• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ben aslında makro falan hesaplamıyorum benim menü sabit gibi nerdeyse 1 günlük yazayım sana
öğleyin kahvaltı olarak
3 yumurta 10-12 zeytin 1 kk kadar peynir ceviz yeşillik yiyorum
akşamları da salata bol zeytinyağlı yemek olarak da kıymalı pırasa yedim 1-2 gün kıymalı kapuska yedim 1-2 gün ızgara et balık tavuk bunları yedim akşamları da 6 da bitirdim ama protein ve yağları eğer tam hesaplayıp yeseydim muhtemelen 4-5 kg verirdim ben yağ kısmını sanırım az tuttum tam tamamlayamadım
bir de keto kafası diye bir kanal var youtube da oradan dnliyorum ketoyu
Hemen bir ekran fotosu aldım.
Ben de buna göre dikkat edeyim artık.
Kahvaltıyı es mi geçiyorsun canım.
Ben şimdi ayrıntılı sorayım.
On göre Yapıcam.
Bir program belirleyip o programa göre devam edeceğim.

Hemen bir ekran fotosu aldım.
Ben de buna göre dikkat edeyim artık.
Kahvaltıyı es mi geçiyorsun canım.
Ben şimdi ayrıntılı sorayım.
On göre Yapıcam.
Bir program belirleyip o programa göre devam edeceğim.
canım ben tam düzgün yapamıyorum sen vaktin varsa keto kafasını dinle iyice
evet kahvaltı yok kahvaltı yerine kgk dedikleri tereyağlı kaymaklı kahve içiyorlar ben onu içemedim
kahvaltıyı saat 1-2 arası yapıp en son 6,30 da akşam yemeği ile bitiriyorum ben

selamlar kizlar :)
kapanan 3. takimda yarışıyordum yeni takim ararken toplight toplight kaptanim sagolsun davet etti hemen isinlandim.
kurallarinizi okudum kabul ettim.
32 yasindayim. 2 cocuk annesiyim, yurt disinda yasiyorum.
mezun olana kadar buradayim insallah :)
hoşgeldin tatlım kısmet burdan mezun olmakmış
şu an kaç kilosun hedef kilon nedir?

kapanan 3. takimda yarışıyordum yeni takim ararken toplight toplight kaptanim sagolsun davet etti hemen isinlandim.
Hoşgeldiniz

hoşgeldin tatlım kısmet burdan mezun olmakmış
şu an kaç kilosun hedef kilon nedir?
hosbulduk canim
60.1 ciktim sabah izne 60.4 ile ayrilmistim sanirim.
hedefimi 59 yazdim diye hatirliyorum ama asil niyetim 58 e dusup korumak.

Tabiki..
Rafine şeker kullanmiyorum..ekmek pirinc pilavi bulgur pilavi da yok..ilk 2 hafta meyve ve kurumeyve yiyorum fakat kısıtlı miktarlarda..ornegin iri bir elmadan 1 dilim, portakaldan 1 dilim mandalinadan 2 dilim vb.ya da gunluk 1kuru incir ya da 21 kucuk kuru uzum ya da 1 hurma vb. Son hafta ise bunlari da kesiyorum..
Ekmek yerine ceviz yiyorum..
Ama mesela sabahlari haslnmis yumurtama tahin zeytinyagi falan dokuyorum onu sıyırmak için 1 dilim turp ya da şalgam kullabiyorum..ekmek gibi sivilari toplayabilme manevrası var :KK5:
Karatay gibi ekmek yerine kuru yemiş yiyorsun

Ben çok zayıflatsam kocama acıyorum.
Çünkü beni mağazaların önünden toplayacak.
Ne bulursam alırım çünkü.
Kocalara acınmaz bu konuda ah dal gibi olsam da alışveriş yapsam keşke ben şişmanken alışveriş yapmam pek yoksa o kiloda kalıyorum ama giyecek az olunca artık vermeliyim diyorum kendime şimdilik 10 kilo verdim giremediğim pantolonlara girmeye başladım

Aynen aynen benim çocuk ordaki cocuklarmis gibi davranıyorlar.koy cocuklari maşallah top patlasa uyanmiyor bir bakıyorum çocuk evde yığınla insan varken yerde uyuyakalmis 🤦 Mehmet Emre çıt desen uyanır ve hiç öyle kendi başına uyuyakaldigini görmedim😂 işte onlara göre uyku mesele değil 🤷
Köydeki çocuklar dışarda oynuyordur sınırsız tabi buldukları yerde de uyuyorlar

Kızlar sabah bizim çocuk üst katta eline soba kapağı düşürdü parmağının ucu çatlamış çok şükür ciddi bir şey yok kaynar dedi doktor
Bir de regl oldum sancım vat
çok geçmiş olsun canım yaa ne acımıştır parmağı ufaklığın kaç yaşındaydı
bende regliyim bu arada

Hoşgeldin canım 🖐️

Kızlar sabah bizim çocuk üst katta eline soba kapağı düşürdü parmağının ucu çatlamış çok şükür ciddi bir şey yok kaynar dedi doktor
Bir de regl oldum sancım vat
Geçmiş olsun canım allah korusun su yaslari hem en hareketli hemde kendini sakinmayi bilmedikleri yaşları :( bende hergun dua ediyorum sağ salim büyüsun diye hep bir korku çığlık halindeyim ama geçen yıla göre daha iyi şimdi korkuyor korku olunca kendini koruyor Allah'tan

Köydeki çocuklar dışarda oynuyordur sınırsız tabi buldukları yerde de uyuyorlar
Evet canım bütün gün dışarıda tarlada orda burda yoruluyorlar yavrular kalabalık evlerede aliskinlar giren cikanada emre cok zorlaniyor orda :( geçen sene sırf bu yüzden gitmedim ama artık bu sene şart oldu :(

Back
X