Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kontrol ediyorum ama daha çıkmamış normal şartlarda çıkmış oluyodu en geç sabah çıkar sanırım. Baş ve göğüs ağrılarımı iyiye yormadı ama bakalım tsh ta bakmış bu sefer normalde sadece prolaktin bakıyoduk bide başıma o çıkmaz inşallah 🤦🏻‍♀️
Olsun daha iyi olmuş bakılması. Tsh düşük ya da yüksekse vücut ciddi yoruluyor. Dengede olması önemli. Eğer sıkıntı varsa düzenli içecek bir ilacın olur ama rahat edersin.

Maşallah adımlar süper. Ben 74 ile başlayıp 57ye kadar verdim. 57 ile de buraya başladım inşallah hedef 51. Şuan 52.2 kilom tabi bugünkü artıyı saymazsak🙈
Ay süper yaa darısı başımıza böyle şeyler oku unca hevesleniyorum 🥰

Hahah oflamak yok bana örnek olmanız lazım heveslendirin beni daha 2 gündür burdayım hevesimi kırmayın hadi yürüyüşe ayrıca pazara gittim geldim birazcık daha yürümüş oldum 😂
E seni mi kıracağım bir yarım saat evin koridorunda boğaz havası alayım :KK70:

Selam canlar 💕💕💕
Dün uğrayamadım kusura bakmayın. Bütün gün evdekilerin keyfine hizmet ettim. Sağolsunlar hiç istekleri bitmiyor. Buna rağmen hep sıkılıyorlar. Kendime 10 dk ayıramadım inanın. Bir heves sabah ipimi çıkardım spor kıyafetlerimi giydim öyle kaldım😆

Neyseki bugün eşim işe gitti başlıyorum ben de. Pedometre vardı bende küçük bele takılanlardan. Onu çıkardım yürüyüş yarışında ben de varım.
🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶

Muhteşemsiiiiiiiiiinn 👏👏👏👏

😆😆😆😆😆😆😆😆
Gülmekten karnım ağrıdı ya çok tatlısın

Kuzum spor yapamayınca menü yazmayı unutuyorum 😞
Bundan sonra yazıyorum ben dee

Yok kuzum çok şükür hastalık yok da dün çıldıracak boyuta geldim artık. Neyse eşim işe gidecek bu hafta düzenli gidecek. Ben de saldırcam. NO KİLO nun gücü adınaaaaaa 😂

İyiyim kuzum. Geldim. Bırakmam seni. Cuma günü eksileri kapıştırcaz 😝

Yav Süpersin. Yapıcam dedin yaptın👍👍👍

Geldim geldim spor camiasına dönüş yapıyorum şu andan itibaren 😉😉😉
💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Ooo bişey yokmuş bugün öne geçeriz artık😄
Aaa ben de 2 tane reyyan var zannettim valla ahahahahha😂😂😂 herhalde yeni geldi ben kaçırdım diyorum😂😂😂

Back
X