- 23 Mart 2016
- 29.788
- 90.195
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #342.261
Sen dün kaçamak yapmadiysan ufak birsey ye kuzum ödül olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen dün kaçamak yapmadiysan ufak birsey ye kuzum ödül olsun
Geçmiş olsun canım yaBugün olmadığı gerçekten iyi oldu. Bende hala rahatsızım![]()
Ahahaha şimdiden tebrik mi ediyosun beniCalypso simdiden tebrik ederim canim
Esra 45 dk yurudum simdi canim
Kolay gelsinBen bugün ev işlerine daldım biraz kızlar. Akşam sizleyim![]()
Yok yapmadım kuzum, dün midem de pek iyi değildi. Kabızlık sorunu yaşadığımda bulantı ağrı hepsi oluyo bende bişey yiyemiyorum. Bugün o sorun bitti halsizlik başladı. Psikojik mi bilemiyorumSen dün kaçamak yapmadiysan ufak birsey ye kuzum ödül olsun
O zaman şekerli bir şeyler ye de endorfin olsun kuzum geçmiş olsun geçer inşallah hemenYok yapmadım kuzum, dün midem de pek iyi değildi. Kabızlık sorunu yaşadığımda bulantı ağrı hepsi oluyo bende bişey yiyemiyorum. Bugün o sorun bitti halsizlik başladı. Psikojik mi bilemiyorum![]()
Sağol kuzum. Bi çikolata görmeyim ben o zamanO zaman şekerli bir şeyler ye de endorfin olsun kuzum geçmiş olsun geçer inşallah hemen
Afiyet olsun olcuyu kaçırma kuzumSağol kuzum. Bi çikolata görmeyim ben o zaman![]()
Bebeğim hep öyle zaten hem meraktan hem hadi diyet olsun diye inste gördüğüm tüm tarifleri yapıyorumhanmeli canım sende haftada kaç gün tatlı yiyorsan birden olmasada adım adım azalt 4 gün yiyorsan 2 gune düşür.psikolojik bir durum olabilir yada kızların dediği gibi sağlıklı tatlılara yönlendir kendini yulaflı meyveli tatlılar yap
Evet canımEmziriyor musun canım
Ondandır o haldeEvet canım
Yok kız öyle tarçınla sütle geçtiği yok.. bazen işte iştahı açılıyor insanın artık Allah ne verdiyse yiyorum.. bugün o kadar çok değil en azından kahve çay idare etmeye çalışıyorum.. kahveya tarçın atınca iştah kapatırmış bi denemek lazım aslında belki günde 2-3 büyük bardak kahve içiyorum hiç denemedim bi deneyimBen yaptım hiç hoş değil sen yapma hemen geri dön :) ben de R yaptım dün :)
Bir yemeye başlayınca insan duramıyor. Ben böyle ataklar için kayısı hurma yulaf ezmesi ile atıştırmalık yapıyordum. Onlar epey kesiyor. Sonra istek azalıyor zaten tarçınlı süt ve kahveler ile geçer hale geliyor.
Verdim ben bi 15 ama sonra işte geri aldım.. yine bi 5 gitti de 10 kaldı.. o da gidicem inşallah.. bi de kalabalık bir aile olunca hergğn hadi bir şeyler yapayım yedireyim millete mantığı oluyor.. arada da ben de yiyorum tabii.. bugpn yapmadım artık ama yarın bir şeyler olur.. dediğin gibi bir gün yiyip bir gün yemicem böyle böyle azalır nasılsa Ramazan da geliyor..Ondandır o haldebende de olmuştu ama kendimi dengeleyebiliyordum o dönemde güzel kilo verdim sende verirsin insallah
Benimde öyle oldu dogumdan sonra verdim emzirme bitince hopp geri aldımVerdim ben bi 15 ama sonra işte geri aldım.. yine bi 5 gitti de 10 kaldı.. o da gidicem inşallah.. bi de kalabalık bir aile olunca hergğn hadi bir şeyler yapayım yedireyim millete mantığı oluyor.. arada da ben de yiyorum tabii.. bugpn yapmadım artık ama yarın bir şeyler olur.. dediğin gibi bir gün yiyip bir gün yemicem böyle böyle azalır nasılsa Ramazan da geliyor..![]()
Ben ozrumude sozumude aldimAyyy ne guzel Allah bozmasin. Biz normLde de pek anlasamayinca karantina hapishane gibi oldu![]()
Çok sevindimBen ozrumude sozumude aldimdarisi basina
![]()
Col teşekkurlerCok tebrikler canim
Hadi maşallahBen ozrumude sozumude aldimdarisi basina
![]()
Konu spor yarışması ise ben bu yürüme işini hiç sevmiyorum çünkü puanı az :) 2500 ip atlamak 25 bin Adım atmaktan daha kolay. Benim günüm yarın :)Yaa allah aşkına her gün Spor yapmasan ne olcak dünkü spor puanin 567![]()