hanmeli
hoşgeldin canım takımımız hakkında genel bilgi sanıyorum biraz edinmissin
Kendini bize biraz tanitirsan seviniriz birde yaş kilo hedef kilo nedir
Yazıldı mi emin değilim.1 sayfada zaten mevcut ama her gün menü ve sporlarımizi başka bir sayfada yazıyoruz ve
Tempus
arkadaşımız menü yazıldı yazılmadi rapor ediyor :)
Menü linkimiz aşağıda bugub itibariyle senden de paylaşım bekliyoruz gün sonunda yazabilirsin
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...
www.kadinlarkulubu.com
Günlük yapılan tüm sporların toplamını ve duyurulmasını ben yapıyorum 1.sayfamizda yine spor dağılımlarını ve puanlarını görebilirsin burada puanlama yapıp hem bireysel hemde dahil oldugun grup içinde yarisiyor olacagiz ( senide bir gruba ekliyorum hemen )
Ayrıca hafta içinde yaptigimiz zıplama ve walk challengelar var

bunlarıda
birsevgi
arkadasimiz takip ediyor. Challenge günleri 1.sayfada
Ekip içinde üyeleri 2 şerli gruplara ayırdık 2 li olarakta haftalık kilo kaybı olarak yarışıyoruz :)
Haftalık hedeflerimiz var herkes cuma günleri bir sonraki cuma için hedefini yazıyor ve bunlarida
pawlover
tutuyor
Atladigim başka bir şey var mı bilmiyorum zamanla hepsini cozer isimlere aşina olursun tekrardan hoşgeldin