Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün kü menüm
Sabah 08.00 1 adet haşlanmış yumurta 1 dilim çavdar ekmeği
Ara 11.00 1 adet activa probiyotik yoğurt
Ögle 13.30 1 porsiyon kepekli makarna yanında beyaz peynir ile
Ara 17.00 2 adet gün kurusu 5 adet çiğ badem
Akşam 19.45 haşlanmış yeşil mercimek 3 kasık yoğurtla karıştırdım 3 yada 4 kasık da kepekli makarna öğlenden kalandan yedim Sabah evden çıkmadan alelacele yapmıştım makarnayı tüm gün bozulmaz diye pratik oldu şimdide tavuk göğsü kavuruyorum yarın onu alicam yanıma.
Makarna süper fikir olmuş vallaa bravo ❤️

Umutumut82 Umutumut82 sen nerdesin canım yoksun bayadır merak ettim bişey yok inş

Mrb canim internet paketim bitti. Yaklasik 5 dakika önce yenipaketim yüklendi.gece 12 olmasini bekledim.oyüzden giremedim. :olamaz: hala gribim bir türlü iyilesemedim.3gündür corba meyve ile besleniyorum.

Mrb canim internet paketim bitti. Yaklasik 5 dakika önce yenipaketim yüklendi.gece 12 olmasini bekledim.oyüzden giremedim. :olamaz: hala gribim bir türlü iyilesemedim.3gündür corba meyve ile besleniyorum.
Virüsler çok sağlam :(
Sorun internet olsun canım dedim çocuk hastalandı galiba giremedi.

Virüsler çok sağlam :KK43:
Sorun internet olsun canım dedim çocuk hastalandı galiba giremedi.

Oglanda hasta hala canim 1 saat önce uyurken bir anda kustu cok korktum tabi hali falan batti. Bende yarin hem oglani hem kendimi doktora götürcem bir türlü iyilesemedik ilaclar bile yaramadi nasil virüsse.

Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 çiğ fındık
Öğle 4 YK yoğurt 2yk yulaf yarım dilim ananas 1 YK chia tohumu
Ara tarçınlı yarım cennet hurması
Akşam 1 kase ton balıklı salata
Ara 5 6 tane sarı leblebi çok az kuru üzüm

Spor 1 saat zumba
Tüüüü tüüüü
Menü spor harika.
Yarına hazırız sanki.
Sahnelere çıkmaya.

Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 çiğ fındık
Öğle 4 YK yoğurt 2yk yulaf yarım dilim ananas 1 YK chia tohumu
Ara tarçınlı yarım cennet hurması
Akşam 1 kase ton balıklı salata
Ara 5 6 tane sarı leblebi çok az kuru üzüm

Spor 1 saat zumba
Kız menü yıkılıyor.
Spor da harika.

Hayırlı geceler kızlar ben daha önce de takımınıza girme isteğinde bulunmuştum fakat emzirme dönemimin başlarında olduğum için sütüm kesilir gibi olmuştu ve diyeti bırakmak zorunda kalmıştım. Çocuğum da büyüdü eğer kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum. Çünkü sağlık sorunlarım da ortaya çıktı. Düzenli diyet yapıp kilo vermeliyim.

Hayırlı geceler kızlar ben daha önce de takımınıza girme isteğinde bulunmuştum fakat emzirme dönemimin başlarında olduğum için sütüm kesilir gibi olmuştu ve diyeti bırakmak zorunda kalmıştım. Çocuğum da büyüdü eğer kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum. Çünkü sağlık sorunlarım da ortaya çıktı. Düzenli diyet yapıp kilo vermeliyim.
hoşgeldin tatlım aramızakuralları biliyorsun o zaman düzenlipaylaşımda bulunursan aramızdasın

***5. Takım 654. Etap***

Leyl-i-fer(74,2/)
emnis ( 69,2/)
bluuee (65,5 ) bildirimde bulunmadı
umutumut82(91,4/)
yağmurtugba(69,3/)
Bmnxx (93,7/)

Zynpelf(93,4/)baş kilo 93,bşlngç tar.11aralık,hdf kilo 68
Cagrihilal1(79,6/)baş.tar 12aralık,baş.kilo 82,8,hdf kilo 68
5.Takım Ortalaması:%0

ayvacicegi (53,9/53,6/0,3/%0,56)
617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86,8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (67,7/) 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola (59,4/ )
fancynancy (85,6/85/
)606. etapta 84 kg ile izne ayrıldı
glsmhmt( 56,4/55,7/)başlangıç tarihi 01 Aralık,başlangıç kilosu 56,8 , hedef kilosu 50
dennisgo (66,4

listeyi ekledim yeni başlayacak arkadaşları da yukarıya aldım ama eksi gelmezlerse haftaya listeyue girerler hadi bakalım güzel bir cumaolsun

Back
X