- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.301
76 benim hedefimBuyrunuz hedef listemiz hepsininolduğu günleri de görürüz inşallah. Keşke daha çok katılım olsa
haydi hedefleri alayım
Cherry Mom
@Umutumut82
C Cagrihilal1
@hezeyan5381
kardelelen321
@annecicegi
@Elifcig93
@melita09
@nrmyn
Mehfam
Calypso95
birsevgi
@arasveannesi
@-papatya
@_nazenince_
@bluuee
@Leyl-i-fer
unuttuğum varsa affetsiin
Canım pek takıma uğrayamoyorum o yüzden pek tadım yok sen bu hafta düzenli gir haftaya listeye alalım
Yurumek bisey degilde bu telefonu yanimda tasimak buyuk is. Bazen telefonu unutup yurumeye devam ediyorum aklima gelince icim yaniyor resmenNoooşaka bi yana çok yürüyemedim yorma kendini
Ben de sabah dur dedim telefonu şarja takim de yüriyim biraz sonra aa dedim ne şarjı şarj varsa yürümek yokYurumek bisey degilde bu telefonu yanimda tasimak buyuk is. Bazen telefonu unutup yurumeye devam ediyorum aklima gelince icim yaniyor resmen
84 olsun canımBuyrunuz hedef listemiz hepsininolduğu günleri de görürüz inşallah. Keşke daha çok katılım olsa
haydi hedefleri alayım
Cherry Mom
@Umutumut82
C Cagrihilal1
@hezeyan5381
kardelelen321
@annecicegi
@Elifcig93
@melita09
@nrmyn
Mehfam
Calypso95
birsevgi
@arasveannesi
@-papatya
@_nazenince_
@bluuee
@Leyl-i-fer
52 olsun cnmBuyrunuz hedef listemiz hepsininolduğu günleri de görürüz inşallah. Keşke daha çok katılım olsa
haydi hedefleri alayım
Cherry Mom
@Umutumut82
C Cagrihilal1
@hezeyan5381
kardelelen321
@annecicegi
@Elifcig93
@melita09
@nrmyn
Mehfam
Calypso95
birsevgi
@arasveannesi
@-papatya
@_nazenince_
@bluuee
@Leyl-i-fer
74.8 olsun bu sefer inşallah tutturayım ❤Buyrunuz hedef listemiz hepsininolduğu günleri de görürüz inşallah. Keşke daha çok katılım olsa
haydi hedefleri alayım
Cherry Mom
@Umutumut82
C Cagrihilal1
@hezeyan5381
kardelelen321
@annecicegi
@Elifcig93
@melita09
@nrmyn
Mehfam
Calypso95
birsevgi
@arasveannesi
@-papatya
@_nazenince_
@bluuee
@Leyl-i-fer
Hey maşallahSen benden hızlı verirsin o zamanbenim boy 170
İnşallah canım ya isteyen herkesin işi olsun inşallah
Ay benim kocamın da doğum günü
Benim 73 olsun canım:)Buyrunuz hedef listemiz hepsininolduğu günleri de görürüz inşallah. Keşke daha çok katılım olsa
haydi hedefleri alayım
Cherry Mom
@Umutumut82
C Cagrihilal1
@hezeyan5381
kardelelen321
@annecicegi
@Elifcig93
@melita09
@nrmyn
Mehfam
Calypso95
birsevgi
@arasveannesi
@-papatya
@_nazenince_
@bluuee
@Leyl-i-fer
Ohh maşallah bize
Kendimle gurur duyuyorum. Helal beee kim tutar beniiii
Yalnız bu çok iyi oldupawlover oh be reklamsız bi nefes aldırdı resmen... kafam yorulmuştu artık reklam içeriğinden Çok teşekkürler.
Ben kullanamıyorum operayı elim alışamadı siz faydalanınBen de indirdim operayi, keşke sorsaymisim daha önce yahu
Sadece kk için buna gircem zatenBen kullanamıyorum operayı elim alışamadı siz faydalanın
Aslında spor yapan kesim az da olsa verdi hakkımızı da yemeyelim şimdi pliizKilo veremedik pek ama iyi spor yapmisiz bu hafta
DemiiiAslında spor yapan kesim az da olsa verdi hakkımızı da yemeyelim şimdi pliiz
Senin icin 200 gr cok iyi ama ya ben sen 51 kiloyla vermissin 200 gr ben 76 kusurle vermisim 200 gr olacak is degil. Bogazdan iyice kismak lazim yoksa spor kurtarmiyor.Aslında spor yapan kesim az da olsa verdi hakkımızı da yemeyelim şimdi pliiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?