Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şimdiye kadar pek umursamiyodum ama su gunden sonra neden daha fazla mesaisi yok benim esimin diye hayiflaniyorum.birkac gundur cok kirici yada ben tahammulde zorlandim cok uzgunum hicbirsey icin istegim yok.cocuk olmayi cok ozledim,annemide😭
Hepimiz ayni durumdayiz galiba. Kavga etmemek icin iletisime bile gecmiyorum artik. Karantinadan daha zor 7 24 bir arada olmak

günaydınlar takımdaki bu motivasyon çok güzel canlarım bu günlerde ben de elime telefon alamıyorum eşim tantana ediyor inanın gecmiş okuyum diye sabah 6 da kalktım çocuklara kötü örnek oluyormuş um ne diyeyim sesimi çıkarmıyorum zaten sıkıntılı günler ama en azından erken kalkıp okuyayım sizlerden uzak kalmayayım

günaydınlar takımdaki bu motivasyon çok güzel canlarım bu günlerde ben de elime telefon alamıyorum eşim tantana ediyor inanın gecmiş okuyum diye sabah 6 da kalktım çocuklara kötü örnek oluyormuş um ne diyeyim sesimi çıkarmıyorum zaten sıkıntılı günler ama en azından erken kalkıp okuyayım sizlerden uzak kalmayayım
Günaydın kaptanım ☺️☺️

Kızlar bilmiyorum burası yerimi. Evlilik hazırlığı yaşarken bir ayrılığın eşiğine geldim. Kotu gunlerimde buraya üye oldum. Cevremde kimseye henüz ayrılığı anlatmadım. Ama şu anda en büyük hayalim 79u ucundan tutmak. Hayal ediyorum bugün artık giydigim gömleğin pantolonun bana nasıl yakışacağını düşünüyorum hep.
Günaydın canım uzüldüm adina ama hayatta bizim icin neyin hayırlı oldugunu bilemeyiz.sen kendine böyle bir motivasyon kaynağı bulmuşsun ona odaklan bende hep senin gibi düşünüyordum yavaş yavaş elde etmeye basladim insanın nasıl hoşuna gidiyor anlatamam basaracaksin inşallah ❤️

hanmeli hanmeli hoşgeldin canım takımımız hakkında genel bilgi sanıyorum biraz edinmissin ☺️

Kendini bize biraz tanitirsan seviniriz birde yaş kilo hedef kilo nedir

Yazıldı mi emin değilim.1 sayfada zaten mevcut ama her gün menü ve sporlarımizi başka bir sayfada yazıyoruz ve Tempus Tempus arkadaşımız menü yazıldı yazılmadi rapor ediyor :)
Menü linkimiz aşağıda bugub itibariyle senden de paylaşım bekliyoruz gün sonunda yazabilirsin

Günlük yapılan tüm sporların toplamını ve duyurulmasını ben yapıyorum 1.sayfamizda yine spor dağılımlarını ve puanlarını görebilirsin burada puanlama yapıp hem bireysel hemde dahil oldugun grup içinde yarisiyor olacagiz ( senide bir gruba ekliyorum hemen )

Ayrıca hafta içinde yaptigimiz zıplama ve walk challengelar var 💪 bunlarıda birsevgi birsevgi arkadasimiz takip ediyor. Challenge günleri 1.sayfada ☺️

Ekip içinde üyeleri 2 şerli gruplara ayırdık 2 li olarakta haftalık kilo kaybı olarak yarışıyoruz :)

Haftalık hedeflerimiz var herkes cuma günleri bir sonraki cuma için hedefini yazıyor ve bunlarida pawlover pawlover tutuyor ✌️

Atladigim başka bir şey var mı bilmiyorum zamanla hepsini cozer isimlere aşina olursun tekrardan hoşgeldin 😍

Günaydın kizlarrr :KK200: :KK200:

Cuma günü güzel bir başarı elde ettik bunun devamı ve daha iyisi için bu hafta lütfen rehavete kapilmayalim... Hafta sonları bu anlamda çok kritik cumartesi pazar kacirdiklarimizi cumaya kadar vermek için boş yere enerji sarfetmeyelim ..

İstikrarlı olarak yolumuzda ilerlesek takım ceza mı alacak endişesini taşımadan rahatça yolumuzda ilerleriz dün borsa gibi takip ettik pawlover pawlover ile :)) cogunuzda takip ettiniz gordum paylasim sayfasında 😁😘😘

Cuma günü 1,042 ortalama yapan biz neden her hafta derece almayalım ki 💪💪 bu güzel ortalama civarında hep dönelim inşallah kizlar,aldigimiz dereceler ekibe ayrı bir enerji katıyor ❤️

Menuleri paylaşmayı unutmayalim olabildiğince birbirimizin menüsüne yorum yapalım ki daha iyi menülere ulaşalım 😍

Bazi arkadaşlarımiz sadece menü yazıp ekip icinde hiç aktif olmuyor ekip içinde de paylasim yapılması gerektiğini hatırlatırım 🤗

Herkese iyi hafta sonlariiii diyecegimmn ama karantinada ne kadar olursa işte 🤦 😘😘

