• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayır hiç olmadı ama tıka basa doldurmuyorum üstte az boşluk oluyor.

Olabilir tabi, isteyip yaptıktan sonra bulunur birşeyler onemli olan kafa yorup doğruyu aramak. Ben biraz elimin altında ne varsa onu yiyip kolayına kaçtım.
Benimkiler catliyor koydugumda kemik suyu falan koymustum bi ara.simdi kagit bardaklara koyuyorum

Cherry Mom Cherry Mom yine spor yok yaa
Yarin kahvaltiya misafirim var hem temizlik hem hazirlik yapiyorum
Pilatesede misafirler aksama kalirlarsa gidemem,gecen haftada zaten oglan hastaydi birakip gidemedim.bu hafta hic hayir yok benden😔bari hurma ise yarasada kazancli ciksamm
Basagrim falan yok ama bugun acikiyorum niyeyse
Bende acıktım ya :( yarına daha iyi olurum herhalde soda faaln içiyorum midem dolsun diye 😂

Bugünkü menüm;

Sabah 2 dilim ekmem 2 kk peynir domates salatalık turp

Ara: 10 kaju

Öğlen; yarım fırında patates, 2 tane pirzola, sumak salatası ve nar ekşili çoban salata

Ara ; 1 sade kahve 1 kare çikolata

Akşam; semizotu salatası

Ara; 1 kivi 4 kaşık yoğurt

3 lt su
2500 ip Cherry Mom Cherry Mom

Bunu 2500 ip atladım diye paylaşmıyorum. Kiloya dikkatinizi çekerim Cuma hedefim ve altına gitme çabalarımın bir göstergesi aslında bu görsel :)

Eklentiler

• B6442146-383C-4DFA-A238-C6C915D6F7CC.webp
    B6442146-383C-4DFA-A238-C6C915D6F7CC.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 23
Üf ya ben de yemek ve zıplamamak istiyorum. Her gün olmasın ama olunca da tadını çıkar.. sonra nasılsa verirsin :)
Bugün nefsime yenik düştüm 😄 ben de trambolinimi özlemeye başladım ya cuma sorcam nasıl sporlar yapabilirim diye doktora bakim 🙊

Hmm anladım canım geçmiş olsun bu güzel menülerle mutlaka gider bir şekilde
İnşallah canım yürüyüş yapiyordum hava sogudu oda kaldi iste molalarda yurumeye calisiyorum serviste 2 durak geride inip eve yürüyorum oyle iste :)

İyi akşamlar hanımlar bugünkü menüm
Sabah 07/00
2 yumurta peynir havuc 2 biber maydanoz 7 zeytin roka 4 tam ceviz

Öğlen 12/30
Zeytinyağlı kabak susuz üstüne yoğurt döktüm yedim 1 tabak

Aksam 19/00
Izgara kirmizi et salata

3 fincan limonlu cay 3.5 lt su maden suyu 1 kayisi form cay 2 fincan turk kahvesi

Cherry Mom Cherry Mom :KK200:

bu liste beni cok motive etti biran once listeye girmek istiyorum😍
Cuma günü kilonu bildirirken 1 haftalık hedefini de söyle eklerim seni de canım iyi oluyor gerçekten :) azıcık baskı şart bu işte zora geliyoruz hedeflerle :))

uzun zamandir diyet yapamiyordum sabah başlıyordum aksam 9 da bırakıyordum buzdolabinda ne varsa yiyordum tatlisi tuzlusu eksisi ekmeği sabaha da tok karnina uyanıyordum birden kan sekeri dusunce sabahta kahvaltida cok yiyodum...bi yandan doyet yapma zayıflama dusunceleri bi yandan durmak bilmeyen bogazim taki 5.takima girene kadar tabi daha girmedim ama cuma kilo bildirimi yapacak olmak bile guzel bi amacim var diyorum kendime kilo verme konusunda en önemlisi motive olmakti benim icin 5.takım sayesinde 😍 damarlarında mevcut olan kilo verebilme düğmesine basmis bulunmaktayim ınsallah bırakmayacağım biraktigim takdirde tekrar tekrar kısır döngüye girip mutsuz oluyorum
İnşallah hedefine ulaşırsın arkadaşım :)

Back
X