• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hiç bir fikrim yok 😅😅😅😅 regli olmasaydi iyiydi ama bakalım hiç yoksa bu hafta sinirim bozulmadı bir artı bir eksi takibi yapacağım diye 😅😅
Evet regl işleri bozuyo eğer gecikmezse benimkine fr az kaldı 🥴

Evet regl işleri bozuyo eğer gecikmezse benimkine fr az kaldı 🥴
Yapacak bişey yok kuzum biz elimizden geleni yapalimda bugün tartilmama sebebimde oydu ne yapabilirim ki dedim.sonuçta yapmam gerekenleri yaptım 🤷

Selam kizlar
Herkesin kandili mübarek duaları kabul olsun inşallah :KK68: :KK68:
Böyle sayfalar birikince okumak hiç bana göre değil adapte olamadım bu hafta gruba kusura bakmayın :KK43: bir daha şuursuzca video indirmeyecegim 😅
Ben bugünde tartilmadim çünkü regli baya yoğundu yine lahanadan galiba pek cesaret edemedim hemde durayım dedim okadar sabrettim :) sonuçta kaçamak yapmadım bol yeşil çay içtim sporu arttirdim dahada artı gelirse 🤷🤷
Maşallah cnm ne güzel. Bende de bi şişlik hakim nedense. Bi adapte olamadım psikolojik olarak. Ama şunu farkettim ben diyet listeleri veya detokslar yapamıyorum yani uyamıyorum. Kendi kendimi kontrol ederek kilo veriyorum. Değilse psikolojik olarak açlık hissedip daha fazla yemek istiyorum🤭

Yapacak bişey yok kuzum biz elimizden geleni yapalimda bugün tartilmama sebebimde oydu ne yapabilirim ki dedim.sonuçta yapmam gerekenleri yaptım 🤷
Aynen öyle biz yapalım da o utanmıyosa gitmesin 🤣
Herkese hayırlı kandiller bu arada. Allah hakkımızda hayırlı olanları nasip etsin. Dualarınızda unutmayın 😊
amiiin hayırlı kandiller 🌸

Maşallah cnm ne güzel. Bende de bi şişlik hakim nedense. Bi adapte olamadım psikolojik olarak. Ama şunu farkettim ben diyet listeleri veya detokslar yapamıyorum yani uyamıyorum. Kendi kendimi kontrol ederek kilo veriyorum. Değilse psikolojik olarak açlık hissedip daha fazla yemek istiyorum🤭
Olabilir canım herkesin yapısı alışkanlığı farklı oluyor sen kendi düzeninde devam et bu hafta varsın öyle olsun takılma çok ❤️

Iyi aksamlar bugün yine super geçti 👍👍
Sabah spordan önce
3 kasık yoğurt, 2 kayısı
Spordan sonra
1 bardak çikolatalı fit süt, yeşil çay
Yaklaşık 1 saat sonra
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 yk çökelek
Ara
Sütlü kahve
Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
Salata
2.5 lt su

1 buçuk saat fitness
10 dk alt bacak
6 bin adım Cherry Mom Cherry Mom
Yarin tarti eksi gostermese bile motivasyon unu bozma sakin canim menulerinde sporunda gayet iyi vucut alusicaktir

Yarin tarti eksi gostermese bile motivasyon unu bozma sakin canim menulerinde sporunda gayet iyi vucut alusicaktir
Eksi bekliyorum ya baya inandirdim kendimi 🙈🙈gelmezse büyük bir hüsran yaşayabilirim. Ama vazgeçmek yok tabiki 👍👍

IMG_20200227_231304.webp

missERE missERE yerine ben hatirlatayim kimler artilari eksiye cevirdi,eksiler daha da eksildi hanimlaar

Back
X