- Emoji Skoru
- 16.943
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #326.781
Biz de göremedik daha karAnammm ne güzel kız kar.
Azıcık da bize gönderin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de göremedik daha karAnammm ne güzel kız kar.
Azıcık da bize gönderin.
Tam da öyleydiOlsun pırasa da çok kalorili bişey değil portakallı çok severim![]()
Ahhhh o böreklerrrrBugün hurma Detoksuna başlamıştım ama sonunu getiremedim kendime inanamıyorum
Kahvaltı
7 hurma
1 kase yoğurt
Öğle
7 hurma
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase yoğurt
2 kıymalı börek
2.5 lt su
300 ip
1 saat yürüyüş
Yıkılıyor.Ben de menü yazayım;
Sabah; 2 dilim ekmek 2 kk peynir 5 zeytin 2 ceviz domates salatalık roka maydanoz
Öğlen ; 2 kepçe mercimek çorbası
Ara; 1 sade kahve 2 kare çikolata 7 badem
Akşam ; 2 dilim mücver, 4 kaşık dereotlu yoğurt
Ara; Yeşilçay soda limon.
3 lt su
-spor ; 1 saat yürüyüş yaptım.Cherry Mom
PAzartesiden eksik atladığım ipim var ilerleyen saatlerde 1000 atlamayı düşünüyorum bakalım.
Afiyet olsun canım.Kizlar korkunc derecede karnim şişti ne yapsam inmiyor patlicam sanki bugünki menüm
Sabah 1 kaşik balli macun
1dilim ekmek 1 tatli kasigi salca sos 1 parca pwynir 7 zeytin cay
Ara adacayi limonlu
Ögle 6 parca buharda kabak 1yagda yumurta
Ara limonlu adacayi
Aksam 1 kasik balli macun
1 tas yogurt yulaf
2.5litre suCherry Mom
Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum iyi ki yemişsin afiyet olsunTam da öyleydi:)
Esasında yemezdim ama üstüme çok halsizlik ve baş ağrısı çöktü dedim bu halde ya spora gidemeyeceğim yada yemek yiyeceğim hurma görünceoluyordum :))
Sağol canımNe demek istediğini çok iyi anlıyorum iyi ki yemişsin afiyet olsun
Bu hafta B Bmnxx ve senden umutluyum hocam çok iyi bir hafta geçirdiniz bencePerşembe menu
Sabah 8.00
2 haş yumurta
2 ceviz
2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 14.00
1 kk peynir
Salata
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 18.00
1 kase mercimek çorbası
Bol salata
1 kase yoğurt
2 litre su
1 saat yürüyüş
Yarın bakıcaz esracım.
İyi yapmışsın ellerine sağlık, afiyetler olsunTam da öyleydi:)
Esasında yemezdim ama üstüme çok halsizlik ve baş ağrısı çöktü dedim bu halde ya spora gidemeyeceğim yada yemek yiyeceğim hurma görünceoluyordum :))
Ay içim rahatladı umarım yarın tartıyı görüncede rahatlarİyi yapmışsın ellerine sağlık, afiyetler olsun![]()
Bence güzel bi eksin olcakAy içim rahatladı umarım yarın tartıyı görüncede rahatlarsağol tatlım
Yapacak birşey yokta ablanın bunu senden önce düşünmesi lazımdıBence güzel bi eksin olcak
ablamlar gelcekti bana da yeğenime domuz gribi teşhisi konulmuş dedim sakın gelmeyin istemiyorumilk misafir reddimi yaptım içim huzursuz oldu
![]()
Yeğenimi getirmeyecekmişte ben sizde belki kuluçkadasınızdır diye onları da kabul etmedimYapacak birşey yokta ablanın bunu senden önce düşünmesi lazımdıiçin hiç huzursuz olmasın canım
Teşekkürleer