- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.921
Balık yedim yoğurt yiyemem o yüzdenAcikirsan artık yoğurt içine salatalık doğra ye
Ha evet unuttumBalık yedim yoğurt yiyemem o yüzden
Aynen o olabilirHa evet unuttumsen de direk salatalik marul vs limonla bi güzel ye
Maşallah cnm baktım fotolara resmen aynıyız demiiiAynen o olabilireşimle kavga ettim o yüzden iştahım kaçtı acıkmam heralde
Aynen birlikte de mezun oluruz inşallahMaşallah cnm baktım fotolara resmen aynıyız demiii
Ayy İnşaAllah yaaAynen birlikte de mezun oluruz inşallah
Ah bu eşlerAynen o olabilireşimle kavga ettim o yüzden iştahım kaçtı acıkmam heralde
Issız bi adaya düşsek yaşayamazmışız onu anladımAh bu eşler
Yeni gördüm mesajını canım ben pazartesi mi tartılsam acaba pazar pazar moral bozmak istemedim yarın. Gerçi her gün de aynı ya neyseSen yarın bi tartıya çık kuzum. Çok büyük bi şok yaşayacağını düşünmüyorum ama yaşarsan da stres yapma. İradeli ve azimli bi insansın kolaylıkla normale döneceğine eminim
Çok yedimÇok çok yemediysen sporsuz da verirsin
Hahaha bence de o tartıya çıkmam lazımSen tartıya çık o motivasyon kendiliğinden geri yüklenecek
Emniscim cok haklısın ya pijamalardan rahatlıktan almadım sanıyorum ama kesin aldım. İstanbul'a geldim geleli saldım zaten son durumum ne bilmiyorum. Pazartesi tartilacagimBen en cok.kiloyu tartıya.cikmayi bıraktığımda aldım diyette olmayan kişiler bile bence haftada 1 10 günde bir tartiya çıkmalı yoksa hiç bir şey anlaşılmıyor hele ki evde olanlar tayt bol pijama eşofman insan hep aynıyım sanıyorhaydi tartil sende bismillah diyelim
Aynen o olabilireşimle kavga ettim o yüzden iştahım kaçtı acıkmam heralde
Hep oyunların suçu
detoks gibi gibiAma acıkabilirsin çok erken yemişsin
Ekmekler azcik fazla mı olmuş
Detoksumsu olmuş
Bende kendimi bildim bileli rejim yapiyorum. Onceden ayni yontemle daha cok kilo veriyordum ama simdi veremiyorum. Kilo alip vermek surekli rejim metabolizmayi etkiliyor sanirim jer seferinde daha zor oluyor.Ya şöyle söyleyeyim, ben daha önce yani bu 5-6 yıl önce 40 kiloya yakın kilo verdim ve 50 lere düştüğüm zaman bile günde 100 gram giderdi rahat.
Şimdi günlerdir spor yapıyorum kaçamak yapmıyorum. Aç uyuyorum. Ya hic oynamiyo ya az gidiyo. Anlamadım sebebini
Vaaaş spora bakMenum
Sabah 1 yumurta omlet, domates salatalık 2 küçük kare peynir 7.zeytin kendi yaptığım ekmek avuç içi kadar
Ara 1 elma. 1 parça ekmek ve çok az haşlanmış tavuk
Aksam tavuk suyu corba, 3 köfte ,bol salata
Spor 1 saat cardio 200 zıplama 250 dambilla bölgesel hareket
Canım keşke tuzlayıp yemedenBugün ki menüm..sabah haşlanmış iki yumurta greyfurt öğlen çerez tabağı büyükçe ( fındık kuruuzum karışık) greyfurt akşam 250 Gr biftek ve 6 kaşık makarna 2 bardak ayran....şimdide yürüyüşte topladigim otu tuzlayıp yiyorum
İçecek 1.5 lt su ayrıca detoks suyu.... Yürüyüş 1 sâat kesintisiz
Evet vücut artık şikayet ediyorBende kendimi bildim bileli rejim yapiyorum. Onceden ayni yontemle daha cok kilo veriyordum ama simdi veremiyorum. Kilo alip vermek surekli rejim metabolizmayi etkiliyor sanirim jer seferinde daha zor oluyor.
O zaman seninle iç rahatlatıcı bir bilgi paylaşayımSevgicim makarnayı öğlen çocuklara yapmıştım.canim çekti dur diyebildim ama akşam istinca ocakta ikinci kez isttigim makarnaya yok diyemedim( kalmış makarna daha hoş gelir bana )... Zaten aylardır yemedigim için ayıptır söylemesi kendilerini daha tabağa almadan afiyetle gömdüm mideye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?