- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.961
Hadi bakalım kim tutar biziKilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum
Benim gibi Kilo veremeyen veyahut artı gelen arkadaşlar haftaya bomba gibi dönüş yapıyoruz ve derece yapıyoruz. Haydi yiğitlerim gazamız mübarek ola
Ben bundan daha kötü sonuç bekliyodum.Herhalde şişkinliği gelmiş amaben senden beterim regli geldi 2.gunum
Bastırmak ne demek suyumuzu çıkaracağız bu haftaBu hafta hiç istediğim gibi olmadı ortim.
Detoks da yapacaktım üstelik herşeyi planlamıştım ama olmadı. Artık önümüzdeki haftayı iyi geçirmek için çaba sarf edicem. Yine beraber miyiz. Bastırıyor muyuz
Sağol cnm şimdi toparlanmaya başladım şükür.Üzülme ortim adet döneminde normal. Haftaya güzel bi bildirimle geleceğine eminim.
Bu hafta hiç istediğim gibi olmadı ortim.
Detoks da yapacaktım üstelik herşeyi planlamıştım ama olmadı. Artık önümüzdeki haftayı iyi geçirmek için çaba sarf edicem. Yine beraber miyiz. Bastırıyor muyuz
Kolay gelsin canım
Ayy hiç deme 2 çocukla zor. İstekleri hiç bitmiyo. Büyük kızımın öğretmeni de sürekli şu aktiviteyi yaptırın bu etkinlikleri yapın diye mesaj yolluyor. Onlar yapıyoruz. Topla temizle pişir kaldır indir derken benim sporlar da hep yalan oldu. Bilim kurulu önlemlersıkı alınırsa haziran başı normale dönmeye başlar diyor. Yandık ki ne yandık. Rabbim herkese sabır versin
Çok geçmiş olsun canım
Az kalmış canım göremene.
Sen mi ben mi canım yaaa..
Canım inşallah zor günler de bitecek sen sağlığına dikkat et
AmiiiiinBastırmak ne demek suyumuzu çıkaracağız bu hafta
Allah'ım gazimizi yarın söndürme
Tabii pro oluncamelita09 gördüm aşağıda yazsanaaaa kuzum
Ama okuyup yazmadığı için kızgınım kac kez girdiTabii pro olunca
Oglen tartilamadiysa isten gelince tartilacaktir o ,saniyorum,yapmaz oyle bildirimsizlik
Özür dileme canım.ama geç bildirm yapcagin zaman bir.haber ver lütfenCherry Mom özür dilerim bekledim. Düşmedi bu hafta biraz evdeydik dikkat edemedim. Geçen hafta burda modum çok düştü.. Onunda etkisi oldu.. 81.2
Cherry Mom ben bunu 1 marttan beri 8 er taneden olmak üzere 3 kez toplamda 96 mekik yapıyorum sayılır
Evet hergün 8 er taneden 32 tane... 3 sefer yapıyorumHer gün mü yaptın canim.ekleyeyim spor listemize
Beni kims e geçemezHaftaya çok sıkı gelcem hepinizi yencem
Çok iyi bu dönem için benceBilmiyirum iyi mi degil mi..biraz kolay olmayan bibdonemden geciyorum
Hadi mezun olmadan yetiş banaBeni kims e geçemezkaplumbağa yarışı kazanıyordu bende öyle olacağım yavaş yavaş sessiz sessiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?