- 23 Mart 2016
- 29.866
- 90.336
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #337.821
Ah ahhh hep diyorumÇok da az yememek lazım bu kadar az yemeyi bırakıp bi anda yemeye başlanırsa da vücut normalden hızlı kilo aliyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ahhh hep diyorumÇok da az yememek lazım bu kadar az yemeyi bırakıp bi anda yemeye başlanırsa da vücut normalden hızlı kilo aliyo![]()
Amma biz az yemeye çalışmıyoruz ki napalım midemiz minnacıktır belki
Hava atiyor birde tabiiiiii tabiii bizim mideler Konya ovasıAmma biz az yemeye çalışmıyoruz ki napalım midemiz minnacıktır belki![]()
Tm hocam söz yarın tartıdan sonra az daha fazla yicem. Hımmm meselaaa patatessssÇok da az yememek lazım bu kadar az yemeyi bırakıp bi anda yemeye başlanırsa da vücut normalden hızlı kilo aliyo![]()
He ayrı.dustun yarin menüde 1 kg patates görürüzTm hocam söz yarın tartıdan sonra az daha fazla yicem. Hımmm meselaaa patatessss![]()
Oyy kıyamam yok yok değil değilHava atiyor birde tabiiiiii tabiii bizim mideler Konya ovası![]()
![]()
![]()
![]()
ahaha patatesi de ölçülü ye bari arkadaşın dediği gibi bi kilo yeme deTm hocam söz yarın tartıdan sonra az daha fazla yicem. Hımmm meselaaa patatessss![]()
Bende bilmiyorum ova dediğin büyük olurOyy kıyamam yok yok değil değilsen annesin estra güçlü olmak için yiyosun
Bu arada konyalıyım ve konyadayım ama bilmiyordum, ovası büyük müymüş![]()
Evet kahvaltıya patates kızartması olabilir sanırsam, bence de evetHe ayrı.dustun yarin menüde 1 kg patates görürüz![]()
İnşallah inşallahahaha patatesi de ölçülü ye bari arkadaşın dediği gibi bi kilo yeme de![]()
![]()
Yarinki performansına bağlıEvet kahvaltıya patates kızartması olabilir sanırsam, bence de evet![]()
Ordan sempatiklik yapıp, kıvırabilir miyim acaba demiştimBende bilmiyorum ova dediğin büyük olur
Annelik ile ne ilgisi var kuzum ben bekarken de çok yerdim![]()
Ordan sempatiklik yapıp, kıvırabilir miyim acaba demiştim![]()
Aaa beceririm İnşaAllah. Zira en son okul öncesi eğitmenliği kursunda yapmıştımYarinki performansına bağlısabit.gelirsen sana.sadece patates baskısı yapmak serbest
![]()
Iyi hissetmek David burns unhangi kitap bu ben yeni katıldım da bilmiyorum
Yaa kıyamamYaaa böyle diyince bizim taşınma aklıma geldi
Biz.evden eve anlaştık adamlar ne gorseler paketliyorlar babamda yardıma geldi saglsun neyse en son ev bitti eski evden çıkıyoruz babamın ayakkabılar yok meğerse.adamlar onuda paketlemis![]()
küçük tuvalette biraktgim terlik.vardi onu verdim onu giydi adamcagiz öyle gittik yeni eve
![]()
Aaa ne kadan ayıpppp
Ben diyet olmasa günde tek öğün yicem diyete düzenli olsun diye zorla yiyorum amaÇok da az yememek lazım bu kadar az yemeyi bırakıp bi anda yemeye başlanırsa da vücut normalden hızlı kilo aliyo![]()
Ay hadi inşallah şu iki gündür jillianın beni yaktığına değsinBence verdin verdin![]()
Sodalı limonlu yapayım soğuk soğukyesil caaaay
![]()
Gönderdim tatlımduygu.95d@gmail.com öğrendim şimdi arkadaşımızdan ben de alabilir miyim