Okadar kafayi yedimki bugün basima geleni yazayimda gülün biraz.diger forumada yazdim sizde gülün biraz bana.
Bugün mecburen bankamatige gittim sabah saat 7 de gittimki kimse olmasin diye. Neyse eve dönerken sitenin icine girdim ben B blokta oturuyorum . Disarda olmaktan okadar stresliydimki tek istegim hemen eve girip yikanmakti. Neyse apartmanin kapisina geldim elime eldiven gecirip anahtari soktum acilmiyor ,esimi aradim kapiyi ac diye tel kapali,zildede isim yazmadigindan zilede basamadim. Hehhhhh kaldimmi kapida neyse saat 8 oldu dedimki simdi işe giden biri kapiyi acar girerim apartmana .neyse komsulardan biri ise gitmek icin kapiyi acti adama dogru kosmaya basladim agzimda maske ellerimde eldiven adam korkudan binaya dogru geri geri kacti sonra ben 6 nolu daireyim dedim .adam güldü falan ama altina kacirmis olabilir.

Sonra 3.kata ciktim bizim kapiya ciktim kapinin önünde evin anahtarini soktum cevirdim acilmiyor sirkelemeye basladim kapiyi kadinin biri icerden bagiriyor sende kimsin diye (yüzümde maske elimde eldiven)(muhtemelen kadincagiz hayatinin sinavini yasadi) . (tövbe yarabbi) .. tabi bende fesatlik varya benim koca eve birini mi aldi diye film seridi gecti gözümden . sonra o an bir aydinlanma yasadim burasi yanlis apartmanmi acaba diye ve sonuc olarak yanlislikla A bloga girmisim. neyse eve geldim eşim sordu niye bu kadar gec kaldin diye ancak gelebildim dedim. Simdi anlatsam yibe korona yüzünden kafayi yedin muamelesi yapacak.