Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar kilom 76.5 çıktı 1.3 kg vermişim. %1.6 yapıyor
tebrikler,uzun zamandir diyet yapmiyordun dimi o yuzdenmi güzel veriyosun masallah,
kas gevşetici alip yat rahatlarsin,strestende kasilirsin sal biraz,imkan olsa gelirlerdi yardima,ev islerine takilma projene odaklan isin daha onemli bence,su icmeyide jnutma
ben kabullenme asamasina yeni gectim sanırım, haftada 3,2 cikarken bu hafta direnecegim cikmamaya
Evet evet 100 200 gr bile cok iyi su donemde

tebrikler,uzun zamandir diyet yapmiyordun dimi o yuzdenmi güzel veriyosun masallah,
Evleneli 8 ay oldu canım o zamandan beri hiç diyet yapmıyorum doğru düzgün evden çıkmıyorum da. Vücut yemeye alıştı tabi diyete başlayınca azaldı hemen inşallah sonuna kadar gideriz 3 4 aylık bi sürede hedefime ulaşmayı planlıyorum

Hayırlı cumalar hanimlar
Orda yazan kiloyla ayniyim
Reglim bitiyo gibi daha dusermi bilmem
Persembe gunleri icin herkes kendine bir detoks secsin lutfen,cumayi kurtarmak icin.
Ama sonrasında dikkat edelim detoks sonrasi cabuk geri geliyo

Elifcig93 Umutumut82 melita09 kizlar danışmaya

C Cagrihilal1 sen yazmadın demi :)

***5. Takım 668. Etap***

emnis (68,1/68/0,1/%0,15)
umutumut82(87.5)
Cagrihilal1 (76,8/) sabit
hezeyan538(98,2)sabit
kardelelen321(84,4/85/-0,6/-%0,71)
ayvacicegi(52.4)sabit izne ayrılmak istiyor
annecicegi(61,3/60,9/0,4/%0,65)
Pawlover(51.8/51,2/0,6/%1,16)
Elifcig93(58,9/58,7/0,2/%0,34)
Hmavidag (66,9/ izne ayrılmak istiyor.
melita09 (81,2/
nrmyn(67,6/67,3/0,3/%0,44)
reyyanmeftuni(53,4/53,2/0,2/%0,37)

5.takim ortalaması:%

Alt liste:
toplight (80,5/)sabit 646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(76,6)
Dennisgo (68,6)
Calypso95(77,8/76,5/1,3/%1,6) yeni üye baş.tar 25.03, baş. Kilo 79, hedef kilo 65
Ichblumen23 (74,7/) yeni üye baş tarihi 25.03 baş kilo 75,2,hedef kilo 65
-papatya ( 69,8/67,5/2,3/%3,30)yeni üye baş tarihi 30.03 baş kilo 69,8 hedef kilo 60)
arasveannesi (89/88,5/0,5/%0,56) yeni üye baş tarihi 01.04 baş kilo 89, hedef kilo 67
Sevgibakir(75,2/75/0,2/%0,27) yeni üye baş tarihi 01.04 baş kilo 75,2, hedef kilo 60
Bluuue ( 68,8)

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar,
Çok özür diliyorum son zamanlarda hiç giriş yapamıyorum.
Regl oldum, bitti. Yine de kilom 58,7.
giriş ve paylaşım yapamadığım için kusura bakmayın, bu durum problem olacaksa izne ayrılabilir miyim ben?

İnşallah herkes iyidir.

Ah evlenince kilo almayan var mıdır acaba ben de evlendikten sonra 1 buçuk yıl içinde 15 kilo aldım onu vermeye çalışıyorum

toplight Bende sadece -100 esim evde spor yapamadım kahvaltı hazırladım

Bende izne mi ayrılsam kaptanım ekibe artık hic bir faydam olmuyor yine burda olurum asla ayrılmam ama her cuma psikolojim bozulur oldu
Hic tavsiye etmem listede kalmak seni geri almaktan da koruyor ayni disiplini izinde saglayamayabilursin,cok cok onemli bi sebep olmadan ayrilma bence,duse kalka 100 gr verirain yine verirsin,mezuniyetinde hic izin kullanmadan mezun oldu yazacak hadiiiii

Tartıldımm 67,5 kilom (%3,29) .. 2,4 verebilmişim, ilk haftam ödemle birlikte böyle demekki bundan sonra daha az vercem ama olsun yeterli bana
Çok iyi canım. Daim olsun inşallah

Harikasın

Tatlım bozma moralini. Hepsinin de çok güzel üstesinden geldin maaşallah. Bi de yetmedi aslan gibi her hafta kilo da verdin. İçinde bulunduğumuz durumdan ötürü de bu duygu durumlarını yaşıyorsun. Ben de çok yaşadım yalnızlık duygusunu. İnan gurbette olan her insan yaşıyor. Sana basit şeyler gibi gelebilir ama bu başarılarının farkına var

