• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah başka dert vermesin 😅😅
Biz hep Mehmet Emre yüzünden kavga ediyoruz ya 🙄
Bizim yeni kavgamız koşu bandında kaç ile koşmam gerekir. 12 ile koşuyorum kıyamet kopuyor ya sakatlanırsam diye. Kendisi 14 ile koşuyor ben bir şey demiyorum ama şu an 8 üstü bana bildiğin yasak. Başımın etini yiyor çünkü :KK70:

Bizim yeni kavgamız koşu bandında kaç ile koşmam gerekir. 12 ile koşuyorum kıyamet kopuyor ya sakatlanırsam diye. Kendisi 14 ile koşuyor ben bir şey demiyorum ama şu an 8 üstü bana bildiğin yasak. Başımın etini yiyor çünkü :KK70:
12 'de nasıl koşulur ya 🙈🙈🙈

Selam kızlar
Hava mükemmel tam yaz havası.. evi temizledim balkonu yıkadım. Koltuğa uzandım, biraz bakayım dedim siteye.. kapı pencere açık bildiğin güneşleniyorum.
bugün regl oldum ve ağrım var biraz. O nedenle spor yapamam muhtemelen. sözde tedaviye başlayacaktım bu ay. Ancak karantinaya başlayabildim bu süreçte 🤣 neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık..

Psikolojik mi bunlarda herkesde bogaz ağrısı öksürük 🙄 nrmyn nrmyn de öyle diyor bak :/
Yada geçiş mevsimi ondan böyle oldu millet Allah korusun hepimizi

Amin canim amin. Su illetide atlatsaydik. Zaten cok düzgün bir psikolojim yoktu. Hepten berbat oldu

Ben çok kötüyüm bu ara psikolojik olarak. Boğazım ağrıyor ve çok korkuyorum. Sürekli corona semptomlarına bakıyorum. Ağrı kesici grip ilacı falanda içmiyorum corona varsa daha da ilerletiyormus bu ilaçlar. O yüzden bal ve pekmezi biraz abarttım. Bulaşma ihtimalini düşünüyorum sürekli evdeyim ve temizliğe falan baya dikkat ediyorum eşimde gitmedi işe oda evdeydi. Spora gittiğim zamndan bulasmis olabilir mi diye düşünüyorum öylede olsa en son 10 gün önce gittim şimdiye daha ağır olması gerekirdi. Bulaşma ihtimali çok yok aslında ama her ihtimali düşünüyorum gece hiç uyuyamadım vok huzursuzum. Boğaz ağrımi hafifletmek için işe yarayan herşeyi yapacağım. Çok kötüyüm anlayacağınız sürekli ağlamak istiyorum.
Canım
Biraz sakinleşmeye çalışman lazım çünkü gerginlik de vücut direncini düşüren bir şey. Dediğin gibi sporda alsan çoktan belirti olurdu. Koruyucu olması adına çinko içerikli pastiller önerildiğini duymuştum. Vücudun savunması için çinko öneriliyor diye biliyorum.
grip ilaçları Fransız sağlık bakanı yazmıştı ama parasetemol içeren ilaçlar içilebilir demişti. Bu da parol oluyor bizde. Ama ağrı kesici ateş düşürücü parol da boğaz ağrısına iyi gelmez.

Okudum cnm .
Yaşım 26
Boyum 1.68
Kilom 76
Evliyim 2 kızım var
Bir tanesi 5 yaşında
Bir tanesi 1 buçuk yaşında

Hedef kilom 67 olmak
Aramıza hoşgeldin canım

Su ara en gidilmeywcek yerler hastaneler bence ,allah muhtac etmesin
Aynen canım, amin.

Ben hic hareket edemiyorum kizlar..biraz bogazim sgriyo gibi..sabahtan atesim var gibi oluyor..bi garip hissediyorum..keyfim yok gibi..bi canim hersey yemek istiyor boyle biskuvi cikolata...bi hic bisi yemek istemiyor :KK43:
Geçmiş olsun canım. Son zamanlarda çok yoruldun. Biraz dinlen, kendine bak.

12 'de nasıl koşulur ya 🙈🙈🙈
Ben de kaldım böyle :KK57:

Back
X