Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Azim ettin sonunda beni yakalamayip geçtin 😬🙄
Acil toparlan :KK61: :KK61: :KK61:
İşler hiç iyi değil farkındayım ama şimdilik o cephede savaşamıyorum. sabah başlıyorum akşama kadar sürmüyor mücadelem :) İki gece önce uyudum uyandım gece üçte kahve içip çikolata yiyordum iyice kafayı yedim yani. Abur cuburu ciddi azalttım ama toplamda :) şu an başka bir şey gelmiyor elden. Tüm gün evde oturuyoruz sonuçta. Aşırı spor da yok :)

Sağlık çalışanları bu dönemin en cesur insanları. Bence o kadar ekipman eksiği ile hasta ola ola inanılmaz bir mücadele veriyor. Sorun onları ve halkı koruyup kollamayanda. Gerçekten insanın canı bu kadar ucuz olmamalı. Ama maalesef dünyada paradan sonra bizler geliyoruz 🙁

Umarim düsündügün gibi degildir. Kuzenim alkolik bir babanin çocuguydu hic dersaneye gitmeden kendi basina istanbulun en iyi üniversitesini kazandi annesi ve kardeslerine daha iyi hayat yasatabilmek icin. Eger ona bir sey olursa yıkılırım.

İşler hiç iyi değil farkındayım ama şimdilik o cephede savaşamıyorum. sabah başlıyorum akşama kadar sürmüyor mücadelem :) İki gece önce uyudum uyandım gece üçte kahve içip çikolata yiyordum iyice kafayı yedim yani. Abur cuburu ciddi azalttım ama toplamda :) şu an başka bir şey gelmiyor elden. Tüm gün evde oturuyoruz sonuçta. Aşırı spor da yok :)
Ayni saatlerde yapilacak aktivite veya cay seansı yada ayni gun yapilacak detokslar mi planlasak acaba 🤔

Umarim düsündügün gibi degildir. Kuzenim alkolik bir babanin çocuguydu hic dersaneye gitmeden kendi basina istanbulun en iyi üniversitesini kazandi annesi ve kardeslerine daha iyi hayat yasatabilmek icin. Eger ona bir sey olursa yıkılırım.
Umarım bu günler geçer ve ailesi ile sağlıkla güzel bir hayat sürer canım..

Ayni saatlerde yapilacak aktivite veya cay seansı yada ayni gun yapilacak detokslar mi planlasak acaba 🤔
Planlasak da uyanıyorum ki ben.en fazla yemeğe eşlik ederim ama o da evde olan malzemelerle alakalı. Mesela kabak bitti dün eşim market yaptı kabak almamış şimdi ben nasıl kabak detoksu yapayım 🤣 Spor desen tepemde sürekli yeter yorma kendini diyen bir insanla spordan da soğudum. Bana bu ara her şey mazeret. Şaka bir yana herkesin değişen şartları karşılama biçimi değişik oluyor. Benim de böyle demek ki

Allah yardımcısı olsun tüm.hastalarimiza dua edelim arkadaşlar aklımıza.gelen.her.saniye su mübarek aylarda Allah bir çıkar.yol verecek bize inanıyorum

Tam da böyle bi rakam tahmin ediyordum.
Tipki bir cuma sabahi kizlarr eksi 3 kilo diyebilecegin gibi😊.
bekliyoruz o cumayi👍
Evet iki detoksa bakar ama takip ettiğim bir diyetisyen bu süreçte saçma sapan detokslar yapmayın dengeli beslenin demiş sinirli sinirli. Kim ne sorduysa artık. Önce bir şu kiloya park edeyim ben. Daha yukarı gitmesin sonra devamına bakacağım :)

Planlasak da uyanıyorum ki ben.en fazla yemeğe eşlik ederim ama o da evde olan malzemelerle alakalı. Mesela kabak bitti dün eşim market yaptı kabak almamış şimdi ben nasıl kabak detoksu yapayım 🤣 Spor desen tepemde sürekli yeter yorma kendini diyen bir insanla spordan da soğudum. Bana bu ara her şey mazeret. Şaka bir yana herkesin değişen şartları karşılama biçimi değişik oluyor. Benim de böyle demek ki
Senin mazeretlerde sopa istiyor bence:sinirli::sinirli::sinirli: şöyle kidemli ellerden toplight toplight
😂

Yok canım bırakmak.yok öyle psikolojini değiştirmeye calis lütfen tamm aldığın bu artıları daha sonra ver.suan en.azindan amacın sabit kalmak olsun onuda 3 4 günde 40 dk.bir sporla halledersin

Back
X