• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar bu saatten sonra benim işim çok zor yaa
Mart 13 ünde istanbula gitcem Nisan 8 e.kadar ordayım
Nisan sonrası Ramazanda kayınvalide.gelecek
Mayıs tatile gitcez
Haziran annemlerin yazlığa gitcez 1 ay ordayım
Ağustos Eylül gibi kesin eşimin köyüne gideriz of offff yani yazın işler çok fena ://
günaydınlarr bence sen gitmeden tatillere mezun ol öyle git :KK53: :KK53:

ben kaç gündür menümü yazmıyorum ama hiç kaçamak yok bakalım bu regli bittikten sonra ne olacak
Cherry Mom Cherry Mom dün 1 saat reformer pilates vardı canıma okudu hoca dizlerim titredi akşama kadar
Kaptanım sende if e başlamışsın galiba.
Ben de onu yapıyorum.
Baştan çok güzel verdim.
Bu hafta durdu.
Sen yaşadın mı böyle bir şey

Mayıs tatile gitcez
Ağustos Eylül gibi kesin eşimin köyüne gideriz of offff yani yazın işler çok fena ://
Ne yoğun bi döneme giriyosun 🥴

Mayıs tatile gitcez
O zaman seni mezun etmek lazim ramazana kadar ,sana kim meydan okusa acabaaa🤔🤔🤔

günaydınlarr bence sen gitmeden tatillere mezun ol öyle git :KK53: :KK53:
Ay inşallah kaptanım aslinda 62,5 olsam mezun olabilecegim 4,5 kilo vermem lazım olur inşallah yoksa yollarda otelde köyde falan bildirim olayi kötü olur 🤦 ben sikayim iyice kemerleri 😂

Ben çok zayıflatsam kocama acıyorum.
Çünkü beni mağazaların önünden toplayacak.
Ne bulursam alırım çünkü.
Zayıf olunca çuval giysen yakışıyor.. kilolu olunca hep sorun hep sorun.en güzel giysi düdük gibi duruyor :)

Mayıs tatile gitcez
Nisan 8 e kadar mezun olsan rahat edersin canım.. bence yapabilirsin de çünkü İstanbul’da gayet kolay uydun diyetine.. spor sorun olabilir sadece onu da havalar düzeliyor yürüyüş ile halledebilirsin belki

Kaptanım sende if e başlamışsın galiba.
Ben de onu yapıyorum.
Baştan çok güzel verdim.
Bu hafta durdu.
Sen yaşadın mı böyle bir şey
tatlım benim daha çok yeni bu ikinci haftam ama regli ile karıştı toplamda 2,8 kg verdim 1 haftada if+ keto bir arada bir de bendeki

Sıkı bi tempo ayak uyrabilceksen süper ben oturur ağlardım sinirimden 😂😂
Normalde sıkıntı yokta cocukla.zor oluyor hele köyde offffff herkesi bicaklayasim geliyor :KK70: ben kan ter içinde çocuğu uyutuyorum bir hödük geliyor bağır bağır konuşuyor çocuk uyuyor diyoruz uyansinnnnn yaaa çocuk bu yine uyur diyor 🤦kafa yapilari öyle sinir oluyorum 😭

Normalde sıkıntı yokta cocukla.zor oluyor hele köyde offffff herkesi bicaklayasim geliyor :KK70: ben kan ter içinde çocuğu uyutuyorum bir hödük geliyor bağır bağır konuşuyor çocuk uyuyor diyoruz uyansinnnnn yaaa çocuk bu yine uyur diyor 🤦kafa yapilari öyle sinir oluyorum 😭
senin netin geldi mi tatlım

Nisan 8 e kadar mezun olsan rahat edersin canım.. bence yapabilirsin de çünkü İstanbul’da gayet kolay uydun diyetine.. spor sorun olabilir sadece onu da havalar düzeliyor yürüyüş ile halledebilirsin belki
Aynen bende oyle düşünüyorum geçen sefer rüzgar soğuk sebebiyle yuruyemedim pek

Back
X