• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçen hafta + olan kizlar eksiye geçebildik mi? Ne durumdayız acaba ?

***5. Takım 666. Etap***

Cherry Mom Cherry Mom (67,2/67,4/-0,2/-%0,30)
Umutumut82 Umutumut82 (86,9/87,5/-0,6/-%0,69

Cagrihilal1(77,2/77/0,2/%0,30)
@hezeyan5381 (97/98,4/-1,4/-%1,44)

@kardelelen321 (84/84,4/-0,4/-%0,48
@ayvacicegi (52.8) bildirimde bulunmadi
annecicegi(61,6/61,3/0,3/%0,49)
Pawlover(52,2/51,8/0,4/%0,77)
Elifcig93(58,7/58,5/0,2/%0,34)
@Nefesimmmsin (60) bildirimde bulunmadi
@Hmavidag (66,9) kilosu sabit
melita09 (81,8/80,3/1,5/%1,83)
nrmyn nrmyn (69,3/69,5/-0,2/-%0,29)
Mehfam Mehfam (54,1) kilosu sabit

5.takim ortalaması:%0,038

Alt liste:

toplight (80,5/)sabit
646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
Leyl-i-fer Leyl-i-fer (76,6)
Dennisgo (65,4)

Elimden geleni yapiyorum kuzum. Yürüyüşe başladim insallah işe yarar. Oglan ve esim evde kafayi yemek üzereyim

Arkadaşlar sağlık çalışanları sürekli bu vakalarla haşır neşir oluyorlar. Evlerine gittiklerinde aileleri çocuklarıyla bir araya geliyorlar. Onlar bile bizden farklı bişey yapmıyorlar hijyen açısından. Aşırı kaygı da zarar, bağışıklık sistemimizi zayıflatıyormuş bi yerde okumuştum

Kuzenim istanbulda virüslu vakalarin yogunlukta geldigi bir hastanede.teyzemleri memlekete gönderdi. Cogu saglik calisanlari ailelerini ya memlekete yada eslerinin ailelerinin yanina gönderiyorlarmis. Allah hepsini korusun

Diyetisyen randevjmu iptal ettiler,zaten ben arayip edicektim.uzucu olan baska yerde gorevlendirilecekkeri icin bj daha acilacakki velli degil,toplum sağlığı merkezi ndeydi.sanirim pilateste yatti,yazin bitiyodu cunku ,🤕hayirlusiyla su corona bi bitse
Devlet Hastanesi'ne gidersin canim olmaz mı toplum sağlığı merkezi daha mı iyi ?
Benimde esksii gibi zumba olsa keşke bitirdiler

Slm kizlar cok geçmiş olsun milletçe ve dünya genelindede inşallah bu belalar tez zamanda son bulur...ben size katılmak istiyorum alırmısınız benide
Selam canım amin inşallah hoşgeldin tabiki alırız :)
biraz kendinden bahseder misin kilon hedefin ? Ve 1. Sayfadaki kurallara göz atıp okuyup kabul ettiğini teyit etmeni rica ederiz 😊

Selam canım amin inşallah hoşgeldin tabiki alırız :)
biraz kendinden bahseder misin kilon hedefin ? Ve 1. Sayfadaki kurallara göz atıp okuyup kabul ettiğini teyit etmeni rica ederiz 😊
Okudum cnm .
Yaşım 26
Boyum 1.68
Kilom 76
Evliyim 2 kızım var
Bir tanesi 5 yaşında
Bir tanesi 1 buçuk yaşında

Hedef kilom 67 olmak

İnşallah canım
Evde durumlar maalesef öyle puding karıştırırken yazıyorum misal 🙄

Bende öglen yaptim puding . Allah acilarini gostermesin ama delirmek uzereyim. Sabah kalk yatak yorgan topla kahvalti bulasik ogle yemegi oglani uyut ara ogun cay kahve aksam yemegi tekrar kahve meyve oglani uyut camasir bulasik ekmek mayala canim cikiyor. Gecede banyo wc elden geciriyorum.

Bende öglen yaptim puding . Allah acilarini gostermesin ama delirmek uzereyim. Sabah kalk yatak yorgan topla kahvalti bulasik ogle yemegi oglani uyut ara ogun cay kahve aksam yemegi tekrar kahve meyve oglani uyut camasir bulasik ekmek mayala canim cikiyor. Gecede banyo wc elden geciriyorum.
Allah yardim etsin Bnde yapicam ama eşim bırakmıyor onlar yarından itibaren tekrar işe gidecekler yarın artık çamaşır ev silme falan yapicam

Okudum cnm .
Yaşım 26
Boyum 1.68
Kilom 76
Evliyim 2 kızım var
Bir tanesi 5 yaşında
Bir tanesi 1 buçuk yaşında

Hedef kilom 67 olmak
Maşallah ne güzel erken yaşta iki çocuk 🤩 yaş.araligida çok iyiymis tabi bana göre iyi yaşayan sensin:))
Fazla bir kilon yok ne güzel, muhtemelen doğum kilosu mu o da ?

Ay lütfen sen yorma kendini canım.zaten psikolojik kaygımız bize yetiyor bedenen güçlü kalalım bari :((

Ben hic hareket edemiyorum kizlar..biraz bogazim sgriyo gibi..sabahtan atesim var gibi oluyor..bi garip hissediyorum..keyfim yok gibi..bi canim hersey yemek istiyor boyle biskuvi cikolata...bi hic bisi yemek istemiyor :KK43:
Buyukanne nasil oldu

Back
X