- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.121
Deniyim bakim yapabilcem mi hadi gidelim birlikteEbru sallinin 4 haftada super yaz vücudu videosunu yapacağım ben 55 dk
Kız sus şaka diyelim geçelimHâlâ 1 kilo olmuyor
@seaBahAR yarınki listeler arasında kaynamasınCherry Mom için sağolsun @Zipzip- kaptanım ve @Niran Nevra kaptanım referans oldu
Cherry Mom canım hayırlı olsun kaptanlığın
Sağol kuzum Allah utandırmasın
Ben bir.kere denedim onu sıkıldım yaaLokum yaptırmadısürekli ellerime kollarıma sarıldı pis çocuk. Bu arada C Cagrihilal1 bu çok zor değilmiş en azından yaptığım kadarı ben topla yapıyorum hışım çıkıyo
Yaza hazırlık videosunu mu? Evet toplu pilates daha eğlenceliBen bir.kere denedim onu sıkıldım yaa
Amin canım. Çok güzel üstesinden geleceğine eminim.Sağol kuzum Allah utandırmasınnotalara sarı kartlara dusurmesinnn amin
Başka bir.seydi 21 günde incelme gibi.birseyYaza hazırlık videosunu mu? Evet toplu pilates daha eğlenceli
Hee onu bilmiyorum ama topsuz olan pilateslerde genelde sıkılıyorum topun üstünde debelenmek hoşuma gidiyoBaşka bir.seydi 21 günde incelme gibi.birsey
Süper bişey... Okadar rahat bir oruç oluyor ki anlatamam... Sabah mide rahat kalkıyorsunuz acıkmada olmuyoTutanlar çok rahat oluyo diyo
Eline sağlık kaptanıım
Amiiiiin.hayirli olsun tatlimSağol kuzum Allah utandırmasınnotalara sarı kartlara dusurmesinnn amin
Teşekkür ederim melitacimCherry Mom cim hayırlı olsun canım
Leylim sağol sen sayfayi canlandırmasan böyle hizli olmayacaktı belkiAmiiiiin.hayirli olsun tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?