Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok yapmadım kuzum, dün midem de pek iyi değildi. Kabızlık sorunu yaşadığımda bulantı ağrı hepsi oluyo bende bişey yiyemiyorum. Bugün o sorun bitti halsizlik başladı. Psikojik mi bilemiyorum🙁
O zaman şekerli bir şeyler ye de endorfin olsun kuzum geçmiş olsun geçer inşallah hemen

hanmeli hanmeli canım sende haftada kaç gün tatlı yiyorsan birden olmasada adım adım azalt 4 gün yiyorsan 2 gune düşür.psikolojik bir durum olabilir yada kızların dediği gibi sağlıklı tatlılara yönlendir kendini yulaflı meyveli tatlılar yap
Bebeğim hep öyle zaten hem meraktan hem hadi diyet olsun diye inste gördüğüm tüm tarifleri yapıyorum 😅bugün yapmadım bir şey artık oturup bal yicem yeme yeme diye kaçıyorum 😅

Ben yaptım hiç hoş değil sen yapma hemen geri dön :) ben de R yaptım dün :)

Bir yemeye başlayınca insan duramıyor. Ben böyle ataklar için kayısı hurma yulaf ezmesi ile atıştırmalık yapıyordum. Onlar epey kesiyor. Sonra istek azalıyor zaten tarçınlı süt ve kahveler ile geçer hale geliyor.
Yok kız öyle tarçınla sütle geçtiği yok.. bazen işte iştahı açılıyor insanın artık Allah ne verdiyse yiyorum.. bugün o kadar çok değil en azından kahve çay idare etmeye çalışıyorum.. kahveya tarçın atınca iştah kapatırmış bi denemek lazım aslında belki günde 2-3 büyük bardak kahve içiyorum hiç denemedim bi deneyim

Ondandır o halde 😍 bende de olmuştu ama kendimi dengeleyebiliyordum o dönemde güzel kilo verdim sende verirsin insallah
Verdim ben bi 15 ama sonra işte geri aldım.. yine bi 5 gitti de 10 kaldı.. o da gidicem inşallah.. bi de kalabalık bir aile olunca hergğn hadi bir şeyler yapayım yedireyim millete mantığı oluyor.. arada da ben de yiyorum tabii.. bugpn yapmadım artık ama yarın bir şeyler olur.. dediğin gibi bir gün yiyip bir gün yemicem böyle böyle azalır nasılsa Ramazan da geliyor.. 🌹

Verdim ben bi 15 ama sonra işte geri aldım.. yine bi 5 gitti de 10 kaldı.. o da gidicem inşallah.. bi de kalabalık bir aile olunca hergğn hadi bir şeyler yapayım yedireyim millete mantığı oluyor.. arada da ben de yiyorum tabii.. bugpn yapmadım artık ama yarın bir şeyler olur.. dediğin gibi bir gün yiyip bir gün yemicem böyle böyle azalır nasılsa Ramazan da geliyor.. 🌹
Benimde öyle oldu dogumdan sonra verdim emzirme bitince hopp geri aldım 🙈
Aynen ramazanda geliyor zaten daha iyi olacak bencede

Back
X