- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #323.901
Nekadar yaptın yazdın mı kaçırdım mı :))O zaman yürüyüş ve bölgesel ile günü kapatmış olayım. Zaten bana da mazeret lazım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nekadar yaptın yazdın mı kaçırdım mı :))O zaman yürüyüş ve bölgesel ile günü kapatmış olayım. Zaten bana da mazeret lazım :)
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlarIyi aksamlar kizlar benim oglan okulda ateslenmis doktora götürdük sinüzit dedi antibiyotik vs.verdi atesi birtürlü düşmedi dolven +calpol dönüsümlü verince düserdi aslinda.banyo yaptirdim yine düsmedi biranda 10kg zayifladi sanki canı çaresi kalmadi. Oglanla ugrasmaktan pek katilamiyorum. (Yaz gelsede rahatlasak)
menümu yazip kaçayim.
Sabah 1dilim ekmek 1haslama yumurta 4 zeytin peynir çay
Öğle 1yumurtayla menemen cay 1dilim ekmek
Ara 6 tane çubuk kraker
Aksam tonbalikli salata limonlu soda
Bugün yemek yapamadim.
2litre suCherry Mom
Ben ev içinde spor adına yaptığım her aktiviteyi mutlaka spor ayakkabısı ile yapıyorum. İp be spor aletleri için spor ayakkabısı bence şart, belki Leslie için gerekmiyordur ama onda da giyiyorum.Naısl yaa leslie spor ayakkabıyla mi? Ben evde çorapla yapıyorum hep bir şey olmadı ama farkeder mi ki..
Geçmiş olsun canım sıcakken anlamamış da olabilirsin. İnsan ısındığında ağrı sızı kalmıyor spor bitince sürünüyor :)Spordan geldim ve ayağımı orda bıraktım sanırım hoca yeni bir krem önerdi bakalım yarınn onu alacağım topal topal geldim eve![]()
10 bin adım 30 dakika bölgesel..Nekadar yaptın yazdın mı kaçırdım mı :))
Bomba gibi bir menüyle geliyorum. Ne kadar abartmış olsam sadece 1200 kalori aldım .
Sabah
2 yk kara buğday
2 yk yoğurt
Aksama kadarki arada
2 kayısı
2 incir
Akşam
4 içli köfte 2 si kızarmış 2 si haşlanmış
3 yemek kaşığı havuç tarator
Yağsız tuzsuz limonlu salata
Tatlıya meydan okumayı başarabildim
3lt su
Spor yapacak vakit olmadi bugün
Turşu ödem ile geliyor maalesef ama en kolay verilecek + da ödem ne de olsa.. çok takılmamak lazım :)tursu yememekben ettim sen etme
Kuzum bırakmadım da, daha tam toparlayamadım. Hastalıklardan bi kurtulayım gelicem.kardelelen321 hani bırakmıycaktın biziii nasılsın kuzum
Ben daha önce denemiştim kalori hesaplama ile zayıflatmayı baya etkili olmuştu. Ama bu şekild e değil misafirlerim için yapmıştım. Başka yemek yapmayınca Sadec e onunla doyurdum karnımı. Yarın detoks yapıp temizleyeceğim kendimiÖncelikle afiyet olsun canım. Ama akşam 4 içli köfte bence fazla olmuş. Sadece kalori hesabı yapmak da doğru değil bence. Ne kadar yağ, karbonhidrat, protein aldığın da önemli. Bu konuda bir spor eğitmeni diyordu ki sadece kalori hesabı olsa, her gün 1 öğün beslenip hamburger menü yesek zayıflıyor olmamız lazım :) .
Kıyamam çok üzüldüm inş çabuk toparlar ya biz hasta olunca neysede çocuklar hasta olmasınlar![]()
Yok ya kurtulmadim. Martta yeni ise baslayinca kurtulucam anca:) Yani iyi niyetli adam da hem kendine hem bana is cikardi gereksiz gereksiz, hey allam:)Sen o eski bahsettiğin hocadan kurtulmadın mı ?aynı kişi mi yoksa iş güzarlar mı çoğaldı :))
Aminnn. Valla yapıyoruz işte bir şeyler.Maşallah iki hafta peşpeşe doğumgünü.
Allah kolaylık versin.
Benimde haftaya kızımın var ama aile arası.
Kalabalık girişemem.
Teşekkür ederiimmmm.Bekliyoruz canım. İyiki doğmuş minnoşlar ❤