- 23 Mart 2016
- 29.866
- 90.336
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.781
Allahııımm ne tarafa yıkılayım şimdiiiiiAy evet hatırladım ☺☺ seni listeye bile almayı düşünmuyordumitiraf
HahahahahjaAllahııımm ne tarafa yıkılayım şimdiiiiineden de
Ay ağzından bal damlıyorRegl nedeniyle ödem varsa zaten regl bitince bu kiloda olacaksın bence :)
Çok üzüldüm şimdiii.Hahahahahja
Yaaa bu kız zaten zayıf dedim işin ustunde çok durmaz kilo derdi yok sayfaya da girmez dedimaboow icimden cok yardirmisim özür dilerim ama 2. Gün yanildigmi anladim ❤❤
Ah minnoşum sende iyi ki varsın takımın olmazsa olmazlarindasinÇok üzüldüm şimdiii.
Neyse şaka şaka iyiki gelmişim takıma. 5.takım olması, özellikle seni tanımam ve diğer arkadaşlarla tanışmam ne güzel şeylerdi.. Burası bana çok iyi geliyor. Yaşadığım buhranlar da Bi nebze de olsa feraha çıkıyorum.
Kasvetli odada, güzelliğe açılan pencere gibi..
3 gündür ağladığım yetmedi mi yaahuu. Şimdi yine ıslandı gözleriimmmAh minnoşum sende iyi ki varsın takımın olmazsa olmazlarindasin ❤❤
Neye ağlıyon kız3 gündür ağladığım yetmedi mi yaahuu. Şimdi yine ıslandı gözleriimmmteşekkür ederimmmm
O zaman hedef 73.8 olsunHaydi alayım yeni hedefleriunuttuklarım varsa affola
Cherry Mom
kardelelen321
melita09
nrmyn
@reyyanmeftuni
Calypso95
birsevgi
Leyl-i-fer
dennisgo
balpamuk
B bluuee
arasveannesi
@Tempus
@_nazenince_
U Umudumvar07
K KuruPapatya
Oyyy kıyamammm. Ben daha yeniyim siz eski dostsunuz. Ama ben seni de Bi başka seviyorum biliyorsun bunu. Hiç ablam veya kız kardeşim yok. Sen benim küçük kardeşim gibisin
Aallllaaaah
Ya yapma3 gündür ağladığım yetmedi mi yaahuu. Şimdi yine ıslandı gözleriimmmteşekkür ederimmmm
Az aşk yaşayın be
Bitsinn gelcezO zaman biz de kıskanıyoruz aaaa
Bişeyler bişeyler işte, geçiyor inşallah. Şimdiki ise mutluluktan olduNeye ağlıyon kız
Oyyy kıyamammm. Ben daha yeniyim siz eski dostsunuz. Ama ben seni de Bi başka seviyorum biliyorsun bunu. Hiç ablam veya kız kardeşim yok. Sen benim küçük kardeşim gibisin
Aallllaaaahbu iş uzayacak hahahah
Buyrunnnn düelloya
**Kilolardan bagimsiz**
pawlover K KuruPapatya balpamuk C Cagrihilal1 Mehfam U Umudumvar07 dennisgo melita09 Calypso95 nrmyn Umutumut82 arasveannesi hanmeli Ceylansnn B bluuee Leyl-i-fer kardelelen321 birsevgi
Eki Görüntüle 2625171
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?