerjisiz geçiriyorum günlerimi.Biraz bu moral bozukluğundan da ne bakabildim ne yazabildim. Bu hafta yağı olabildiğince azalttı diyetisyen listemde ancak ben yağdan ve proteinden fakir beslenince sanki kilo veremiyorum, pek yaramıyor bana. Hep yağlı beslenen biriyim, yağsızlık iyi gelmiyor bünyeme. Bu durumu yaşayan var mı hiç aranızda? Kaçamakta yapmadım ama vücudumdan anlıyorum sanki gram oynamamış gibiyim bu hafta.
Ah canım biraZ önce bende ablamla konuştum sen ne dediysen inan aynısını dedi. Ama ona şuan diyetisyeni hiç kilo veremedi diye şok diyet verdi bu hafta çok sınırlı beslendi o yüzden.spor yapıyor musun dedim de yok devamlı başım ağrıyor halim yok evde olunca hep yatıyorum dedi. Seninde belki diyetin toplam kalorisi çok az oldu ? Daha yeni başladın aslında biraz daha kuvvetli bir menü olabilirmiş aslında

Cherry Mom Cherry Mom Bu arada 2 gündür 40’ar dk eliptik yaptım sadece bugün sporum yok. Menümü de yazayım:

Sabah:
-2 yk yulaf
-1 muz
-2 yk yoğurt
(Hepsini karıştırıp tarçın serpip yiyorum. Bu hafta ki kahvaltım böyle.)

Ara:
-Yok

Öğle:
-4 ızgara köfte
-yeşil salata
-mercimek çorbası

Ara:
-4 kuru erik
-1 medine hurma ve kahve

Akşam:
-Etsiz kapuska yemeği
-2 yk yoğurt

Ara:
-2 mandalina
-1 çay brd leblebi

Ah canım biraZ önce bende ablamla konuştum sen ne dediysen inan aynısını dedi. Ama ona şuan diyetisyeni hiç kilo veremedi diye şok diyet verdi bu hafta çok sınırlı beslendi o yüzden.spor yapıyor musun dedim de yom devamlı başım ağrıyor halim yok evde olunca hep yatıyorum dedi. Seninde belki diyetin toplam kalorisi çok az oldu ? Daha yeni başladın aslında biraz daha kuvvetli bir menü olabilirmiş aslında

Ablana da mı az yağlı diyet verdi. Kalori düşük ama bir de yağ olmayınca hiç tutmuyor. Yağın sindirimi daha uzun sürüyor tabii. Yağsız yediğimde bir kaç dk sonra sanki hiç yememiş gibi oluyorum. Bugün cidden başım ağrıyor benimde. Halsizlikten spor da yapamadım bugün.
Ben geçen hafta tartıda kilo vermiş gözüksem de yağ oranım +400 artmış gözüküyordu. O naaıl oldu onu hiç anlamadım. Regl yakın olduğu içindir fln dedi ama bu hafta da hiç etki göremedim. Yağdan veremedim diye biraz tedirgin oldu bence o yüzden kısıtladı diyetimi amayağsızlığın çözüm olacağına inanmıyorum. Randevum Cuma günü, göreceğiz bakalım ama söyleyeceğim bir daha böyle diyet istemiyorum diye.

Ablana da mı az yağlı diyet verdi. Kalori düşük ama bir de yağ olmayınca hiç tutmuyor. Yağın sindirimi daha uzun sürüyor tabii. Yağsız yediğimde bir kaç dk sonra sanki hiç yememiş gibi oluyorum. Bugün cidden başım ağrıyor benimde. Halsizlikten spor da yapamadım bugün.
Ben geçen hafta tartıda kilo vermiş gözüksem de yağ oranım +400 artmış gözüküyordu. O naaıl oldu onu hiç anlamadım. Regl yakın olduğu içindir fln dedi ama bu hafta da hiç etki göremedim. Yağdan veremedim diye biraz tedirgin oldu bence o yüzden kısıtladı diyetimi amayağsızlığın çözüm olacağına inanmıyorum. Randevum Cuma günü, göreceğiz bakalım ama söyleyeceğim bir daha böyle diyet istemiyorum diye.
Bak işte demek o yüzden ablamda sadece 400 Gr verince kısıtlı diyet verdi nerdeyse yağ 0 sadece haftanın bir günü ton balığı demiş yağı süzülerek başka hiç bişey yok 🙄 bu haftadan sonra arttıracağım demiş muhtemelen seninde öyle olur düzelir menüler direnci kırmak istemiş olabilir

1 saat bisikleti 90 dkkaya çkardım totom felç :KK70:

Eklentiler

• IMG_20191208_230837.webp
    IMG_20191208_230837.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 32
Günaydın canım geçmiş olsun ve kolay gelsin 😍
Teşekkür ederim. Çabucak geçer inşallahhhhh
Çok çok geçmiş olsun canım. Bir an evvel toparlanırsınız inşallah. Ne olursa olsun bırakma

Aynen canım ya. Bazen ne kadar mücadele etsen de istediğin gibi olmaz herşey üstüste gelir. Ben de öyle bi dönem deyim. Sen atlatmışsın pes etmemişsin. Ben de atlatıcaz inşallah. Dediğin gibi zamana bırakıyorum
Bırakmayacağım kardelencim.

