Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla canim sanki karda uyumuş gibiyim.nefes aldikca ıslık çalıyor göğsüm.
Ev aktara döndü ailecek şifayi kaptik.
Cok geçmiş olsun benimde öyle ciyuu ciyuuu ötüyor resmen bide ben grip değilim sadece ağzımın tadı yok ben biraz önce viks sürdüm sırtıma göğsüme sanki biraz rahatladım gibi tavsiye ederim

Tek seferde miiiiiiiii pes
Akşama kadar boş boş oturdum.. simit yedim ama başka ekmek yemedim diye kendimi oyaladım. sonra rahat edemedim atladım. başlarken 1000 atlamayı planlıyordum. Hadi 500 daha, bir tane daha diye diye 3 bin atladım :)
Bakalım Cuma tartısında hedefim eksi sonuçta yarın da kaçamak yaparsam yarın da atlayacağım. Aç gözlülüğümün cezası.. o değil de bir simit nasıl 320 kalori olabilir hiç anlamıyorum.. canım çıktı o kadar kalori yakacağım diye.. 5 dakika keyif için 55 dakika eziyet çekiyoruz; adaletin bu mu dünya demek istiyorum :)

Cok geçmiş olsun benimde öyle ciyuu ciyuuu ötüyor resmen bide ben grip değilim sadece ağzımın tadı yok ben biraz önce viks sürdüm sırtıma göğsüme sanki biraz rahatladım gibi tavsiye ederim
Geçmiş olsun canım bence doktora bir görün ciğerlerinden öyle ses geldiği için kontrol ettirmek iyi olacaktır. Hem de hastalanmadan iyileşirsin belki de

İyi akşamlar kızlar evde birden tadilat işleri çıktı onunla uğraşıyorum sabahtan beri😣😣
Menümü yazayım
Sabah kepekli tost açık çay
Öğle-
Akşam yemek olmadığı için dışarı çıktık kuşbaşılı pide yedim😢😢 ayran 1 bardak
Kolay gelsin canım bir an önce biter umarım. Tadilat işleri de sıkıcı ve zor geliyor bana her zaman :)

Akşama kadar boş boş oturdum.. simit yedim ama başka ekmek yemedim diye kendimi oyaladım. sonra rahat edemedim atladım. başlarken 1000 atlamayı planlıyordum. Hadi 500 daha, bir tane daha diye diye 3 bin atladım :)
Bakalım Cuma tartısında hedefim eksi sonuçta yarın da kaçamak yaparsam yarın da atlayacağım. Aç gözlülüğümün cezası.. o değil de bir simit nasıl 320 kalori olabilir hiç anlamıyorum.. canım çıktı o kadar kalori yakacağım diye.. 5 dakika keyif için 55 dakika eziyet çekiyoruz; adaletin bu mu dünya demek istiyorum :)
Susam çok kalorili 😭😭 ve bencede çok haklısın ama sefasını sen cezasını bacakların çekiyor :))

Gunaydinlaaaar. Bugun okuldan ciktigimda acliktan gozum donmustu, o yuzden biraz garip bi menum oldu:) Aksam sadece tavuk ve salata yapicaktim, ama sundan da yiyim bundan da yiyim diye diye biraz abartmis olabilirim:KK22:

Oglen: tavuklu ve avokadolu salata, yarim dilim ekmek
Ara: 1 kuru kayisi, 1 kuru incir, 3 findik, 1 havuc
Aksam: 200 gr firinda tavuk (derili), 4 kasik yogurt, yesil salata, lahana tursusu, 3 kasik haslanmis ispanak

Kalorilerini ekliyince cok fazla yapmiyo ama biraz karistirdim evet:) Tursu da yarin odem yapar kesin, o yuzden tartilip moral bozmicam.
Spor: 20 dk bisiklet, 45 dk pilates Cherry Mom Cherry Mom

Evet benim rahatlamam lazım zaten stresli bir insanımdır iyice kaygı aldı yürüdü bende. Yanında konuşmuyorum yani dikkat ediyorum olabildiğince hatta gün içinde olumlu olumsuz okuldan da bahsetmiyorum sadece okula doğru yürürken bir kaç şey söylüyorum kapı önündeyim istediğn zMn gel beni öp geri oynamaya ddevam et diyorum am bugün koluma yapıştı resmen🤦

Canim benim oglan anasinifinda gittigimiz okul tam gün 2 sinif var 3_4 yaş ve 5_6 yaş diye. Biz gecen yildan tecrübeliyiz diye okulun ilk günü anne sen bekleme ben kendimi kötü hissedersem öğretmen seni arar dedi ben yinede ilk gün bekledim. ama gecen yil 1 1hafta bekledim . Bu yil 3_4yaş grubundakilerin cogu agliyor annelerine yapisiyor annelerde acaba gerimi alsak diye düsünüyorlar .sende okulun basinda göndermeye baslasaydin görecektinki digerleride ayni durumda ve cocuklarin haraketleri cok normal.ben sana söyledigimi söyledim bir süre sonra eve gelmek istemicekler biraz sabir diye. Simdi okulun sayfasindan onlarin sinifinada bakiyorum kurabiyeler yapiyorlar dans ediyorlar .seninkide öyle olucak biraz sabirli ve rahat ol.üzme kendini.

