- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.941
Ya bişey sorcam. 500 bölgesel derken, 500 kere basen hareketi ya da ne bileyim yanları inceltme hareketi yaptım mi demek istiyorsun. Birkac kişi de daha gördüm ama anlamadımSaat 7:45te bi parça peynir yarım havuç yedim
spor 1500 zıplama, 30dk jillian, 500 bölgeselCherry Mom
Mekik, şınav, kalça hareketi vb hareketler canımYa bişey sorcam. 500 bölgesel derken, 500 kere basen hareketi yaptım mi demek istiyorsun. Birkac kişi de daha gördüm ama anlamadım
İnşallah canım sen daha iyisini yapacaksın insallahCherry Mom süper sonucun ya maşallah darısı başıma inşallah
He anladım:) sağol canimMekik, şınav, kalça hareketi vb hareketler canım
Bilgi için tesekkurler.,..Zaten makarna yine aylarca yemem benki pirinç pilavı hastası iken tuketmiyorsam makarna aylarca yemeden gecirebilirim..O zaman seninle iç rahatlatıcı bir bilgi paylaşayımama sonrası için yureklendirmesin bak biraz beklemiş ve soğuduktan sonra tekrar ısıtılmış makarna daha az kilo yaparmış
Bilgi için tesekkurler.,..Zaten makarna yine aylarca yemem benki pirinç pilavı hastası iken tuketmiyorsam makarna aylarca yemeden gecirebilirim..
Türk kahvesi mi sade Nescafe falan mı benim de denemem lazım onuCherry Mom tebrikler ben de mezun olup öncesi sonrası yapmak istiyorum
Bugün kahve sonrası spot denedim gerçekten işe yarıyorçok enerjik oluyor insan
Sağol canım merakla bekliyoruz senden deCherry Mom tebrikler ben de mezun olup öncesi sonrası yapmak istiyorum
Bugün kahve sonrası spot denedim gerçekten işe yarıyorçok enerjik oluyor insan
Spor ne yaptın canım :)Menü
Sabah
Shake
Öğle
Kuru fasülye
4 kaşık pilav
1 kase yoğurt
Akşam 6:30
Bol yeşillikli kısır
Spor
30 dakika
Su 3 litre olur
Yok, filtre kahve ama sanirim olay kafein yani hepsi olur.Türk kahvesi mi sade Nescafe falan mı benim de denemem lazım onu
Benim çay saati saatler önceydi menüye bile eklendiÇay saati temiz geçiyordur inşallah kizlarben 7 tane kuru üzüm yedim
En son 6. 30da yemeğimi yedim başka bişey yemedimÇay saati temiz geçiyordur inşallah kizlarben 7 tane kuru üzüm yedim
Doğru okumuşum ama unuttum benimde kayısı kabak çekirdeği falan almam lazimBenim çay saati saatler önceydi menüye bile eklendi
Ay olur inşallah unutmam yine
Al al beyaz leblebi de al onlar çok iyi oluyo çay yanınaDoğru okumuşum ama unuttum benimde kayısı kabak çekirdeği falan almam lazim
Tm bende unutmam İnşaAllahAy olur inşallah unutmam yine
Ya kesicim kendimi sonunda. Nedir bu kadar zor olan anlamadım ama sanırım genel sorun duygusal yeme olunca bu ortamda diyete konsantre olmak zor oluyor ama vazgeçecek değilim. Şimdilik sabit kalmaya çalışıyorum sonra aşağısını da hedefleyeceğim :)Sağol canim herkes iyi sende iyisin inşallah
Buraya daha sık gel eski düzen biraZda olsa oturur belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?