Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya kapıcı var aslında ama onada utanırım koca lahana taşıtmaya karantina diye herkes yükleniyor adamcagiza
Migros sanal markete baktım min 60.tl olacak birde+ servis ücreti 2.tl.lik lahana için fazla geldi :))
Getir uygulamasına baksana bide ben çok memnunum

Ya kapıcı var aslında ama onada utanırım koca lahana taşıtmaya karantina diye herkes yükleniyor adamcagiza
Migros sanal markete baktım min 60.tl olacak birde+ servis ücreti 2.tl.lik lahana için fazla geldi :))
Epey masraflı bi alış veriş olur o zmn demekki. Neyse cnm sende sonra yaparsın İnşaAllah 💙

Yeşil cay da iyi onla idare et alana kadar.bugun yarim kilo eksilmisim aksam yesil cay icmistim ondan olabilir .epeydir icmiyordum,1 haftadirda ayni rakamdan dusemiyordum iyi oldu.haturlatalim birbirimize.
Bu arada ben hergun İBB spor egsersizlerini yapiyorum,yag yakmaya olmasada düzenli planli olmaya etkisi var tavsiye ederim
Geçmiş olsun canım 😘
Ay çok sevindim canim evet ya bana da hatırlatın yeşil çayı 😭

Bende bunu okuyorum kizlar
Eskiden polisiye gerilim okurken şimdi böyle kitaplar kafamin rahatlamaya ihtiyacı var çünkü 🙄 ağır kafa yoran kitaplar okuyamıyorum
Bu kitaba göre orta derece depresyondayim kitabın tedavi ettiğine inananlar var bilimsel de kanıtlanmış bakalım.😍😅
By kitabın ben de PDF i de var isteyene gondereyim

Eklentiler

• 1A37865D-2128-4422-BC47-19A5885A96D5.webp
    1A37865D-2128-4422-BC47-19A5885A96D5.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 19
Hakli olabilirsin canim ama bunlardan saglik calisanlarin hic sucu yokki. Bizler vatandas olarak onlarin islerini kolaylastirmaya calisiyoruz sadece. Yaslilari maskara edenleri gorünce dayak cennetten cıkma lafina inancim artiyor
Sağlık çalışanları bu dönemin en cesur insanları. Bence o kadar ekipman eksiği ile hasta ola ola inanılmaz bir mücadele veriyor. Sorun onları ve halkı koruyup kollamayanda. Gerçekten insanın canı bu kadar ucuz olmamalı. Ama maalesef dünyada paradan sonra bizler geliyoruz 🙁

Back
X