Geçmiş olsun canım. Çocukların çabuk atlatmasına sevindim sen de umarım çabucak atlatırsın.. hareketli ve bol kalorili bir ay olacak dengeleyeceğine inanıyorum ama. En kötü eliptikle yapışık yaşarsın :)
Bugün de benim doğum günüm ama çok kaçamaklı bir süreçten geçtiğim için biraz düzgün besleyeniyim istiyorum şimdilik bir plan yapmadık ama kalori bombası bir akşam yakında kaçınılmaz bence :) ip atlıyorum ben de bu nedenle.. sabah 1500 atladım devam edeceğim gün içinde..
Ayyyy evet geçen sene de konuşmuştuk doğum günlerini. Nice musmutlu sağlıklı senelere ortim.
Şu hastalığım geçsin daha iyi olacak her şey inşallah. Artık bir diyet koçumda var tepemde. Bir arkadaşım karı koca maşalllah aşırı spor ve beslenmeyle ilgililer. bendeki istikrarsızlığı görünce kendini koçum ilan etti :) Dur bakalım. Her şeyde bir hayır vardır :)

Cherry Mom Cherry Mom Bu arada 2 gündür 40’ar dk eliptik yaptım sadece bugün sporum yok. Menümü de yazayım:

Sabah:
-2 yk yulaf
-1 muz
-2 yk yoğurt

Ara:
-Yok

Öğle:
-4 ızgara köfte
-yeşil salata
-mercimek çorbası

Ara:
-4 kuru erik
-1 medine hurma ve kahve

Akşam:
-Etsiz kapuska yemeği
-2 yk yoğurt

Ara:
-2 mandalina
-1 çay brd leblebi
Geçen yazda bu yağ mevzusunu konuşmuştuk, bünyenin yağa ihtiyacı var diye. Menünde güzelmiş aslında şekerim.

Ya @emniscim bu haftam hiç iyi geçmiyor. Şöyle ki, diyete dikkat ediyorum ancak inanılmaz halsiz, bitkin ve açım!😣 üstelik hiç kilo verdiğimi de hissetmiyorum. Bu hafta inanılmaz enerjisiz geçiriyorum günlerimi.Biraz bu moral bozukluğundan da ne bakabildim ne yazabildim. Bu hafta yağı olabildiğince azalttı diyetisyen listemde ancak ben yağdan ve proteinden fakir beslenince sanki kilo veremiyorum, pek yaramıyor bana. Hep yağlı beslenen biriyim, yağsızlık iyi gelmiyor bünyeme. Bu durumu yaşayan var mı hiç aranızda? Kaçamakta yapmadım ama vücudumdan anlıyorum sanki gram oynamamış gibiyim bu hafta.
Ben de yagsiz hic yapamam. Zaten ne kadar saglikli bilmiyorum, hormonlarin ve yagda eriyen vitaminlerin yaga ihtiyaci var sonucta.

Çok merak ettim ya hiç diyetisyene gitmedim ama bu yağ ve protein kesilince karbonhidratla nasıl kilo verebiliyorsunuz ?

Sabah:
-2 yk yulaf
-1 muz
-2 yk yoğurt

Ara:
-Yok

Öğle:
-4 ızgara köfte
-yeşil salata
-mercimek çorbası

Ara:
-4 kuru erik
-1 medine hurma ve kahve

Akşam:
-Etsiz kapuska yemeği
-2 yk yoğurt

Ara:
-2 mandalina
-1 çay brd leblebi
Aslinda menu guzel duruyo, kapuska ve salatada hic mi yag yok?

Bugünkü menüm;

Sabah; 3 dilim ekmek kadar baget :oha:
3 üçgen peynir domates salatalık maydanoz roka kırmızı biber

Ara; sade Türk kahve 2 kare bitter çikilat

Öğlen; 2 haşlanmış baget salata

Ara; sade filitre kahve 2 kare bitter çikilat daha (toplam 255 kalori oldu bu çikolata)

Akşam; 1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt

Ara; Yeşilçay soda limon

-2 lt su
3000 ip Cherry Mom Cherry Mom
+ bolca haşlanmış lahana.. lahana sarması yaptık bir arkadaştayız yarısını sardım yarısını yedim lahanaların.. iyi yanı şu o kadar doydum ki pişince yemedim :)

Çok geçmiş olsun sanki Türkiyedeyken de vardı ihmal etme 💜

Çok geçmiş olsun 🌸
Türkiye’ye giderken vardı orada devam etmedi buraya geri gelince yine başladı.. ip atladıktan sonra oldu. ama spordan değil giysilerden olabilir diye şüpheleniyorum. İzlemedeyim şimdilik..

Ben normalde az tükettiğim için eksikliğini duymam hatta sabah zeytin ve ceviz bile fazla geliyor bazen ara öğüne atıyorum cevizi.

Back
X