Hepimiz ayni durumdayiz galiba. Kavga etmemek icin iletisime bile gecmiyorum artik. Karantinadan daha zor 7 24 bir arada olmak
Şaka gibi ama biz bu karantinada çok eğleniyoruz. Zaten eşimle beraberken çok güleriz bu süreçte iyice sıyırdık herhalde. evin koridorunda sahilde yürüyüşe çıkmalar, balkonda randevulaşmalar falan, manyaklıkta sınır yok dün gece masal anlatıyordum bir ara.. Ama her şey ben tartıda kilo alana kadar.. o zaman ben aşırı spor yapmak istiyorum. Başlıyor aramızda bir mücadele.. Sinir oluyorum çünkü evde tek kilo alan benim.kaçamağı tadında bırakamayan tek kişi de benim zaten :)

Biz karantinada çok sıkıldık, artık çocukları hiçbirşey ile oyalayamıyorum 🥺 Kızım arkadaşlarını okulunu çok özledi, oğlum deseniz daha ufak hergün soruyor corona bitti mi anne, bitince parka gidecekmiyiz anne 🥺 Biran önce biter de kurtuluruz inşallah..

Günaydın kaptanım
Dün gerçekten son saatlere kadar herkesin çabaladığı ve sonunda takım olarak karşılığını aldığımız bir gün oldu. İzlemesi pek keyifliydi. Sen karantina günlerinde evde olmanın tadını çıkar bence. Kötü örnek iyi örnek bilemem ama umarım senin için dinleyebileceğin bir mola olur. Bu online eğitimde kimin öğretmen olduğuna göre değişiyor sanırım. Benim yeğenimin bugün bile programı çok dolu. Okuldan maaş talep et diye sataşıyorum kardeşime :)

hanmeli hanmeli hoşgeldin canım takımımız hakkında genel bilgi sanıyorum biraz edinmissin ☺️

Kendini bize biraz tanitirsan seviniriz birde yaş kilo hedef kilo nedir

Yazıldı mi emin değilim.1 sayfada zaten mevcut ama her gün menü ve sporlarımizi başka bir sayfada yazıyoruz ve Tempus Tempus arkadaşımız menü yazıldı yazılmadi rapor ediyor :)
Menü linkimiz aşağıda bugub itibariyle senden de paylaşım bekliyoruz gün sonunda yazabilirsin

Günlük yapılan tüm sporların toplamını ve duyurulmasını ben yapıyorum 1.sayfamizda yine spor dağılımlarını ve puanlarını görebilirsin burada puanlama yapıp hem bireysel hemde dahil oldugun grup içinde yarisiyor olacagiz ( senide bir gruba ekliyorum hemen )

Ayrıca hafta içinde yaptigimiz zıplama ve walk challengelar var 💪 bunlarıda birsevgi birsevgi arkadasimiz takip ediyor. Challenge günleri 1.sayfada ☺️

Ekip içinde üyeleri 2 şerli gruplara ayırdık 2 li olarakta haftalık kilo kaybı olarak yarışıyoruz :)

Haftalık hedeflerimiz var herkes cuma günleri bir sonraki cuma için hedefini yazıyor ve bunlarida pawlover pawlover tutuyor ✌️

Atladigim başka bir şey var mı bilmiyorum zamanla hepsini cozer isimlere aşina olursun tekrardan hoşgeldin 😍

Cherry Mom Cherry Mom saol tatlım bilgilendirmeler için.. aynen dediğin gibi bir anda her şeyi okuyup klima yazmaya çalışsam da zamanla isimlere daha aşina olup daha çok muhabbete katılıcam 🙈şimdilik önümdeki zıpzıp yarışına odaklanıyorum.. iple zıplamak zorunlu mu? Benlm küçücük oğlum etrafımda pervane.. işsiz zıplasam ☺️

Biz karantinada çok sıkıldık, artık çocukları hiçbirşey ile oyalayamıyorum 🥺 Kızım arkadaşlarını okulunu çok özledi, oğlum deseniz daha ufak hergün soruyor corona bitti mi anne, bitince parka gidecekmiyiz anne 🥺 Biran önce biter de kurtuluruz inşallah..
Kesinlikle çocuklarla çok zor üstelik hava güzelleştikçe daha da zorlaşıyor. Benim yeğenim de çok sıkıldı.zaten çok sosyal bir çocuk hep bir aktivite peşindedir. Haklı olarak evde yapılan hiç bir şey onu kesmiyor. Ki evde basketbol futbol bile oynuyor ama hiç bir yer park gibi olmuyor, hiç kimse arkadaşlarının yerini tutmuyor :)

Cherry Mom Cherry Mom saol tatlım bilgilendirmeler için.. aynen dediğin gibi bir anda her şeyi okuyup klima yazmaya çalışsam da zamanla isimlere daha aşina olup daha çok muhabbete katılıcam 🙈şimdilik önümdeki zıpzıp yarışına odaklanıyorum.. iple zıplamak zorunlu mu? Benlm küçücük oğlum etrafımda pervane.. işsiz zıplasam ☺
Günaydın hoşgeldin aramıza ip zorunlu değil sanırım. Hatta eminim de yine de geçen hafta zıplamadığım için kesin konuşamıyorum :)

Back
X