- Konu Sahibi Cherry Mom
- #343.781
Amanııınn cumaya ödem olmaz inşallahEvet adetim yaklaştı normalde yormayacak sporlar bile yordu bugün26sinda olmam gerekiyor b
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amanııınn cumaya ödem olmaz inşallahEvet adetim yaklaştı normalde yormayacak sporlar bile yordu bugün26sinda olmam gerekiyor b
CanımızBir sürü alıntı yaptım nasıl olduysa silindi. Bende düz yazayım dedim. Sporzedelere geçmiş olsun diyerek başlıyorum. Birden Çok aşırı yüklenmeyin bedeninize hepten soğuyacaksınız spordan. Yes fit hele sizin kas ağrısı çekmenize gönlümüz hiç razı olmaz
C Cagrihilal1 kuzun çok tatlı maaşallah. Allah bağışlasın. Biz de bugün duvar süsledik, 23 Nisan şarkısı ezberliyoruz sabahtan beri. Video çekip öğretmenimize yolladık.
Cherry Mom kuzum, Emrecim çok akıllı bi tatlış. Büyümüş de küçülmüş küçük adam.
dennisgo belgesel izlerken yapılabilecek en iyi sporu yapıyorsun kuzum bravo.
pawlover tatlım hayranım çocuksu ruhuna. Ne iyi düşünmüşsün süslemeleri
birsevgi dinlen kuzum sen boğa burçları miskinlik yapmayı çok sever. Boşver ne yarışı Yes fit zaten geride hiç uğraşma.
balpamuk kuzum cardio konusunu ben de bilmezdim sonra öğrenince koşubandında hep cardio yaptığımı fark ettim. Normal hızda yürürken hızlandırıyorum birkaç dakika koşuyorum. Nabız da çok yükseliyo.
Mehfam canım çok güzel incelmişsin maaşallah.
Kısır döngüye girmişsin canım çık hemen. Ne gerek var bunca yorgunluğaHissss yes fit bana destek çıkın yoruldumm
Ziplarken yoruluyorum yorulunca yürüyorum yürüyünce dinlenip zıplamaya devam ediyorum ne yaptığımı bilmiyorum ama durmuyorum![]()
Sağol tatlım beni düşündüğün icinKısır döngüye girmişsin canım çık hemen. Ne gerek var bunca yorgunluğa![]()
Market alisverisi mi canim ?Bugün buraya hiç bakamadım gün boyu alışverişteydim. Aradığım şeyleri bulamadım dolandım durdum. Şu lanet virüs gitsin artık yeter.![]()
Benim bacaklar iyi gibi zıplicam birazdan azıcıkHissss yes fit bana destek çıkın yoruldumm
Ziplarken yoruluyorum yorulunca yürüyorum yürüyünce dinlenip zıplamaya devam ediyorum ne yaptığımı bilmiyorum ama durmuyorum![]()
Eşin gitse ? Sana zor gelir haklısın çünkü habire toplu alışverişGünlerdir sürekli bir alışveriş var, bir yandan ramazan hazırlığı bir yandan virüsle mücadele valla yıldım ben. Poşet taşımaktan kollarımın ağrısına uyuyamıyorum gece
Zıplama be durBenim bacaklar iyi gibi zıplicam birazdan azıcık
Çok değil birazcıkZıplama be dur
Dikkat et tatlım ya dinlendirseydin bacaklarınıÇok değil birazcık
Her şey için teşekkür ederim kaptanim. ben siz gelene kadar elimden geldigince yürütmeye calisacagim bu görevi ..Kendinize iyi bakın ve arada da olsa girin olabildigince yaniSelam millet sevgili yardımcım emnis artık yeni kaptaniniz olacak ben son dönemlerde fazla ilgilenemiyorum zaten paylaşım alanında 2 kaptanımız in onay verme surecindeyiz haber vereyim dedim
Market manav hiçbişey kalmamış canım dışarısı tıklım tıklımMarket alisverisi mi canim ?![]()
İyisinn dimi kaptanım,korona hepimizi vurdu da sen daha bi bunaldin sanki yaramazlik yok yaSelam millet sevgili yardımcım emnis artık yeni kaptaniniz olacak ben son dönemlerde fazla ilgilenemiyorum zaten paylaşım alanında 2 kaptanımız in onay verme surecindeyiz haber vereyim dedim
Eşim yok canımEşin gitse ? Sana zor gelir haklısın çünkü habire toplu alışveriş![]()
Sonngune kalmissin ya,ben dun hallettim yinede oyleydiMarket manav hiçbişey kalmamış canım dışarısı tıklım tıklım![]()