- 23 Mart 2016
- 29.866
- 90.336
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.901
Yaa ne güzel.iste onlarida.veremeyip.habire artıya gitsen ne olacak içimizde olmuyor.degil böyle şeylerNasıl istikrarliyim ama görüyorsunuz demi 100 200 hic şaşmıyor
Bende alıştım zaten böyle gidim gidim kaplumbağa hızında gideceğim sonuca inşallahYaa ne güzel.iste onlarida.veremeyip.habire artıya gitsen ne olacak içimizde olmuyor.degil böyle şeyler
Az kaldı mezun olmana51 İnşaAllah
Olsun canımÜzgünüm ama sonucum kötüyazıp kaçıyorum eşya taşıcaz biraz. 51.9 -100
Hosgeldinnn canım nasılsın ozledik yahuCherry Mom toplight sonunda döndüm cok şükür
gecen hafta 61.3 ile bildirim yapmistim evden cikamiyinca su koronavirus belasindan dolayi esimde evde olunca yerimde saydim bende bu hafta Ayni hatalara dusup arti gormedigime seviniyorum
bu haftada :61.3
Evet tabloda - olarak geçiyor ya ondan - yazmış
cok şükür iyiyim canim iyiyiz daha dogrusu nerdeyse 2 haftadir kapi disari cikmadik cocuklarla. ihtiyaclari esim alip geliyoHosgeldinnn canım nasılsın ozledik yahu
Bu zamanda evet sabit.gelmekte birşey habire hamur işi yapiyoruz evde birde artı stres ve kaygılıyız
Ay çok fena bizde olmus mudur öyle bir şey ağrı falan yok ama bacak incelmiyorOnce saglik,surda bi bilgi olarak kalsin
Of sorma canım aynen biz birde 2 3 günde bir çıkıyoruz yarim Saat 1 saat burası boş alan geziyoruz oğlan bisiklete biniyor falan ama yine de yetmiyor hergun 2 3 saat cikiyorduk çünkü.şimdi habire krizcok şükür iyiyim canim iyiyiz daha dogrusu nerdeyse 2 haftadir kapi disari cikmadik cocuklarla. ihtiyaclari esim alip geliyo
durup durup ne yesek icsek konusuna geliyoz...aynen cok can sıkıcı su salgin nasil gecer ne zaman gecer cok belirsiz...evde olmak parka gidememek cok can sıkıcı.hele de 2 tane kucuk cocugu oyalamaya calismak..
sendede durum aynidir tahminim cocukla olmak..
Ben bazen bende olduğunu düşünüyorum bacaklarım incelmiyor hiç ama bütün belirtiler tutmuyorAy çok fena bizde olmus mudur öyle bir şey ağrı falan yok ama bacak incelmiyor
Sanmam ya olmamisizdirBen bazen bende olduğunu düşünüyorum bacaklarım incelmiyor hiç ama bütün belirtiler tutmuyor
Neeee 69.5 duMerhaba kizlar bubsiralsr gece gubduze ksrisiyor..cok duzensiz..seker yemiyorum aslinda pek de bisi yemiyorum..canim istemiyor..
67.6 geldim.. ama.oncrki haftaki bildirimi ubuttum o nedenle hesap yapamadim..
Sizi bilmem benim belirtilerin cogu tutuyor agrimda var ama hep farkli teshisler kondu, ilacta kullanmiyorum artik .yani surekli ilerleyen biseymis duymayan bilsin istedimAy çok fena bizde olmus mudur öyle bir şey ağrı falan yok ama bacak incelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?