Canım normalde dışarıda son deerede dışa dönüktür yolda yürürken herkese gülümser merhaba der. Komşularımızı merdivende görürse selamsız bırakmaz herkes şaşırır oğlum selam verince . Parkta arkadaş canlısıdır gider oynar hemen adını sorar arkadaş olabilir miyiz der parktaki anneler okula gdiyor herhalde iletişimi çok kuvvetli der .evde devamlı etkinlik ister kitap oyun hamuru boya spor dans .. yani esasında tam bir kreş çocuğu ama gel gör ki bunları ben varsam yapar benden güç alıyor demekki bilemiyorum.
Şu ara evde çok sıkılıyor yazın günün neredeyse çoğunu dışarıda geçirdik parkta bahçede piknik alanında şimdi sıkıntıdan agresif bir çocuk haline geldi

bakalım 2 .gün daha alışması için erken heleki 7 24 anneyle olan bir çocuk içn çok erken .
Yarın jimnastik dersleri var sporu çok seviyor şimdi bahsettim bir heveslendi bakalım

Sizin içinde durum çok normal canım emrede o yaşta öyle idi hatta misafirliğe bile gidemezdik kimsenin evine girmezdi bize misafir geldi mi beni alır odasına sokar kapıyıda kapatırdı misafirler iiçerde biz orda otururduk

geçecek bu süreçlerde ama yeterki karşılıklı yıpranmayalım