- 23 Mart 2016
- 29.839
- 90.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.061
Banada öyle geliyorAynen öyle canım. İnşallah en kısa sürede kurtuluruz. Ama hazirana kadar böyle gidecek gibi duruyor.
Bunlar insanı yarıştan soğutuyolar Yav. Biz böyle ufak ufak tatlı rekabet beklerken yardırıyorlar canım. Gençler yaman çıktı yetişemiyoruzTmm canım reglide 2 3 kilo + oluyor bazen doğrudur
Ya bu çılgın ekip evde 17 18 bin atiyor yarışıyoruz da şeyini çıkardık
Yok kuzum daha başlamadım. Ekmek falan yaptım. Faydasını gördüğüm için o kocaman evet
Pis tartım ve ben de geldik-200 0,39%
Benim son kilolar geçen de zor gitmişti yine zor gitcek galibası yanındayım artıkoh bende bir ben -200 olarak kalacam herhalde diyordum dedim gelirse yanıma C Cagrihilal1 gelir başkada kimse gelmez
Bende hiç etki etmedi...sütüm çok besleyici değil ve doğum sonrası kilo alıyorum süt olmuyor .. kisarsam yemekten tamamen kesiliyor...gerçi benim sıpa artık büyüdü 2yas doldu...kesilirse kesilsin bu saatten sonraDeğil mi sanki + gelmiş gibi konuştu ☺ emziriyordun değil miarasveannesi sen ? Emzirme olumlu etki mi yapıyor ? Bende öyleydi
kilo verirdim
Senin kilonda çok iyi bi eksi canım tebriklerPis tartım ve ben de geldik-200 0,39%
Hahaha onların yarisini yapsak yeter bak halen açmadım sayacimi pofffBunlar insanı yarıştan soğutuyolar Yav. Biz böyle ufak ufak tatlı rekabet beklerken yardırıyorlar canım. Gençler yaman çıktı yetişemiyoruz
Aynen
Çok güldüm yaa. Söyledikleri çok doğru olan kadına oluyo hep
Tebrikler canım bu şartlarda herşey çok daha zor. Gitsin de az gitsin sorun yokbir yiyorum bir duruyorum hi hareket ediyorum yaklasik 1 aydir gun yuzu gormuyorum şükür ki guncel kilomu koruyorum Allahtan
gecrn hafta 60.9
bu hafta 60.7
buna da sukur gıdım gıdım
Çok iyi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?