- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.921
Yok canım bir mesaj atayım ben
Geldi kaptanım geldiYok canım bir mesaj atayım ben
1 haftadir hic çıkmadım kizamik cikaricam artik,bugun cop atip ,bi iki eksigi alicam.ne kiymetli bisey mis yuruyebilmekOf sorma canım aynen biz birde 2 3 günde bir çıkıyoruz yarim Saat 1 saat burası boş alan geziyoruz oğlan bisiklete biniyor falan ama yine de yetmiyor hergun 2 3 saat cikiyorduk çünkü.şimdi habire krizbir o bir ben kriz
Önemli olan eksilmek demi cnm. Olsun sağlam gidiyordurBende alıştım zaten böyle gidim gidim kaplumbağa hızında gideceğim sonuca inşallah
Üzülme cnm. Ne güzel gözüküyor o 51 rakamıÜzgünüm ama sonucum kötüyazıp kaçıyorum eşya taşıcaz biraz. 51.9 -100
İnşallah cnmAz kaldı mezun olmana
Üzülme cnm
Bir arkadasimda onu diyor sabah çöp.attim geldim ohhhh çok iyi geldi1 haftadir hic çıkmadım kizamik cikaricam artik,bugun cop atip ,bi iki eksigi alicam.ne kiymetli bisey mis yuruyebilmek
Teşekkür ederim cnm.Tebrikler
Maşallah
Hayırlı cumalarHayırlı cumalar hanimlar
Evet cnm kesinlikle. Lahana muhteşem bişey. E spor da olmazsa olmaz tabi. Ama haftaya zor gibi. 51 olamamki hemen
Ay evet
Biliyorum canim şaka yaptim çok.az kaldıEvet cnm kesinlikle. Lahana muhteşem bişey. E spor da olmazsa olmaz tabi. Ama haftaya zor gibi. 51 olamamki hemen
İnşallah o günleri görürüm cnmBiliyorum canim şaka yaptim çok.az kaldı
Ben bacaklarimdan o kadar biktim ki burda olsa liposaksin yaptıracağım artık o kadar sıkıldım artıkSanmam ya olmamisizdir
Tebrik ederim çok iyi
Bilmiyirum iyi mi degil mi..biraz kolay olmayan bibdonemden geciyorumTebrik ederim çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?