Süpersin

Eşim kahvaltı hazırlamış mecbur tartıldım bu da üzüntü eksisi muhtemelen -600 1,15% yanlış hesaplamadıysam
Işte buuu

Malesef hayal ettiğim gibi bir eksi göremedim. Farklı bişeyler yapmam gerek ama ne onu bulamadım.
-200 yani 53.2 ☹ Cherry Mom toplight
Gayet iyi canım sakın bozma moralini

Bende izne mi ayrılsam kaptanım ekibe artık hic bir faydam olmuyor yine burda olurum asla ayrılmam ama her cuma psikolojim bozulur oldu
Kuzum ayrılma bence. Salarsın kendini. Hedefe ulaşana kadar ayrılma. Evdeyiz evet hazirana kadar gidecek böyle. Bu 2 ayda ne giderse kar. Gerçi sen benim gözümde oldun artık ama hedefine de ulaş istiyorum

Kizlar ben hesap yaptım 0/0.0056 çıktı 89 la geldim.sabah 88.5 çıktım hesap yaptım ama nerede paylaştığımız ben göremedim... bı yol gösterin bana
Çok iyi gitmiş canım

Yazdim kuzum regl odemi oldugunu dusunuyorum. Sabah artidaydim sabite indim daha fazla dayanamadim kahvaltimi yapiyorum. Bu hafta sabitim haftaya iki haftalik kilo vermem lazim tam 400 gr. Allah im hedeflerime bak gr larla gidiyorum

Bende istemiyorum ama ekibe zarar vermek psikolojik olarak yoruyor beni ya

Tartıldımm 67,5 kilom (%3,29) .. 2,4 verebilmişim, ilk haftam ödemle birlikte böyle demekki bundan sonra daha az vercem ama olsun yeterli bana
Tebrikler güzel gitmiş
Tebrikleer
yaa keşke kurabilseydin düzenini, içimden hiç bırakmak gelmedi seni
Merhaba arkadaşlar
Bu hafta durum bu

67,6/67,3/0,3/0,44

Bu arada toplam hasilat 6 kilo oldu arkadaslar cok sukur..ocak başı gibiydi belde disk kaymasi oldugunda..şüküt bugünümüze
Tebrikleer
Tebrikleer
Kendi salaklığıma yanıyorum ben kimse destek istemese bile koştum hep ben destek istediklerimden bile bahaneler dinledim. Neyse artık akıllanadım vesileyle
Malesef hayal ettiğim gibi bir eksi göremedim. Farklı bişeyler yapmam gerek ama ne onu bulamadım.
-200 yani 53.2 ☹ Cherry Mom toplight
Eksinin azı çoğu olmaz tebrikleer
Maşallah sana. Hedefe yaklaşıyorsun. Ama azıcık beni bekle yahu
bu hafta stresten iyi gitti, diş sıkma rahatsızlığım vardı zar zor bırakmıştım geri geldi o da başımı ağrıtıyo huysuzum iştahım yok.Haftaya beklerim seni yanıma

Hayııır gitme bi yere birlikte toparlarız ketejonik falan denemeye niyetlendin ya ona niyet bi bakalım
Eşime de bişey diyemiyorum sabah 6da evden çıkıyo akşam 8 buçukta geliyo o da çok yoruluyo. zaten tüm sinir harbimi ondan çıkarıyorum garibim haklıyım diye bişey de diyemiyo.
gelmez mii nasıl iyi geldi maşallah yakışıklıya
Kizlar ben hesap yaptım 0/0.0056 çıktı 89 la geldim.sabah 88.5 çıktım hesap yaptım ama nerede paylaştığımız ben göremedim... bı yol gösterin bana
Tebrikleer
İmkanı olanlar vardı, ev toplanırken temizlenirken daha corona yoktu. Saçma bahaneler sundular, saçma bahaneler bulcaklar. Su içiyorum bu ara sayende
Hayırlı cumalar hanimlar
Orda yazan kiloyla ayniyim
Reglim bitiyo gibi daha dusermi bilmem
Persembe gunleri icin herkes kendine bir detoks secsin lutfen,cumayi kurtarmak icin.
Ama sonrasında dikkat edelim detoks sonrasi cabuk geri geliyo
Listeler seni bekliyoooor
Merhaba kizlaar 2 gün önce katılmıştım 75.2 yle. 75.0 ım sanırım 0.2 ye denk geliyor
Tebrikleer

Selam canim
Tebrik ederim, eğer sadece günlük katılım yapamadigin için ayriliyorsan bu süreç içerisinde biz seni idare ederiz toplight kaptanımda böyle düşünüyordur eminim zor sureclerden geçiyoruz diyeti bırakmadan cuma günü kilo.bildirimi yaparsan devam etmek isteriz biz ama başka bir sorun varsa sen bilirsin tabi bu iş önce kendimizde bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…