- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.541
Kız niye gece yaptın spor çok odem yapıyorBir de beni cardio vurmus olabilir mi. Dennisgo geliyor aklimadun ku sporu gece yapmistim onunda zarari oldumu bilemiyorum.
Persembeleri dikkat ediyordum buna hatta persembeleri spor yapmiyordum ama dun yapmis bulundum.Kız niye gece yaptın spor çok odem yapıyor
Zarar verdiğin yok canım böyle düşünme zaten nasıl çaba gösterdiğinin farkındayız hepimiz.Bende istemiyorum ama ekibe zarar vermek psikolojik olarak yoruyor beni ya
En çok ablama kırıldım valla imkanı da vardı, iki çocuğunu da ben büyüttüm sayılır okulumu astım ona yardıma gittim salakmışım cidden. Herkesin işine geldiği kadarız işte ona da söyledim haklı olduğumu bildiği için kendi de savunamıyo kendiniÇok iyi canım. Daim olsun inşallah
Harikasın
Tatlım bozma moralini. Hepsinin de çok güzel üstesinden geldin maaşallah. Bi de yetmedi aslan gibi her hafta kilo da verdin. İçinde bulunduğumuz durumdan ötürü de bu duygu durumlarını yaşıyorsun. Ben de çok yaşadım yalnızlık duygusunu. İnan gurbette olan her insan yaşıyor. Sana basit şeyler gibi gelebilir ama bu başarılarının farkına var
Süpersin
Işte buuu
Gayet iyi canım sakın bozma moralini
Kuzum ayrılma bence. Salarsın kendini. Hedefe ulaşana kadar ayrılma. Evdeyiz evet hazirana kadar gidecek böyle. Bu 2 ayda ne giderse kar. Gerçi sen benim gözümde oldun artık ama hedefine de ulaş istiyorum
Çok iyi gitmiş canım
+1Zarar verdiğin yok canım böyle düşünme zaten nasıl çaba gösterdiğinin farkındayız hepimiz.
@Elifcig93Umutumut82 melita09 kizlar danışmaya
C Cagrihilal1 sen yazmadın demi :)
***5. Takım 668. Etap***
emnis (68,1/68/0,1/%0,15)
umutumut82(87.5)
Cagrihilal1 (76,8/) sabit
hezeyan538(98,2)sabit
kardelelen321(84,4/85/-0,6/-%0,71)
ayvacicegi(52.4)sabit izne ayrılmak istiyor
annecicegi(61,3/60,9/0,4/%0,65)
Pawlover(51.8/51,2/0,6/%1,16)
Elifcig93(58,9/58,7/0,2/%0,34)
Hmavidag (66,9/ izne ayrılmak istiyor.
melita09 (81,2/
nrmyn(67,6/67,3/0,3/%0,44)
reyyanmeftuni(53,4/53,2/0,2/%0,37)
5.takim ortalaması:%
Alt liste:
toplight (80,5/)sabit 646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(76,6)
Dennisgo (68,6)
Calypso95(77,8/76,5/1,3/%1,6) yeni üye baş.tar 25.03, baş. Kilo 79, hedef kilo 65
Ichblumen23 (74,7/) yeni üye baş tarihi 25.03 baş kilo 75,2,hedef kilo 65
-papatya ( 69,8/67,5/2,3/%3,30)yeni üye baş tarihi 30.03 baş kilo 69,8 hedef kilo 60)
arasveannesi (89/88,5/0,5/%0,56) yeni üye baş tarihi 01.04 baş kilo 89, hedef kilo 67
Sevgibakir(75,2/75/0,2/%0,27) yeni üye baş tarihi 01.04 baş kilo 75,2, hedef kilo 60
Bluuue ( 68,8)
8 ayda 7 kilo aldım ben de o yönde ilerliyodum yaniAh evlenince kilo almayan var mıdır acababen de evlendikten sonra 1 buçuk yıl içinde 15 kilo aldım onu vermeye çalışıyorum
Artı değilsin canım olur öyle
Ah canım çok haklısın insan özellikle yakınlarından bekliyor ama vardır özel bir durum belki öyle deme sen yinedeEn çok ablama kırıldım valla imkanı da vardı, iki çocuğunu da ben büyüttüm sayılır okulumu astım ona yardıma gittim salakmışım cidden. Herkesin işine geldiği kadarız işte ona da söyledim haklı olduğumu bildiği için kendi de savunamıyo kendini
Tebrik ederim canımGünaydin kuzummmm 87.40 -100gr ...
Kesinlikle, erken farkedip önlem almışsın iyi olmuş :))8 ayda 7 kilo aldım ben de o yönde ilerliyodum yani
Aynen canım iyi oldu benim içinKesinlikle, erken farkedip önlem almışsın iyi olmuş :))
Bosver takilma. Ne kadar kalabalik hayatlarimiz olsada her zaman yanliziz. Yorgunluk gelir gecer elin kolun saglam sagligin yerinde kimseye mubtac degilsin. Allah im kimseye muhtac etmesin kendi isimizi kendimiz yapalim. Kendini cok yipratma yavas yavas olur aceleye gerek yok.En çok ablama kırıldım valla imkanı da vardı, iki çocuğunu da ben büyüttüm sayılır okulumu astım ona yardıma gittim salakmışım cidden. Herkesin işine geldiği kadarız işte ona da söyledim haklı olduğumu bildiği için kendi de savunamıyo kendini
Olabilir canım vurgun yemişsin resmenBir de beni cardio vurmus olabilir mi. Dennisgo geliyor aklimadun ku sporu gece yapmistim onunda zarari oldumu bilemiyorum.
Öyle ama minnoş kalbim kırıldıBosver takilma. Ne kadar kalabalik hayatlarimiz olsada her zaman yanliziz. Yorgunluk gelir gecer elin kolun saglam sagligin yerinde kimseye mubtac degilsin. Allah im kimseye muhtac etmesin kendi isimizi kendimiz yapalim. Kendini cok yipratma yavas yavas olur aceleye gerek yok.
Annen ablanı yonlendirmedi mi acaba hiç benim annem koyden tum sulaleyi yönetirÖyle ama minnoş kalbim kırıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?