- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.861
Yine başarırsın... Hep birlikte basaracaz... Takım ruhuyla biz ne birincilikler gorecez...inanıyorum buna..yeterki heves olsun....1 Şubat 2019 diyor yahu. Bana sanki daha uzun geldi. 2019’da ben 62 ye düşmüşüm vay beHatta bu tablodan sonra 61.5 olmuştum. Yazıklar olsun bana, yazık emeklerime.
Geçmiş olsun... İsiksiz ve sessiz bı odada uyku iyi gelir sanaDeğilim canım baş ağrım geri döndü onla boğuşuyorum sağol
Geçmiş olsun kuzumDeğilim canım baş ağrım geri döndü onla boğuşuyorum sağol
Hepimiz yaptık bu hatayi.bir daha yapmayacağız1 Şubat 2019 diyor yahu. Bana sanki daha uzun geldi. 2019’da ben 62 ye düşmüşüm vay beHatta bu tablodan sonra 61.5 olmuştum. Yazıklar olsun bana, yazık emeklerime.
Malesef öyle bi ağrı değil hipofiz bezimdeki adenomdan kaynaklı, teşekkür ederiimGeçmiş olsun... İsiksiz ve sessiz bı odada uyku iyi gelir sana
Teşekkür ederimmGeçmiş olsun kuzum
Hap için çıkamadın demi? Geçmiş olsun canımDeğilim canım baş ağrım geri döndü onla boğuşuyorum sağol
Bu sendeki prolaktin hormununun yüksek olmasıyla ilgili mi ? Hep kalacak mı tedavisi ne kuzum ?Malesef öyle bi ağrı değil hipofiz bezimdeki adenomdan kaynaklı, teşekkür ederiim
Teşekkür ederimm
TebriklerWalk challenge sonuçları
1.Mehfam
(22124 adım)
2. C Cagrihilal1
(16156 adım)
3.dennisgo
(14525 adım)
Teşekkür ederim cnmTebriklerMehfam
C Cagrihilal1dennisgo harikasınız kizlar herkes çok iyi iş çıkarmış şimdi karantina düşünsün
Hepimiz yaptık bu hatayi.bir daha yapmayacağız
Çıkamadım yarın kesin çıkcam amaHap için çıkamadın demi? Geçmiş olsun canım
Cıks tam tersi hipofiz bezimde tümör olduğu için prolaktin yükseliyo. İyi huylu bi arkadaşımız ama baş ağrısında üstüne tanımıyorum tek gözüm bulanık görüyo sankim inşallah kuruntumdurBu sendeki prolaktin hormununun yüksek olmasıyla ilgili mi ? Hep kalacak mı tedavisi ne kuzum ?
Teşekkür ederim cnm
TebriklerMehfam
C Cagrihilal1dennisgo harikasınız kizlar herkes çok iyi iş çıkarmış şimdi karantina düşünsün
Ben bu yürüyüş yarışı konusunda bir türlü aydınlanamadım kuzumZumba ve cardio saymıyoruz kuzum. 35 dk için 3500 adım düşelim öyle hesaplayalım.Cherry Mom kuzum doğru değil mi
Çıkamadım yarın kesin çıkcam ama
Cıks tam tersi hipofiz bezimde tümör olduğu için prolaktin yükseliyo. İyi huylu bi arkadaşımız ama baş ağrısında üstüne tanımıyorum tek gözüm bulanık görüyo sankim inşallah kuruntumdur
Aslında bence kendine çile cektirmeden versen yarida bırakıp gitmezsin belki.sadece sağlıklı beslenip spor yapsak olacak bu iş. Diyet bitincede sürdürmek daha kolay olacak böylece.cok fazla bir kilon yok o yuzden kendine kilo korumayla birlikte sakince ilerleyebilecegin bir program belirle benceAmin amin inşallah.Ama o aç yattığım, gurultudan uyuyamadığım ve hatta direnç noktasında 1 ay takılınca sabaha kadar su içerek vücudumdan yağı atma çabamı hatırladıkça cidden yazıklar olsun.... Vermesi aylarca ve binbir acı çekerek ama alması bir kaç güne bakıyor.Verilen kiloyu en az 1 sene koruyamıyorsan kilo verdim demeyeceksin ben bunu net idrak ettim artık.... Kiloyu versen de 1 sene kopmayıp diyete devam etmek gerekiyor. Kilo vermesen de almayacaksın işte.... ah kafam ahh.... Selülit kremleri bile sürüyordum hatırlar mısınız biberli bir selülit kremi sürmüştüm de yanmıştım alev alev O krem hala duruyor, direnç noktasında yine deneyeyim. vücudu ısıtıyordu resmen kaşıntıdan açıdan zıplamıştım hemen Google a yazdım millet neler yazmış.......yatıp yuvarlanan, kendini yerlere atan, avaz avaz bağıran.... Ne çileler çektim yine çekerim ama bu sefer korumak şartıyla!
Bence uyuyamayacakReyyan bu gece Ya çok iyi uyuyacaksın ya da hiç uyuyamayacaksın.Tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?