Ben de sana nasil gidiyor kreş süreci diye soracaktım malum ben de 2 yaşında vermeyi planlıyorum. Cocugun yapisi egilimlerine dikkat etmek onemli, oğlunun genel karakteri nasıl dışa dönük girişken bir çocuk mu? Benimkinin yapısı temkinli, hele bu ara tam anneci ilk gördüğü insanlara ortamlara hep cok mesafeli yaklaşıyor kalabalik sevmiyor genelde oyun gruplarinda pasif kaliyor bana yaklasiyor hep. oyun eglence parkına gittik tüm çocuklar çılgın gibi oyuncaklara saldırırken benimki bana sarıldı yarım saat bir saate yakin benim tesvikimle ancak açıldı. Tam bir tracy hogg touchy baby. Eger dışa dönük çocuklar bile zorlanıyorsa biz ne yapariz diyorum da...

menemene bayıldım. Bizim eşimle en çok yediğimiz şey, sanırım bunda benim yemek yapma becerimin fazla olmamasınin da payi var ama tam bir az zahmet bol lezzet yiyeceği. Bu zaten bizim bir numaralı kriterimiz yemek yaparken :KK70:

Valla ben hic tattirmadim şeker filan bildiğiniz bebek yemeklerini kuru ekmeği bile biraz daha ver diye istiyor onların tadını bilse ne yaparım hayal edemiyorum..

Canim benim oglanda cok girisken bir cocuk degildi .ilk girdigi cocuk ortamlarina mesafeli ve uzak duruyordu.hatta cocuk parkinda baska cocuklar varsa diger cocuklardan kaciyordu.ve benim oglumda cok anneci.herkes bu cocuk senden ayrilmaz diyorlardi. Gecen yil okula basladiginda benimde tereddütlerim vardi kesin alisamaz itilip kakılır diye. Ben sürekli ögretmenine benim oglum söyle duygusal boyle cekingen acaba eziliyormu rahat ediyormu diye sürekli sorunca ögretmen cocugunuz hicte sizin dediginiz gibi degil dedi.birgün babasiyla gizliden okula gittik ve oglumu izledik.gercektende o evdeki cocuk degildi.

Bizde grip degiliz aslinda tuhaf bir durum yasiyoruz gece sabaha kadar öksürdüm 5 de uyandim.

Canım zaten şuan eğitim alsın niyetiyle göndermiyorm sadece sosyalleşsin arkadaşlarıyla oynasın diye. anne baba bir yere kadar tatmin ediyor.kışın çocuklar evde kapalı bunalıyorlar. Durduk yere bardağı atıyor kırıyor sırf sıkıldığı için. Zaten yarım gün yazdırdık lojman içinde bir kreş 2 hafta bir deneme süremiz var bakalım alışmazsa tabi vazgeçeceğiz
Benim oğlumda dış dünyaya çok kapalı bende çok çektim hala devam ediyoruz. Zor iş çocuk büyütmek.

Gunaydinlaaaar. Bugun okuldan ciktigimda acliktan gozum donmustu, o yuzden biraz garip bi menum oldu:) Aksam sadece tavuk ve salata yapicaktim, ama sundan da yiyim bundan da yiyim diye diye biraz abartmis olabilirim:KK22:

Aksam: 200 gr firinda tavuk (derili), 4 kasik yogurt, yesil salata, lahana tursusu, 3 kasik haslanmis ispanak

Kalorilerini ekliyince cok fazla yapmiyo ama biraz karistirdim evet:) Tursu da yarin odem yapar kesin, o yuzden tartilip moral bozmicam.
Derili tavuk biraz sıkıntı sanki diğerleri karışık olsa da gayet iyi.. afiyet olsun. Her zaman spor olduğu için bir şekilde telafi ediyorsun aslında.
benim bacaklar bu sabah isyanda..güne yayarak ip atlayınca sorun yok ama tek seferde atladığımda ertesi gün hep zor geçiyor. Aslında ağrım yok ama her an bacaklarıma kramp girecek gibi kasılıyor bacaklar. kendime kaçamaksız ve cezasız bir gün diliyorum :)

Günaydın kızlar
Erken kalktım ama hiç kalkmak istemiyorum. Hava soğuk olunca güne başlamak da zor oluyor sanırım. Cuma’ya az kaldı hepimiz güzel iki gün geçirelim sonra tartıda yüzümüz gülsün..

Günaydın kızlar
Erken kalktım ama hiç kalkmak istemiyorum. Hava soğuk olunca güne başlamak da zor oluyor sanırım. Cuma’ya az kaldı hepimiz güzel iki gün geçirelim sonra tartıda yüzümüz gülsün..
Günaydın aynen köprüden önce son çıkış 😂😂 iyi değerlendirelim en çok da ben bun hafta hiç kafamı yoramadım bu işe stres küpüyüm 😖😖😖😖😖

Bence kötü bir menü değil.
Sporlar zaten harika.

Günaydın kızlar

Canım neresi burası.
Buralar sıcak.
Azıcık kışolsun.
Mevsimler şaştı.
Yaza sıkıntı yaşayacağız.

Günaydın aynen köprüden önce son çıkış 😂😂 iyi değerlendirelim en çok da ben bun hafta hiç kafamı yoramadım bu işe stres küpüyüm 😖😖😖😖😖
Canım bu hafta senin oğluşla okul maceramız vardı.
Çok normal. Alma haftaya fazadı ile telafi edersin zaten.

Merhaba kızlar.
Bu gün okulda çok yoğundu.
Ancak biraz rahatladım.
Sizlerde durum nasıl.
Ne var ne yok geçmişe bakayım geleyim.
Selam canım
Bi sessizlik var grupta, cumaya nasıl eksi geliriz tasasi herhalde.(bende dahil)

Günaydın kızlar
Aynen öyle oluyo, naptın kolayladinmi esya toplamayı

Back
X