Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanıııımmmm, Şahnuruuuummmm.... Özlemişim yahu... Nasılsın Şahnur? Nasıl gidiyor? Sanırım takım artık daha sıkı... Ben öyle hissettim. böyle olması mutluluk verici. Disipline ihtiyacımız var. Yoksa ipin ucu kaçıyor hevesimiz de kaçıyor.
Peki beni yeniden takıma alma konusuna ne diyorsun kaptanım? Ama cidden bu sefer kararlı geldim sporda yapıyorum eskisi gibi üşenmiyorum. Hadi beni alın da daha ciddi asılayım yaa... Listedeyken nasıl azmedip vermiştim. Listede olmamak yaramadı bana. Bana rekabet azmi gerek.

Sitedeki reklamlara birsey yapamiyoruz degil mi? Benim telefonunun %70ini onlar kapliyor ve hicbirsey goremiyorum cok muzdaribim ve girmekten imtina ettiriyor beni bu durum
Beni de illallah ettirdi. Yazdığımı bile görmüyorum. Şu kadınlar kulübünü bir aplikasyon yapamadılar yahu. Sürekli bakıyorum acaba bir gün olur mu umuduyla...

Canım pek takıma uğrayamoyorum o yüzden pek tadım yok sen bu hafta düzenli gir haftaya listeye alalım

Eklentiler

• 54BA69E0-FB0A-4E45-8146-4891EFC40E1E.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…