• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bugun regl oldum kizlar..5 gun ya da daha fazla erken geldi..umarim bir sorunum yoktur..aklima getirmiyorum..bu surec eoey yioratti beni..Allahim hepimize kolaylik versin şifa versin inşallah

Evde kalınca hormonlarımız değişti vücut reaksiyon gösterir gün ışığından mahrumuz bu değişimler çok normal.
Ben de dana senin şu tatlı tarifinde ki sirkeyi soracaktım. Elma sirkesi mi kullanıyorsun, üzüm sirkesi mi? Deneyeceğim tarifini.😊

günaydınlar kızlar morordek kaptaniminda yazdığı gibi eğer derecede olamazsak 4 hafta boyunca bunun cezasını sadece kaptan olarak ben çekeceğim sonuç hazırlayarak sizlerden ricam bu hafta elinizden geleni yapmanız menü ve spor bildirimlerini ihmal etmemeniz bu hafta mazereti olmadan takımda yazmayan kg şunu cuma öğleyin 12 ye kadar bildirmeye artı gelenler kendinize cezalardan ceza beğenin valla bu corona beni çok yıprattı sağolsun emnis esra ilgileniyorum ama onu da yıprattı özellikle cuma gün ki bildirimler lütfen sizlerden ricam toparlayıp kendimize gelelim size corona yüzünden reglim in 20 gün geciktigini söyleyeyim o kadar iptal oldum normalde 2-3 gün anca sapitirdi durum hiç bu kadar kötü olmamisti
Kaptanım bu hafta dereceye gircez inşallah. Herşey düzene girecek. Allah'ın izniyle hayatlarımız da düzene girecek moralleri düşürmemek lazım.

Hoş buldum teşekkürler.
30 yaşında 2 çocuk annesiyim Hatayda yaşıyorum.
Şuan için kaç kilo olduğumu bilmiyorum bayadır tartıya çıkmadım :)
Yarın sabah aç karnına tartılır kilo bildirimimi yaparım.
Merak ettiğim bir konu var malum ramazan geliyor, ramazan da nasıl bir sistem uygulamalıyız?

Bu arada kuralları okudum ve kabul ediyorum :)

Güzel başlangıçlar olsun Tempus Tempus . Ramazan’da oruç tutanlar kendine uygun şekilde diyete devam ediyor. Sonuçta açlık aralığı çok fazla ve dengelemek lazım 2 öğünü. Bununla ilgili biraz araştırma yapabilirsin Ramazan’da diyete devam edenlerin nasıl beslendiği konusunda örnek menüler oluşturulmuştur mutlaka. Ama kendini dinleyerek kendi kendini de dengeleyebilirsin. Mesela ben de tatlı krizi çok olur öyle uzun açlıklarda. Buna göre kendini frenleyecek hafif ve diyete uygun tariflerle tatlı krizlerini geçiştirebilirsin.

E ama listedesin ne demek değilsin alt listemizi hiçe mi sayıyosun :KK70:

Deniz e ben de katılıyorum pawcım. Ben de alt listede olunca motive olamadım ben de asıl listede olduğumda vermiştim kiloyu. Takımımı mahçup etmemek adına deli gibi asılıyordum diyete😂😂😂

Güzel başlangıçlar olsun Tempus Tempus . Ramazan’da oruç tutanlar kendine uygun şekilde diyete devam ediyor. Sonuçta açlık aralığı çok fazla ve dengelemek lazım 2 öğünü. Bununla ilgili biraz araştırma yapabilirsin Ramazan’da diyete devam edenlerin nasıl beslendiği konusunda örnek menüler oluşturulmuştur mutlaka. Ama kendini dinleyerek kendi kendini de dengeleyebilirsin. Mesela ben de tatlı krizi çok olur öyle uzun açlıklarda. Buna göre kendini frenleyecek hafif ve diyete uygun tariflerle tatlı krizlerini geçiştirebilirsin.

Mutlaka araştıracağım teşekkürler :)

Deniz e ben de katılıyorum pawcım. Ben de alt listede olunca motive olamadım ben de asıl listede olduğumda vermiştim kiloyu. Takımımı mahçup etmemek adına deli gibi asılıyordum diyete😂😂😂
Alt listemizde çok kapışmalı oluyo aslında bazen ağlar bakın alt listemiz :KK70:

Bu sabah 9’dakalktım @birsevgi Ancak şu bir gerçek ki ne kadar boş mideyle yatarsa o kadar rahat ve erken kalkıyor insan sabah. Eğer yatmaya yakın ağzıma küçük bir şey bile atsam sonuçta vücut onu sindirmek için çaba sarfediyor ve bu huzursuz ediyor ağırlaştırıyor insanı. Ne kadar az yemek o kadar hafiflik ve rahatlık...
Sana katılıyorum canım. Tok yatınca sabah kslkılmıyo bi ağırlık yorgunluk oluyo. Dediğin gibi vücut gece boyunca çalışıyo tok yttığımızda dinlenmesi gerekirken. Bi yerde okumuştum, akşam yemeği erken yenmeli diyordu. Vücut gece aç olduğu süre boyunca hücreleri yeniliyormuş. Salgılanan hormonlar vücudu tazeliyormuş gençleştiyormuş. Tok yatınca bunlar olmuyormuş. Elektronik bir cihaz bile sürekli çalıştırıldığında ömrü kısalıyor. Bedenimiz de böyle ne kadar yersek o kadar hazmetmeye çalışıyo yoruluyor yaşlanıyor. Ayça kayanın bu konuyla ilgili yazılarını okuyabilirsiniz çok aydınlatıcı

Canım
Bu hafta bence derece yapılır ya.. direkten dönmek mümkün.. reglin de epey gecikmiş ama zor bir dönem sonuçta. Hepimiz değişik ve tuhaf tepkiler veriyoruz. Biraz spor biraz ödem atıcı bir şeyler işe yarar mı bilmiyorum ama evde geçecek günlerde mutlaka kendimize yatırım yapmalıyız. Bu kadar boş zaman bu kadar fırsat var resmen kolumu kaldıramıyorum. Kendime çok kızıyorum.
Canım hiç ihtimal yokken test bile yaptım bişey çıkmadı ama gene de çok gerginim

Gerçekten harekete geçmem gerek. 2 gün çok depresif bi ruh halinde idim. Sinirden ağladım dün. Şu günlerden çıkalım bir an önce. Sevdiklerimize kavuşalım, doya doya sarılalım İnşaAllah.
Geçecek canım. Herşey yoluna girecek. Yalnız değilsin. Lütfen bırakma böyle kendini. Hadi canlan

Back
X