Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi aksamlar kizlar benim oglan okulda ateslenmis doktora götürdük sinüzit dedi antibiyotik vs.verdi atesi birtürlü düşmedi dolven +calpol dönüsümlü verince düserdi aslinda.banyo yaptirdim yine düsmedi biranda 10kg zayifladi sanki canı çaresi kalmadi. Oglanla ugrasmaktan pek katilamiyorum. (Yaz gelsede rahatlasak)
menümu yazip kaçayim.

Sabah 1dilim ekmek 1haslama yumurta 4 zeytin peynir çay

Öğle 1yumurtayla menemen cay 1dilim ekmek
Ara 6 tane çubuk kraker
Aksam tonbalikli salata limonlu soda

Bugün yemek yapamadim.
2litre su Cherry Mom Cherry Mom
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlar

Bomba gibi bir menüyle geliyorum. Ne kadar abartmış olsam sadece 1200 kalori aldım .
Sabah
2 yk kara buğday
2 yk yoğurt
Aksama kadarki arada
2 kayısı
2 incir
Akşam
4 içli köfte 2 si kızarmış 2 si haşlanmış
3 yemek kaşığı havuç tarator
Yağsız tuzsuz limonlu salata
Tatlıya meydan okumayı başarabildim
3lt su
Spor yapacak vakit olmadi bugün

Naısl yaa leslie spor ayakkabıyla mi? Ben evde çorapla yapıyorum hep bir şey olmadı ama farkeder mi ki..
Ben ev içinde spor adına yaptığım her aktiviteyi mutlaka spor ayakkabısı ile yapıyorum. İp be spor aletleri için spor ayakkabısı bence şart, belki Leslie için gerekmiyordur ama onda da giyiyorum.

Spordan geldim ve ayağımı orda bıraktım sanırım hoca yeni bir krem önerdi bakalım yarınn onu alacağım topal topal geldim eve 😂
Geçmiş olsun canım sıcakken anlamamış da olabilirsin. İnsan ısındığında ağrı sızı kalmıyor spor bitince sürünüyor :)

Bomba gibi bir menüyle geliyorum. Ne kadar abartmış olsam sadece 1200 kalori aldım .
Sabah
2 yk kara buğday
2 yk yoğurt
Aksama kadarki arada
2 kayısı
2 incir
Akşam
4 içli köfte 2 si kızarmış 2 si haşlanmış
3 yemek kaşığı havuç tarator
Yağsız tuzsuz limonlu salata
Tatlıya meydan okumayı başarabildim
3lt su
Spor yapacak vakit olmadi bugün

Öncelikle afiyet olsun canım. Ama akşam 4 içli köfte bence fazla olmuş. Sadece kalori hesabı yapmak da doğru değil bence. Ne kadar yağ, karbonhidrat, protein aldığın da önemli. Bu konuda bir spor eğitmeni diyordu ki sadece kalori hesabı olsa, her gün 1 öğün beslenip hamburger menü yesek zayıflıyor olmamız lazım :) .

Bugünkü menüm

Sabah; 2 dilim ekmek 2 kk peynir 2 ceviz domates salata biber roka maydanoz

Öğlen ; 1 dilim ekmek 3 köfte salata

Ara; 1 portakal 7 badem

Akşam; 1 dilim ekmek 4 kaşık yoğurt, 6 kaşık ıspanak

Ara; 1 bardak süt

3 lt su

Öncelikle afiyet olsun canım. Ama akşam 4 içli köfte bence fazla olmuş. Sadece kalori hesabı yapmak da doğru değil bence. Ne kadar yağ, karbonhidrat, protein aldığın da önemli. Bu konuda bir spor eğitmeni diyordu ki sadece kalori hesabı olsa, her gün 1 öğün beslenip hamburger menü yesek zayıflıyor olmamız lazım :) .
Ben daha önce denemiştim kalori hesaplama ile zayıflatmayı baya etkili olmuştu. Ama bu şekild e değil misafirlerim için yapmıştım. Başka yemek yapmayınca Sadec e onunla doyurdum karnımı. Yarın detoks yapıp temizleyeceğim kendimi 😀

Kıyamam çok üzüldüm inş çabuk toparlar ya biz hasta olunca neysede çocuklar hasta olmasınlar :KK43:

Aynen canim cok zor oluyor. Biraz önce tekrar ılık duş aldirdim calpol dolvende atesi düsürmüyor direncli galiba. Yarin sabah fitil alicam en garantisi. Daha önce ateşli havale gecirdik oyüzden korkudan uyuyamiyorum.

Kızlar merhaba ben dünkü menümü veremedim ana geçerli bir sebebim var acayip baş ağrısı vardı hatta akşam saat 8 de yattım o derece ağrıyordu şimdi tartımı bildireyim eden Cuma 56.3 bildirmişim
Pazartesi 56.00
Bugün 55.7 ama ben kızlar zayıflıyor hissetmiyorum kaslardan mı gidiyor acaba 21D8C05C-8033-4737-94F8-57222C818C71.webp

Gunaydiiiin, herkese bol eksili gunler. Bugunku menum:
Oglen: protein tabagi (3 yumurta, yanina 200 gr kadar izgara et)
Aksam: buyuk bi kase sebzeli tavuk corbasi, 150 gr haslanmis tavuk, brokoli, 2 kasik yogurt, 2 kasik pilav
Spor sonrasi: yarim olcek protein tozu

Spor: 20 dk bisiklet, 40 dk agirlik, 12 bin adim Cherry Mom Cherry Mom

Back
X