- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.281
Kaptanıııımmmm, Şahnuruuuummmm.... Özlemişim yahu...kızlar bu durum çok kötü bu arada gec bildirim yapanlar melitam nermin lütfen kızlar çok önemli bir mazeretiniz yoksa 12 ye kadar bildirim yapım emnis çok mağdur oluyor bugünden sonra düzenli meni yazmayan bildirimini geç yapan mazereti olmadığı halde takımda yazmayanlar kendi isteğiyle ayrıldı diye yazacağım haberiniz olsun isterseniz takım kurallarına uymadı diye diskalifiye de yapabiliriz ama o durumda takımlara bir daha giremezsiniz lütfen arkadaşlar bu genel bir uyarıdır hepiniz bu konuda lütfen dikkat edelim
Ben camdan atıyorumKız valla onlara simit atanda yok artik
81.1 çık tı en sonaynı çıkan olmadı mı kaç çıktı en son onu söyle izne ayıralım semi
Spor yapmasan geri gelir canim cunku vucut yedigini yakiyo sonra nasil yakican
Valla ben de çok üzüldüm. Ben daha yeniyim ama insan sürekli sonlarda olunca da bi zaman sonra hevesi kaçar zatenCiddi ciddi çok üzüldüm ben bu duruma. Yürüyüş bile yapamadım. Elim kolum tutuldu sanki. Halbuki sabah nasıl heyecanlı idim
Benim daha 5000 oldu
Hahahahaah inşallah kilo alıp geri dönmez yaaaAradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyormezun oldu geri listelere dönebilmek için yiyomuş diyolar @dennisgo
Ben de Yengeçim ve hayatım boyunca en iyi anlaşabilmişim burçlar genellikle Boğa ve Başak olmuştur. Hep öyle denk gelir.Boğaların gücü adına
Ben de severim iyi burçtur
Hayııır bekleeee
Uğruyo arada bırakmadı biziHahahahaah inşallah kilo alıp geri dönmez yaaaAma arada bize yazsa ne güzel olur tabii özleriz.
Bilemedim beklesem mi acabasıHayııır bekleeee
Beni de illallah ettirdi. Yazdığımı bile görmüyorum. Şu kadınlar kulübünü bir aplikasyon yapamadılar yahu. Sürekli bakıyorum acaba bir gün olur mu umuduyla...Sitedeki reklamlara birsey yapamiyoruz degil mi? Benim telefonunun %70ini onlar kapliyor ve hicbirsey goremiyorum cok muzdaribim ve girmekten imtina ettiriyor beni bu durum
Canım senin izin hakkın yok mezun üye olduğun için eğer erken bildirim yaparım düzenli girerim dersen devam et tatlım değilse kendi ayrıldı yazacağım81.1 çık tı en son
Opera tarayıcısını indirirsen orada reklam olmuyor
Canım pek takıma uğrayamoyorum o yüzden pek tadım yok sen bu hafta düzenli gir haftaya listeye alalımKaptanıııımmmm, Şahnuruuuummmm.... Özlemişim yahu...Nasılsın Şahnur? Nasıl gidiyor? Sanırım takım artık daha sıkı... Ben öyle hissettim. böyle olması mutluluk verici. Disipline ihtiyacımız var. Yoksa ipin ucu kaçıyor hevesimiz de kaçıyor.
Peki beni yeniden takıma alma konusuna ne diyorsun kaptanım?Ama cidden bu sefer kararlı geldim sporda yapıyorum eskisi gibi üşenmiyorum. Hadi beni alın da daha ciddi asılayım yaa... Listedeyken nasıl azmedip vermiştim. Listede olmamak yaramadı bana. Bana rekabet azmi gerek.
Bende basladim. Spor yarislarindaki hirsimi kilo vermede de kullanabilsem simdiye 5 kilo verdiydim
Evet app storedan indireceksin aynı chrome gibi ama reklamsızApp storedan mi indiriyoruz? Bunu ilk defa duyuyorum paw.Ne yapacağız hele bi anlatsana vallahi yıldım, bıktım!
NoooYerinde say biz geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?