- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #339.081
AA iyi teli belime soktum işliyor yanlış yerlere kaçmaz insallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var cnm şükürFark.var mi unuttum 15 gün önceki olculerinizi
Sen de yaaappp evde boşuz hazırSen o sporlarla beni geçersin cnm☹
Günde 8 10 bardak arası çay içerdim ben acil olarak azaltayım o zmn. Sağol cnm gerçekten çok önemli benim için. Dikkat etmezsem sonu körlükÇay veya Türk kahvesi kadar zararı yok yine de 1 bardaktan fazla içme canımm
Tmm cnmBu bilgiye göre Çay ve kahve içebiliyorsan onu da icebilirsin
Tm anlaştıkSen de yaaappp evde boşuz hazır
Bel fıtığı yok muydu sende dikkat et fazla gaza gelme kontrollu kuzumTm anlaştık![]()
Ben yokum birazdan koşubandına çıkıcam. Benim ev çok küçükEvde yürüyüş yarışı yapıyor muyuz yapıyorsak adimsayari açayım![]()
Tmm kuzumBen yokum birazdan koşubandına çıkıcam. Benim ev çok küçük![]()
Benim telefonun uygulaması zaten ölçüyo cebime koyayım da bulaşık falan yıkarken yerimde sayayımEvde yürüyüş yarışı yapıyor muyuz yapıyorsak adimsayari açayım![]()
Bende aynen öyle yaptım Ocak silerken falanBenim telefonun uygulaması zaten ölçüyo cebime koyayım da bulaşık falan yıkarken yerimde sayayım![]()
Muhteşemiz ya ❤Bende aynen öyle yaptım Ocak silerken falan![]()
Yaa insan nasıl mutlu bir sabaha uyanıyor değil mi öyle oluncayaklasik 4-5 gundur detoks tarzı besleniyorum kendimi cokta iyi hissediyorum oncesinde sadece kilomu korudum sayılır
asil diyecegim yuzum guzellesti yani oncesinde şiş kararmis sararmış dururken bugün baya duru guzellige yaklasti
ah şu toksinler.....
Ben de 5 dk içinde başlıyorummWalk at home leslie ye meydan okuma yarışı![]()
kimler katılıyor ?
Cherry Mom
pawlover
birsevgi
A annecicegi
Calypso95
Evet var cnm ya kararında yapayım neyseBel fıtığı yok muydu sende dikkat et fazla gaza gelme kontrollu kuzum![]()
Kocama sinirlenip kendimi spora verdimEvet var cnm ya kararında yapayım neysebenim yaşlıyım
pawlover genç ona fedakarlık yapayım en iyisi
![]()
Yine de dikkat et cnm,ilerlemesin. Benim 4 tane olmuş.Kocama sinirlenip kendimi spora verdimAslında bende de fıtık başlangıcı var ama spor ağrılarımı azalttı. Fıtık olmadığındandır belkiiim
İhtiyar heyetinin 1.azasi olaraktan leyliferYaa insan nasıl mutlu bir sabaha uyanıyor değil mi öyle olunca
Ben de 5 dk içinde başlıyorumm![]()
Hay maşallah. Ne güzelİhtiyar heyetinin 1.azasi olaraktan leyliferdiyebilirsin.44 yasinda ,mecburi ev hanimiyim
2 oglum var ellerinizden oper
istanbuldayim