Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen yarın bi tartıya çık kuzum. Çok büyük bi şok yaşayacağını düşünmüyorum ama yaşarsan da stres yapma. İradeli ve azimli bi insansın kolaylıkla normale döneceğine eminim
Yeni gördüm mesajını canım ben pazartesi mi tartılsam acaba pazar pazar moral bozmak istemedim yarın. Gerçi her gün de aynı ya neyse
Çok çok yemediysen sporsuz da verirsin
Çok yedim
Sen tartıya çık o motivasyon kendiliğinden geri yüklenecek
Hahaha bence de o tartıya çıkmam lazım
Emniscim cok haklısın ya pijamalardan rahatlıktan almadım sanıyorum ama kesin aldım. İstanbul'a geldim geleli saldım zaten son durumum ne bilmiyorum. Pazartesi tartilacagim

Bende kendimi bildim bileli rejim yapiyorum. Onceden ayni yontemle daha cok kilo veriyordum ama simdi veremiyorum. Kilo alip vermek surekli rejim metabolizmayi etkiliyor sanirim jer seferinde daha zor oluyor.

Vaaaş spora bak
Canım keşke tuzlayıp yemeden ödem yapar su tutar vücudun. Makarna
Bende kendimi bildim bileli rejim yapiyorum. Onceden ayni yontemle daha cok kilo veriyordum ama simdi veremiyorum. Kilo alip vermek surekli rejim metabolizmayi etkiliyor sanirim jer seferinde daha zor oluyor.
Evet vücut artık şikayet ediyor alıp alıp verme kiloyu bi tutarım bi daha bırakmam diye

Sevgicim makarnayı öğlen çocuklara yapmıştım.canim çekti dur diyebildim ama akşam istinca ocakta ikinci kez isttigim makarnaya yok diyemedim( kalmış makarna daha hoş gelir bana )... Zaten aylardır yemedigim için ayıptır söylemesi kendilerini daha tabağa almadan afiyetle gömdüm mideye....

O zaman seninle iç rahatlatıcı bir bilgi paylaşayım ama sonrası için yureklendirmesin bak biraz beklemiş ve soğuduktan sonra tekrar ısıtılmış makarna daha az kilo yaparmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…