- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.461
İnşallah öyledir şu adet gecikmesi korkutuyo işte 39u deviriyorum bugün hala yok. O etkilemediyse bence de vermiş olmam lazımBence verdin sen baya
Doğruuu senin kaçamak vardı bu akşamİnşallah öyledir şu adet gecikmesi korkutuyo işte 39u deviriyorum bugün hala yok. O etkilemediyse bence de vermiş olmam lazımkaçamak yapabilmem adına gerekli lazım
Lahana suyu denedin mi.kuzu benim 3 5 gün erken getirmişti yaİnşallah öyledir şu adet gecikmesi korkutuyo işte 39u deviriyorum bugün hala yok. O etkilemediyse bence de vermiş olmam lazımkaçamak yapabilmem adına gerekli lazım
Spor yaramisss tebrik ederim canim
Tebrikler ortim
TebriklerMerhaba arkadaslar
69.8/69.3/0.5/0.716
Yasasın kilo veriyoruz
Tebrikleer
Söktürücü ne varsa içtim lahana da içtim papatya da içtim yok gelmiyo salı doktora gitcemLahana suyu denedin mi.kuzu benim 3 5 gün erken getirmişti ya
Evet canım çok şişti yüzüm falan sabah ödem gitti ıyi olduSpor yaramisss tebrik ederim canim
TeşekkürlerTebrikleer
Söktürücü ne varsa içtim lahana da içtim papatya da içtim yok gelmiyo salı doktora gitcem
Aynen ödemmis demek yoksa gitmiyor zaten tecrübe ettimEvet canım çok şişti yüzüm falan sabah ödem gitti ıyi oldu
Tam 1 kilo ödem attım. Ama her zamankinden daha tempolu çalıştım pilim bitti. Öğleden sonrada arkadaşa gideceğim cezalık bir iki şey yemeyi planlıyorumAynen ödemmis demek yoksa gitmiyor zaten tecrübe ettim
Geçmiş olsun cnm,Bende de biraz baş ağrısı oldu dün. ama IF ile alakalı değil bence. IF işe yaradı gibi görünüyo. Alıştım sanki bu düzeneSabahtan beri süren baş ağrısı dışında iyi gidiyo canım. Senin nasıl gidiyo
Teşekkür ederim kızlar, sağ olun.Mutlu yaslarin olsun
Kolay gelsin canımTünaydın kızlar,
kusura bakmayın ancak gelebildim.
saçma sapan bi yoğunluk var, ben de anlamadım.
Veeeee nihayet 58,7
IF işe yaradı kızlarrr
59/58,7/0,3/0,51
TebrikleerTünaydın kızlar,
kusura bakmayın ancak gelebildim.
saçma sapan bi yoğunluk var, ben de anlamadım.
Veeeee nihayet 58,7
IF işe yaradı kızlarrr
59/58,7/0,3/0,51
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?