- 23 Mart 2016
- 29.839
- 90.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.101
Galiba öyle olcak stalka gittim birazSanki derece gelmez.gibi kizlar ya
Tmm canım reglide 2 3 kilo + oluyor bazen doğrudur
Ya bu çılgın ekip evde 17 18 bin atiyor yarışıyoruz da şeyini çıkardık
Aç müziği hem danset hem yürüşok şok şokkkkcidden ben sizinle yarılamam herhalde hahahahahajajajjsjaanndkdnfnd bana bi gülme geldi Nasıl atabiliyorsunuz onca adımı yaa helal olsun ne diyeyim. Deneyeceğim bakalım en fazla kaç adım atabileceğim evde. Kendi rekorumu merak ettim şimdi
Valla bende atamıyorum 6000 Maxşok şok şokkkkcidden ben sizinle yarılamam herhalde hahahahahajajajjsjaanndkdnfnd bana bi gülme geldi Nasıl atabiliyorsunuz onca adımı yaa helal olsun ne diyeyim. Deneyeceğim bakalım en fazla kaç adım atabileceğim evde. Kendi rekorumu merak ettim şimdi
Onlarda bize bakıyor bayılıyorum bu cuma stalklarinaGaliba öyle olcak stalka gittim biraz
Gece yarısını geçince hemen adımlamaya başlamış
Arkadaslar benimle kimler yarisacak hadi bakalim.kilom 87.5. Gerci bugun regli oldum ama olsun
Olsun canım sen yılmadan devam et bu çabaların günün birinde yüzünü fazlasıyla güldürecek.
aynen ben bu hafta 500 gri zorlayacagim Çarşamba Perşembe detoks yapacağım bir araştırayimdaValla bence güzelce anlaşıp 70 kilo üstünde olanlar 1 buçuk vermeye çalışsa, düşük kilolularda en azından 500 gramı zorlasa dereceye anca gireriz bence
Aynen o kadar spor nereye gidiyor bilmiyorum spor yapmasam da bu kadar gider zaten. Ama spordan vazgecmiyorum bu haftada hit cardio yapacagimTebrikler canımyine kaderdasiz
Yarım kilo gitmiş canım çok güzel75.2 değil miydm kızben en iyisi bir kenara yazmaya baslayayim
İzinde degiller aslında ama maalesef gelmiyorlarBir de bizim listemize bi baktım da herkes izindeaktif kişi sayısı da etkiliyo bunu
Bende dünden beri kabızlık var bide. Ayy olmasaydı kaç çıkardım acabaaynen ben bu hafta 500 gri zorlayacagim Çarşamba Perşembe detoks yapacağım bir araştırayimda ☺ birde regli takvimime bakmam lazım haftaya gelmez inşallah
Onu diyorum işte buraya birkaç kişi daha lazım
Kız spor listesine baktim en çok spor yapanlar sen ben paw 200 grm verenler sen ben pawAynen o kadar spor nereye gidiyor bilmiyorum spor yapmasam da bu kadar gider zaten. Ama spordan vazgecmiyorum bu haftada hit cardio yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?