Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tartılarınızı balla keseyim, keseymiş o tatlış yerli yerine yerleşmiş ve büyümüş 🤗 artık tadını rahatça çıkarcam 🥰
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla sıhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin bol bol konuş onunla seni hissediyor ve negatif insanlardan mümkün olduğunca uzak dur 👼🏻

Bilmiyorum sağlıksız beslendiğimi düşünmüyorum şekeri unu tuzu bile hayatımdan çıkardım resmen arada kacamaklarim oluyor tabi ama bu kadar etkileyeceğini düşünmüyorum. Bi şekild e dengelemeye çalışıyorum. Dengesiz bile olsa kacamaklarim bile olsa 7 gün spor yapıyorum ben
Ben sağlıksız beslenmeden değil de sağlıklı beslenmeden ama zaman ve miktar sorunundan olabileceğini düşündüm aslında. Mesela çiğ badem fındık fıstık sağlıklı mı kesinlikle sağlıklı. Ama 100 gr yenildiğinde 500-700 kalori arası bir şey.. miktarlar fazla olabilir mi?
bir de direnç kilonda olabilirsin. Her şeyi doğru yapsan da bir süre vücut takılabiliyor o kiloda..

Ya bence bizim cardio haftamızda burada olsaydı C Cagrihilal1 spordan soğumazdı :) spor yapıyorum ama sonuç alamıyoruma daha iyi örnek görmedim şu kilo verme maceramızda :) bir de ben haftanın sonuncusu olmuştum
Hahaha sus hiç anlatma iyice soğumasın spordan :)) ama bak biz o zmN bile ya neden spor yapıyorız demedik sonrada olsa yarayacağını biliyorduk öyle de olmuştu

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla sıhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin bol bol konuş onunla seni hissediyor ve negatif insanlardan mümkün olduğunca uzak dur 👼🏻
pawlover pawlover her şeyin yolunda olmasına sevindim. Dediğin gibi artık tadını çıkarma zamanı senin için.. keyif yapmaya doyamaaa :)

Hahaha sus hiç anlatma iyice soğumasın spordan :)) ama bak biz o zmN bile ya neden spor yapıyorız demedik sonrada olsa yarayacağını biliyorduk öyle de olmuştu
Ama ciddi incelmiştik o hafta hep bunu diyorduk hatırlarsan, üzülmüyorum inceldim deyip durduk.. aslında sonuç aldığımızı düşünüp tartıyla takılmadık haliyle.. bir de hiç kaçamak yoktu. Kafa karıştıracak bir durum da olmadı.. Vücudun kafayı yeme hali olduğu belliydi bizim de içimiz rahattı :)

Ya bence bizim cardio haftamızda burada olsaydı C Cagrihilal1 spordan soğumazdı :) spor yapıyorum ama sonuç alamıyoruma daha iyi örnek görmedim şu kilo verme maceramızda :) bir de ben haftanın sonuncusu olmuştum
Hahaha.. Değil mi ya. Bir de içli köfte ile zayıflamaların 2019'a damga vuran hareketler
😂😂😂😂😂😂😂

Amiin inşallah 🌸
pawlover pawlover her şeyin yolunda olmasına sevindim. Dediğin gibi artık tadını çıkarma zamanı senin için.. keyif yapmaya doyamaaa :)
Seni de peşimden bekliyoruum 😍😍
Çok şükür maşallah canım
💜
Akşam acil de olunca havaydı igneydi derken anca uyandım ve tartıldım hmm yazmasam mı acaba ya 😭😭😭
69.5
Çok geçmiş olsun

Ben sağlıksız beslenmeden değil de sağlıklı beslenmeden ama zaman ve miktar sorunundan olabileceğini düşündüm aslında. Mesela çiğ badem fındık fıstık sağlıklı mı kesinlikle sağlıklı. Ama 100 gr yenildiğinde 500-700 kalori arası bir şey.. miktarlar fazla olabilir mi?
bir de direnç kilonda olabilirsin. Her şeyi doğru yapsan da bir süre vücut takılabiliyor o kiloda..
Bence de takildim galiba bişeyleri değiştirmem lazım

Gelelim sporlarımıza 😍😍
No kilo bu sefer çok ezici oldu toparlanmanız lazım acımayız hiç :KK62:
1.miz 1290 puan ile C Cagrihilal1 :sampiyon: spordan vazgeçme bence faydasını göreceksin ama 7 gün değilde 4 5 güne belki indirilebilir sen bilirsin her gün sporuda önermiyorlar sonuçta moralini hiç bozma süper gidiyorsun ❤️
Öhöm öhömmm 1 .takım yes fitttttttt :rolleyes::halay::halay: tebrikler kızlar :))
Screenshot_2020-01-03-13-56-25-344_com.microsoft.office.excel.webp
IMG_20200103_140129.webp

Back
X