Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yılbaşından korunma planlarınızı neler kızlar salı ya kadar eksilmemiz lazım çarşamba perşembe salı akşamını telafi etmekle geçer ancak ben kendimi kaybetmeme konusunda kararlıyım şu an ama o zaman ne olur bilmiyorum. Akşam yemeğini sağlam yiyip sonrası için midemin dolu olmasını sağlayacağım. Işe yararsa

Yılbaşından korunma planlarınızı neler kızlar salı ya kadar eksilmemiz lazım çarşamba perşembe salı akşamını telafi etmekle geçer ancak ben kendimi kaybetmeme konusunda kararlıyım şu an ama o zaman ne olur bilmiyorum. Akşam yemeğini sağlam yiyip sonrası için midemin dolu olmasını sağlayacağım. Işe yararsa
Ben de aynı fikirdeyim canım.
Ancak bol bol çaya yükleneceği.

Domuz gribi olduguma sevinecem nerdeyse emrivaki misafirim olmayacak .evede hicbirsey almayinca 1 demlik ihlamurla benim yilbasi biter.

Günlük menümü yazayım
Sabah
Shake

Öğlen
Kereviz yemeği çorba haşlama et 1 dilim ekmek çoookk salata

Akşam
1 tabak kuru fasulye çorba 1 dilim ekmek

2 litre su
Henüz spor yok çocuk olduğu için yürüyüş yapamıyorum gecenin ilerleyen saatlerinde leslie yaparsam yazarım

Günlük menümü yazayım
Sabah
Shake

Öğlen
Kereviz yemeği çorba haşlama et 1 dilim ekmek çoookk salata

Akşam
1 tabak kuru fasulye çorba 1 dilim ekmek

2 litre su
Henüz spor yok çocuk olduğu için yürüyüş yapamıyorum gecenin ilerleyen saatlerinde leslie yaparsam yazarım
Çok iyi canım spor için geceleri veya öğle uykularında imkanın olursa süper olur

Biz de yılbaşı kutlamıyoruz onun için diyet zorlayacak bir durum yok ama ertesi gün fransadan kuzen geldi akşam çayına çağırdım. Nasıl dayanıcam bilmiyorum. Onlar da çok boğazlı çok severler hamur işi mecbur çok çeşit yapıcam.
Atıştırmalık elinin altında birşeyler olsun canım onlar çayla hamur işi yerken sende kendine bir küçük kase taze kuruyemiş ayarlayabilirsin :)

Canim gece cok zor gecti. Oglan 1 haftadir antibiyotik kullandigindan daha iyi ama doktor yinede koruyucu antibiyotik verdi tekrarlamasi olasiligi icin. Benim baya ilerledi suratimin sol tarafi zonkluyor resmen bende dün basladim antibiyotige sanki bugun daha iyiyim.
Geçmiş olsun canım umarım sen de bir an önce toparlarsın..

Ben sabah ekmeksiz 2 haşlanmış yumurta ile kahvaltı, öğlen ekmeksiz 3 köfte kadar protein ve salata, akşam yemeğinde ekmeksiz protein salata ve mayonez içermeyen mezelerden birer kaşık yemeyi hedefliyorum. sonrasında biraz fındık badem 1 porsiyon meyve bir kaç kadeh şarap diye umuyorum ama gecenin sonunda ne kadarını başarmış olurum göreceğiz :) ayrıca birlikte geçireceğimiz arkadaşlar full konsantre, ne bileyim hindi+ pirzola, pasta+ künefe gibi değişik bir menü planı var..bu arkadaş arada bana zayıflamak istiyorum nasıl yemeliyim diyor bana bir gülme geliyor :) geçen gün kinder yedi iki tane mesela bunu yemeyeceksin deyince bunda ne var sütlü bu dedi koptum ama ya :)

Back
X