- Emoji Skoru
- 7.955
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #334.781
Günaydın
Guzel perşembeler :)
Guzel perşembeler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece cipslerde değil mcdonald ın falan patates kızartmalarında çoğu dönerlerde ve çoğu çiğköftede maalesef çin tuzu kullanılıyorMerhaba dun haberlerde gordum de yazamadan gecemicem hazir paketli urunlerde çin tuzu kullaniliyormus hazir corba mesela bu tuz beynimize tokluk hissi veren sinyali bastiriyormus ve o sinyali veremiyormus yedikce yiyesi geliyormus insanin bu tuz cope daha atilsa cok lezzetli geliyormus tadi paketli urunler aclik hissini bastiriyor uzmanin dedigine gore cipsler yenilinicek gibi degilmis o tuz sayesinde yiyormusuz ve yedikce yiyesimiz geliyormus bilginize
Oyleymis dun dinledim ve bugunden sonra hazir paketli urunler yememeye karsr versim zaten neredeyse 5 6 aydir disaridan kofte doner falan almiyoruz icinde ne oldugu belli degil diye paketlu urun yemezsek cok cabuk kilo verilir diye dusunuyorum nar eksinde ve hirmada misir surubu varmissadece cipslerde değil mcdonald ın falan patates kızartmalarında çoğu dönerlerde ve çoğu çiğköftede maalesef çin tuzu kullanılıyor
Geçmiş olsun kaptanım. Adet olmak bi dert olmamak bi dert. Allah kolaylık versinoyy deniz cim bende o durumdayım hala regli olmadım bi de migrenim tuttu ki sormayın
Maaşallah kaptanım Süperkızlar if+keto iyi gidiyor 2 kg gitti ptesiden beri dün akşam da reformer pilates e başladım hadi bakalım hayırlısı
Ben de yemeyengillerden olmak istiyoruuuummgünaydın şekerim ne güel bozuk moralle yemeyengillerden oluşun benim maalesef tam tersi
Geçmiş olsunoyy deniz cim bende o durumdayım hala regli olmadım bi de migrenim tuttu ki sormayın
Ben moralim bozuk olunca ölü taklidi yapıyorum kimseyle konuşmam da çok pis huyluyumgünaydın şekerim ne güel bozuk moralle yemeyengillerden oluşun benim maalesef tam tersi
Moralin neden bozuk canım..Ben moralim bozuk olunca yemeyengillerdenim ondan o![]()
Of ne sinir bir şeymiş kaptanım. Benim normalde kurulu saat gibidir reglim. Hatta o kadar ki, kısa hamilelik sürecinde, kan testinde hala hamile çıkarken bile gününde regl oluyordum :) bugün yarın olurum herhalde bakalım. Olana kadar koşu bandı ile dövüşmeye devam :)oyy deniz cim bende o durumdayım hala regli olmadım bi de migrenim tuttu ki sormayın
Günaydın ortim spordayım ben. Eksi olmana çok sevindimGünaydın kızlar nasılsınız
Ben geçen hafta dünyaları yediğim için bu kez böyle olsun dedim. Dikkat etmeye başladığımda nasıl takıntılı olduğumu az çok biliyorsun. Böyle bir dönemde de çözüm spor oluyor ister istemez. Sonrasında da 1250 bölgesel yaptımEn iyisini yapıyorsun canım. Ben olsam kaç çikolata gömmüştüm o sinirle
Senin sebebe çok benzer bi sebepten. Asla ama aslaaa kararıma saygı duyulmamasından hayır kararım üzerinde fikrin bile etkili değilken neden bu ısrar temalıMoralin neden bozuk canım..
Süpersin kaptanım.. hızlı ve kesin sonuç sanki baksana..böyle devam eder umarım. Alıştın mı peki kolay yapabiliyor musun?kızlar if+keto iyi gidiyor 2 kg gitti ptesiden beri dün akşam da reformer pilates e başladım hadi bakalım hayırlısı
Gerçekten çok can sıkıcı. Sonuçta insanlar çeşit çeşit.. Arkadaş olunca ilişkiyi düzenlemek yine de daha kolay. Ama konu aile olunca yapmak zorlaşıyor sanırım.Senin sebebe çok benzer bi sebepten. Asla ama aslaaa kararıma saygı duyulmamasından hayır kararım üzerinde fikrin bile etkili değilken neden bu ısrar temalıkayınvalidemler uzakta 4-5 saatlik bi mesafe her haftasonu oraya gidecekmişiz. Eşim de bende yüzlerce kez gelemeyiz diyoruz bu seferde lokumu götürelim özler gelirsiniz diye ısrarlar başlıyo. Hayır yani çocikimi neden size vereyim bizi getirebilesiniz diye
Gelmiyoruz işte 3 yıl olcak nerdeyse kabullensene artık yahu
işe yarıyor şekerim belki regli dönemi olmasa bu kadar gidermiydi bilmiyorum regli ödemi de gitti sanırımGeçmiş olsun
Ben moralim bozuk olunca ölü taklidi yapıyorum kimseyle konuşmam da çok pis huyluyum
maşallah kaptanım ne güzel gitmiş kilolar![]()
yaa biraz açlık hissi ç.ekiyorum tabii dolu dolu yemeye alıştıktan sonra ama midemin küçülmesi için bu şart suya asıldım canım bişeyler istedikçe su içiyorumSüpersin kaptanım.. hızlı ve kesin sonuç sanki baksana..böyle devam eder umarım. Alıştın mı peki kolay yapabiliyor musun?
Çok iyi tebriklerkızlar if+keto iyi gidiyor 2 kg gitti ptesiden beri dün akşam da reformer pilates e başladım hadi bakalım hayırlısı
Hayırli kandiller canimGünaydınnnn,
Kandiliniz Mübarek olsun.
Inşallah ya motivasyonu mu tam topladım artık yeniden bende çok umutluyum kendimdenmaşallah sana emin ol çok güzel sonuç alacaksın