• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar derdimiz kilo vermek ten ziyade almamak olsun,bagisiklik guclendirmek olsun,max hareket etmek olsun,malum seyden korunmak olsun,moral kazanmak olsun,bu ortami bozmamak destek olmak olsun toparlanin lutfen sizden derece isteyen yok sagliginizi koruyun yeter bide 0,30 yuzdenin altina dusmezseniz bonus olur
Ben artik yürüyüş e gidemiyorum evde spor aletimde yok yinede biaeyler yapmaya calisiyorum calistirin seratonini👍
Evet evde oturup ağzımıza birşeyler tikistirarak ne elde edeceğiz 🤷 uzmanlar bile diyor güçlü bağışıklık icin günde yarım saat spor yapın
Şahsım adına bu işler bittiğinde dönüp bakıp aaa 5 10 kilo almışım demek istemiyorum zaten 5 10 kilo alirsamda birdaha kilo vermeye kalkismam.
Elimizden geleni yapalım kizlar

Bende sanki beni eve kitlemislerr gibi geliyor 😣Allah sonumuzu hayır etsin başka şeye odaklanmanız lazım o da zayiflama 😄😄
Eve kitlenen biziz 2,5 saat sonra sokağa çıkma yasağı başlıyor bizde :) kontrollü çıkışlar olacak market hastane harici evdeyiz.. biz zaten hafta sonundan beri evdeydik dün market yaptık tesadüfen akşam da yasağı açıkladılar. 5 nisana kadar evdeyiz. Sıfır spor ye iç yat sezonunu açtık maalesef. Kesinlikle dengeli beslenmeye konsantre olamıyorum. Doğaçlama takılıyoruz şimdilik ama yolum hiç doğru bir yol değil yanaklarım dolmaya başladı

Koyalim canim,ben ulasamasamda vesile olurum belki.hedefim listeye guzel bi eksiyle girebilmek olsun.lokumlari aliyor ama cekmeceye koyuyorsun nermin gibi👍yaptigin kacamaklarida vicdan azabi du:oops:yup ertesi gun telafi ediyosun ok mi.ben eski melitayi gormek istiyorum hizli veren degil kararli olani bu yuzden senin onunde bi organizasyon varsa ona hedef koyman lazim bence😘
Beni bu grupta en iyi sen tanıyorsun leylicim

Eve kitlenen biziz 2,5 saat sonra sokağa çıkma yasağı başlıyor bizde :) kontrollü çıkışlar olacak market hastane harici evdeyiz.. biz zaten hafta sonundan beri evdeydik dün market yaptık tesadüfen akşam da yasağı açıkladılar. 5 nisana kadar evdeyiz. Sıfır spor ye iç yat sezonunu açtık maalesef. Kesinlikle dengeli beslenmeye konsantre olamıyorum. Doğaçlama takılıyoruz şimdilik ama yolum hiç doğru bir yol değil yanaklarım dolmaya başladı
Kosu bandi seni bekliyor tatlim kuslar kelebekler😘

En sonunda vücudum alerjik reaksiyon vermeye basladi camasir suyundan🙃biraz azaltacagim.hava musait olsa neleri temizliycem daha da bu kadar oluyo🧐
Benim ellerim berbat halde. Kıpkırmızı ve buruş buruş oldular. Hiç alışık olmadığı o kadar belli ki. Ben de azaltacağım. Yoksa kimyasal zehirlenme yaşayacağız ya..

Evet evde oturup ağzımıza birşeyler tikistirarak ne elde edeceğiz 🤷 uzmanlar bile diyor güçlü bağışıklık icin günde yarım saat spor yapın
Şahsım adına bu işler bittiğinde dönüp bakıp aaa 5 10 kilo almışım demek istemiyorum zaten 5 10 kilo alirsamda birdaha kilo vermeye kalkismam.
Elimizden geleni yapalım kizlar
Sana emre icin korono yi anlatan bi cizgi resimler paylasicaktim olmuyo yapamadim🙃

Aman canım yapma lütfen en azından kilo koruyacak kadar günlük aktivite yap Leyl-i-fer Leyl-i-fer in dediği gibi amacımız çoğunlukla kilo korumak olsun
Sokağa çıkma yasağı içinde Allah yardımcınız olsun :(

Kosu bandi seni bekliyor tatlim kuslar kelebekler😘
Aynen canım kendisi ile yeniden arkadaş olmam lazım. İnsan gibi sporlarda buluşmak, seviyeli bir birliktelik yaşamak istiyoruz kendisi ile :) bir düzene gireceğim muhtemelen ama bakalım..

Bizde paketli ürün oluyor ben yemiyordum. Bu kez resmen kendime almışım 🤣
Bizde de çok var cnm. Eşime geçti bütün iştahım. Ben yerken mırın kırın ederek alan adam şimdi dolduruyor ve yutuyor hemen 🤣

A varmiymis bakayım bulurum ben sağol canım 😘
SAVE_20200318_114723.webp

Boyle başlıyor

A varmiymis bakayım bulurum ben sağol canım 😘
Bu faydalı olacaktır. Benim yeğenimde de kaygı başladı. Uyumakta zorlanıyor falan. İlk günler babası evden çalışmıyordu bunun etkisiydi. Baba evden çalışmaya başladı ama azalsa da devam ediyor.

Çok kötü gidiyor benim tempolu bir spor hayatım varken bir anda kesildi evde yapamıyorum şu an kötü yani sonuç
Eskiden evde spor yapıyordun aslında ama bırakınca dönüş yapmak zor oluyor. Ben de misafir geldi diye bir bıraktım daha o günden beri düzene koyamadım. İlk günler için kendimizi zorlamalıyız sanırım. Alışınca kendiliğinden gelecektir zaten..

Dünkü menulerinizi paylastiginiz için teşekkürler kızlar :KK68:
@ayvacicegi
@nrmyn
@kardelelen321
Mehfam Mehfam

Başka paylasan yok.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::skandal::skandal::skandal:

Bugün menüleri eksiksiz yazalım kizlar kendimize ve takıma karşı sorumluyuz unutmayalım bende misafir falan derken yazamadım özür dilerim bundan sonra eksiksiz yazacağım😍
Menü vardı da biz mi paylaşmadık. Ne bulursan ye batağındayım :KK70: Neyse bugunden itibaren menü paylaşayım bu beni durdurur biraz..

Back
X