Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün diyete başladım hayırlısıyla :D birazdan da şu leslie denen kadının videosunu yapayım diyorum 46 dk olan var o video mu bu leslie yazan
Gazan mubarek ola🤭 ama çok tatlı bi gruptasın. Gerçekten birbirini düşünen, hassas, naif, espirili.. Velhasıl ben çok seviyorum burayı. Kimse duymasın da uzak kalacağım diye kilo vermekten korkuyorum bazen😅

Gazan mubarek ola🤭 ama çok tatlı bi gruptasın. Gerçekten birbirini düşünen, hassas, naif, espirili.. Velhasıl ben çok seviyorum burayı. Kimse duymasın da uzak kalacağım diye kilo vermekten korkuyorum bazen😅
ahaha grup tatlı gerçekten hemen ısındım ben de zaten :KK200: kilo verelim de verdikten sonra zayıflamış olarak yine konuşalım :D kilo verip kaçmayalım tabi uzak kalmayalım hiç :D

Zaten mezun olsak da isteyen alt listede devam ediyor canım. Sen korma ver kiloları😘

Back
X