• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok da az yememek lazım bu kadar az yemeyi bırakıp bi anda yemeye başlanırsa da vücut normalden hızlı kilo aliyo 😂
Ah ahhh hep diyorum :KK70: şaka bir yana birşey demiyorum 😬 belki yarin tarti gunu diye daha az yemislerdir cancagizlarim 😍

Çok da az yememek lazım bu kadar az yemeyi bırakıp bi anda yemeye başlanırsa da vücut normalden hızlı kilo aliyo 😂
Tm hocam söz yarın tartıdan sonra az daha fazla yicem. Hımmm meselaaa patatessss🤩😍

Hava atiyor birde tabiiiiii tabiii bizim mideler Konya ovası :KK61: :KK61: :KK70: :KK70:
Oyy kıyamam yok yok değil değil🤭 sen annesin estra güçlü olmak için yiyosun🤩
Bu arada konyalıyım ve konyadayım ama bilmiyordum, ovası büyük müymüş🤣

Oyy kıyamam yok yok değil değil🤭 sen annesin estra güçlü olmak için yiyosun🤩
Bu arada konyalıyım ve konyadayım ama bilmiyordum, ovası büyük müymüş🤣
Bende bilmiyorum ova dediğin büyük olur :KK70:
Annelik ile ne ilgisi var kuzum ben bekarken de çok yerdim 😬😅😅😅

Yaaa böyle diyince bizim taşınma aklıma geldi 😅
Biz.evden eve anlaştık adamlar ne gorseler paketliyorlar babamda yardıma geldi saglsun neyse en son ev bitti eski evden çıkıyoruz babamın ayakkabılar yok meğerse.adamlar onuda paketlemis :KK70: :KK70: küçük tuvalette biraktgim terlik.vardi onu verdim onu giydi adamcagiz öyle gittik yeni eve :KK70::KK70::KK70:
Yaa kıyamam 😂😂 bize de misafir geldi geçenlerde yeni ayakkabı almış 15-20dk anca oturdular bi kapıyı açtık çalınmış 🤣🤣🤣 eşimin ayakkabılarından vermek zorunda kaldık bizde 😄
Hocam bu ikisi hep azcik yiyor diğerleri ben gibi maşallah 😬😍😍
pawlover pawlover Mehfam Mehfam gambazladim siziiii :p
Aaa ne kadan ayıpppp 🤣
Ben diyet olmasa günde tek öğün yicem diyete düzenli olsun diye zorla yiyorum ama 😂
Bence verdin verdin🙃
Ay hadi inşallah şu iki gündür jillianın beni yaktığına değsin 🤣

pawlover pawlover bak bu da bizim yavru, sana göstermek için rica ettim eşime, çektirdim
IMG_20200326_221734.webp

Back
X